Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

uzak richim arabamda yok gitsem alsam ögleden sonra okula giderken alirim inss bacim dua edin bana bugünde öyle bi rüya gördümki hala icim gidiyo........
bi erkek cocugum vardi bu senin diyolar kucagima aldim masmavi gözleri yumos elleri düsünüyom ben ne zaman hamile kaldim ne zaman oldu bu cocuk diyorum offff allahiiimmmm aldim kucagima bagrima bastim sanki bi yerde beni bekliyo yandim kizlaarrr agliyorum sabahtan beri dayanamiyorum ne oluyo bana bilmiyorum ama tutamiyom kendimi

ben richimin yolladigini seciyorum kizlar beklenen gün gelecekse cekilen cile kutsaldir benim oyum buna

aglamacıgım cok takıyosun bak taktıgın sende kalcak bebişin senleyse stres yapma öğrenıceksın nasılsa

göbişime bir gün bebiş konacak diyenlerin topiği

canımm bence bu olsun opuyorumnanaktan
çok şekerrr

haklisin richim ama cok duygusal bi yapim var ben böyleyim iste daynamamki kus ötse oturur aglarim valla kaydirigubbakcemile3 böyleyim iste ne yapayim

Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne güneşini sakın söndürme, umut yoksa yarınlar uzak kalır insana, unutma Bir Sen Daha Yok Bu Dünyada...

aglamacıgım bu söz sana tatlım bır sen yoksun bu dünyada bebişinde senledır umarım gelcek elbet hıcbırsey ımkansız degıldır unutma cnm benım

sagol richim cok haklisin elbet birgün kirilacak inadi gelecek bana cünkü ben onu hep bekleyecem hepp sagol canim yardimlarin icin opuyorumnanaktan

ne diyimki kızlar hepsi birbirinden güzel işte
batan güneş umudumuz doğan günes tesellımız olsun

beklenen gün gelıcekse cekılen çile kutsaldır

UMUDA YOL ALANLAR ....

bu üçünden biri olabilir benceee

ben verdim oyumu kizlar hangisi agir gelirse o olsun beklenen gün gelirse cekilen cile kutsaldir

dıger kızlarda gelseydı
semacıgım sende öner bacım bısıy
ya ınternette söz arıyorum hala uygun bısıy yok yahu

bu arada aklımdayken dün gece çok fena oldum kızlar
yatağa girdim tam dalmak üzereyken mide bulantım ve baş dönmesi başladı nefesim kesildi bi anda gözlerimi bile açamadım :KK43:(( neden oldu acaba bilemiyorum

slm kızlar bende geldim
ben şunları begendim
UMUDA DOGRU YOL ALANLAR
Beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldır

aa makbuşum hayırdır yaa gece konuştugumuzda iyiydin geçmiş olsun canım acep üşüttün ondan mı oldu ki yada bebüş müü kızzzzz

kizlar benim cikmam lagzim otobüsü kacirmayim daha testte alacam bacilarim kendinize iyi bakin bana dua edin özelden yazarsiniz sectiginizi benimkini zaten söyledim fikrim bu canolar öpüyorum hepinizide :eek:

hoşgeldin gökçecim
önemli kısmını hallettik bu 3ünden birini seçelim o zaman her gelen beğendiğini söylesin

X