Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sağolun kızlar bebiş yok ona eminim kii daha reglim bitti biteli 1 defa oldu :kedi:
aglamacım güle güle canım benim relax ol biraz olurmu sıkma kendini

ıyı aglamacıgım al artık su testı catlattın bızı
hadı hayırlısı olsun cnm kib

kızlar ben seçtim beklenen gün gelecekse cekilen çile kutsaldır bencede umuyorumkin gelecektir

evet yaa hatta bir itiraf size bu söz benim geçmişte en çok kullandığım bir söz
her defterimde yazardı kii inanarak söylüyordum..
tabi ki beklediğim gün geldi (evliliğim)

ıyı kızlar bar dıger kızlarda gelırse hem fıkır olursak acalım topıgıde baslaayalım artık

evet makbuşum bende senin dedigine katılıyorum çünkü bende eşimi çok seviyordum ama karşılıksızdı karşılıksız derken o bilmiyordu belki inanmasınız ben onu 10 yaşından beri seviyordum acayip birilgim vardı hani birde teyze oglu ya gördükce tuaf olurdum ama bir cümle alem bilirdi o sevdimi birgün kaynanam ona kız arıyordu onu duydum yıkıldım ama icimde sanki beli olmaz yinede olur diye bekledim tabi bu haberi duyuncada yıkıldım nerdeymiş tam bir hafta sonra beni istediler yani cekilen çilelerime deydi bitanem işallahbebegimizde böyle olacaktır hiç umadıgım anda

selam arkadaşlar size selam verip çıkıyorum eşim evde ve kahvaltı hazırlıycam biraz geç ama napalım yorgunluk atıyoruz..
buarada benim hoşuma giden umuda doğru yol alanların topici .
beklenen gün gelicekse çekilen çile kutsaldırda güzel bir söz ama topic için uygun olmadığını düşünüyorum.tabi çoğunluk nederse o olsun.öptüm hepinizi..

kızlar derininmle konuşuyorum şimdi o da diyorki ya aynı başlıkla açalım yada sadece sonunu değişelim mesela bir gün bende meleğime kavuşacağım diyenlerin topici
olsun
diğeride anne olmak yolunda can yoldaşı olanlar
pozitifi görmek isteyen pozitif anne adayları buyrun buraya

derınde ıyı düşünmüs makbusum ısler gıt gıde karısıyor yınekaydirigubbakcemile3

canım aynı başlıkla açılacaksa bu niye kapanıyoki ???biraz tuhaf olmazmı ...
kızlar bence içinde bebek geçmesin belki daha iyi olur .siz nedersiniz?

valla kafam karıştı artık yaa deriniminde sözü güzel anne olma yolunda can yoldaşı olanlar oda güzel ama ençok umuda dogru yol alanlar güzelll

evet ebrosunda dediği gibi aynı başlık olcaksa neden bunu kapatıyoruz ki aynı şeyleri çağrıştırıyo zaten demi

gökcem hoşbulduk şuanda hem kahvaltı yapıyom hem size yetişiyom kaydirigubbakcemile5
şimdilik burdayım cano .sen nasıl oldun daha iyisin inşalah.

güzeller ben kaçtım temızlık yapcam sız karar verırsınız artık
kendınıze ıyı bakın öptüm hepınızıa.s.

bir gün bende meleğime kavuşacağım diyenler burdan devam edelim olsun diyor derinim en azından farklı gelmesin diyor ne diyorsunuz

X