Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevilcim hoşgeldin canım dedim zaten bu kız kesin geziyo yine:))
doktorun bak umutlu konuşmuş çok sevindim tatlım rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş sanırım forumda öyle okumuştum inşallah fazla bekletmeden gelir canım peki bişy sorucam senin yumoşların o kadar büyümüş ptesi daha da büyürler doktor takrar büyüklüğüne bakmadan mı öekecek rahim filmini ya büyürde döllenme olursa üstüne de film çekerse zararı olmasın sen bi baktır tatlım benim okuduğuma göre adet bitiminde hemen çekiliyo galiba rahim filmi
tabi hayatım kontrol etmeden çekmez biliyor çünkü adetimin bittiğini filan

ceylancım işte endişeleniyorum korkmuyorum ama içim biraz huzursuz gibi galiba ya açık çıkmazsa diye korkuyorum bu içimde endişe yaratıyor:çok üzgünüm:

tamam o zaman canım inşallah senin tüplerindede sorun yoktur canım açıktır bide ptesi seviniriz burda dualarım seninle fıstığımmmm

selamlar kızlar sevilim rahim filmi sırası sende demek canım umarım açıktır tüplerin umarım kolaylıkla geçirirsin bu aşamayı sıra bana da geliyo galiba:)) hepimiz için hayırlısı
betty canım çok tatlı görünüyorsun hakikaten çok küçük gösteriyorsun ne güzel hiç yaşalnmayacaksın herhalde görüşürüz ben çıkıyorum fırsat bulursam giricem

sevilim ne guzel haberler boyle Insallah devami daha da guzel olur. hic korkma rahat ol film icin hatta unutma doktorunun dedigi gb onumuzdeki iki uc ay film nedeiyle bebegin kendiliginden bile gelebilir, o yuzden sevinerek yaptirmak lazim filmi:)))

arkadaşlar bende anne olmak isteyen adaylardanım. tam 7ay oldu tık yok.

hosgeldin:)) hic uzulme gercekten daha hicccccccc endise edicek zaman dilimi degil, cok arkadasim 8 ile 10 ay arasi hamile kaldi, cok normal guzelim, morel bozmak yok. bakma sen bize 14;15 ay bekliyoruz genlde ondan daha morelsiz yazilarimizi gorebilirsin.

ceylan gündoğmadan trapper hepiniz sağoun canlarım benim iyiki varsınız hiç korkmuyorum gündoğmadan dediğim gibi biraz endişem var:çok üzgünüm:

topicin bugünkü ilk günaydını benden kızlar nasılsınızzzz
bettycim canım ne kadar küçük gösteriyosun canım sen öyle 22liksin gibi maaşallah çok tatlısın canım benimm gitarda çalıyosun galiba ne süper bişiy enstrüman çalabilmek kenşe bende çalabilseydimmm

cnm benim saol güzel yorumların için....gitarı ben çalmıyorum eşim çalıyo ben keman çalıyorum....

beyycim senin dediğin gibi ufak tıkanıklıklar oluyor ilaç vereceğim için onlarda açılıyor dedi eğer varsa dedi ve doktorun sana ne dedi bilmiyorum ama benimki rahim filminden sonra 2 ,3 ay seni dinlendireceğim kendi haline bırakacağım dedi bişey uygulamayacağız dedi

sevilim tatlım rahat ol inşallah bir sorun çıkmayacak tüplerinde...ben bu ay hamile kalamazsan 1 ay daha klomen deneyecek doktorum....

ceylan gündoğmadan trapper hepiniz sağoun canlarım benim iyiki varsınız hiç korkmuyorum gündoğmadan dediğim gibi biraz endişem var:çok üzgünüm:

hiç endişelenme bi tanem herşey iyi olacak merak etme cnm benim.....

kızlar bende yeni geldim hemen bi bakiim dedim şimdi yemek olaylarına girişeyim görüşürüz tekrar....

cnm senammmmm......ben yeni geldim işten hemen yemeye koyuldum...canım benim sensiz olurmu hiç????:1hug: a.s.

slm kızlar neler yapıyorsun topıgımız guzel ılerlıyor çok guzel anne adaylarımız nasıllar moreller yuksek dımı kızlar bende ocak ayında aşılama yaptırcam 2.aşılamam olacak regl olmama5gun var çok sabırsızım ya allahım yuce rabbım hepımızın yardımcısı olsun hepımız için dua edıyorum dualarım sızlerle

cnm senammmmm......ben yeni geldim işten hemen yemeye koyuldum...canım benim sensiz olurmu hiç????:1hug: a.s.
hıh canım arkadaşım yetişti imdadıma:sm_cool:bu arada yorumların için opt gülümü.

Son düzenleme:
HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz....
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

Son düzenleme:
rapunzel tatlım senin dünden önceki gündü adet tarihin günü geçenleri siliyorunz adet oldunmu cnm???

aaaa kızlar nerdesiniz yaaa.....kaldım burda tek başıma ceylan,sena,gündoğmadan,sevilim,trapper,,,,,,,,,,gelin hadiii......

selam kızlar bugün işlerim çok yoğundu giremedim pek senacım olurmu öyle şey sen bu listenin güllerinden birisin tatlım sensiz olmazzz

betty tatlım kolay gelsin afiyet olsun aynı zamanda hergün aynı işler dimi okul ev yemek kadınlar klubü tv:))

X