Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

neyse sizler karar verin bende kaçıyorum şimdilik başım ağrıyor acık uzanıcam
bu gün bir netliğe kavuşsun artık açalım topicimizi öpüyorum sizi kendinize iyi bakın

tamam canım inşallah sonuca ulaşabiliriz .hadi dikkat et kendine .biraz dinlen canım...

hoşgeldin bahcem nasılsın canım
ya makbuş kafam dağıldı ii ce hem aslında topik ismi değişiyosa tamamen değişsin canım yaa bilmiyom neyse bende kaçıcam birazdan tozları alcam daha duruyo akşama doğru gelirim artık

kızlar kusura bakmayın bende kaçıyorum işlerim var daha sonra görüşmek üzere...

ıtuanacım hoşgeldin canım yeni topik ismi açılıyo diğer sayfaya bak begenilen isimler i makbuş liste yaptı sende fikrini söyle begendiğini yaz sonra bakılsın en çok hangisi begenilmişse o olsun topik ismi

hoşgeldin bahcem nasılsın canım
ya makbuş kafam dağıldı ii ce hem aslında topik ismi değişiyosa tamamen değişsin canım yaa bilmiyom neyse bende kaçıcam birazdan tozları alcam daha duruyo akşama doğru gelirim artık

hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın

ıtuanacım hoşgeldin canım yeni topik ismi açılıyo diğer sayfaya bak begenilen isimler i makbuş liste yaptı sende fikrini söyle begendiğini yaz sonra bakılsın en çok hangisi begenilmişse o olsun topik ismi

hoşbuldum canımopuyorumnanaktan tamam hemen bakıyorum

saol bahcem bende iyiyim nolsunişte grip oldum ilaçlar kar etmeedi halen bakalım ne zaman geçcek sende iyisin varmı bi gelişme
itunacım onumu begendin akşam baksınlar hangisi çok begeniilmş yapsınlar topic ismi

kizlar benim cikmam lagzim otobüsü kacirmayim daha testte alacam bacilarim kendinize iyi bakin bana dua edin özelden yazarsiniz sectiginizi benimkini zaten söyledim fikrim bu canolar öpüyorum hepinizide
:eek:
Insallah guzel haber getirirsin.
göbişime bir gün bebiş konacak diyenlerin topiği
bence bu cidden cok guzel ilk tercihim budur

birincisi "gobisime birgun bebis konacak" cok pozitif ve umutlu
umuda doğru yol alanların topiği
ikinci tercihimde budur

birincisi "gobisime birgun bebis konacak" cok pozitif ve umutlu
umuda doğru yol alanların topiği[/QUOTE] ikinci tercihimde budur

ya bu göbişime bigün bebeiş konucagı sitede birisi hamilelik haberini vermişti göbüşüme mutluluk kondu die benzer galiba neyse inş güzel bi isim olur

kızlar ben çıkıyorum çok işim var temizlik yapmam lazım öptüm hepiniziopuyorumnanaktan

slm kızlar neyaptınız topık ısmını aaa ben yıne kendı kendıme konusuyorumdelikafadulden

X