Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canlarım kuzucuklarım ben geldimmmŞeniz
isim netleşmemiş daha..valla kızlarr ben o isimleri söyledim ama ne bilim daha dogru dürüst bişy gelmiyo aklıma.aynı isimden açılsın demedim zaten ebrarım gökçemm sadece sonu degişebilir dedim bulamıyoruz diye o da...söylediklerinizin hepsi çok güzel kıslarr...bende oyumu vereyim o haldekaydirigubbakcemile3
"BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR":lepi:

valla kızlar ben dedim diye değilde bence espirili bir başlık iyi olur diye düşündüm topiğimizin üzerindeki kasveti umutsuzluğu dağıtacak klasik olmayan bi başlık olmalı bence göbişime bir gün bebiş konacak diyenlerin topiği nden yana kullanıyorum oyumu

ay bu arada selam kızlarr ben yemek yapmaya gidiyorum gece görüşürüz burda yada yeni topiğimizde,
hepinizi seviyorum

bersucum başlık güzel ama o tarz konuları genelde geyik bölümüne taşıyorlar gebelikte tutmazlar

neyse ben çıkıyorum yemek yapıcam daha mutfak aldı başını gidiyor ama elim kalkmıyor hiç bişeye :KK43:(( derinim burda olursan görüşürüz öpüyorum sizi

makbusum genel beklenen gün gelecekse cekılen cıle kutsaldır dıyo sanırım ben öyle saydım 6 kişi falan
bıde ebrosun baslıgı bıde göbiş baslıgı neyapcan bacım:)))9

neyse ben çıkıyorum yemek yapıcam daha mutfak aldı başını gidiyor ama elim kalkmıyor hiç bişeye :KK43:(( derinim burda olursan görüşürüz öpüyorum sizi

makbusum genel beklenen gün gelecekse cekılen cıle kutsaldır dıyo sanırım ben öyle saydım 6 kişi falan
bıde ebrosun baslıgı bıde göbiş baslıgı neyapcan bacım:)))9

gittiniz mi kızlar yaaa:KK43:((
ben yokken yagmur almış bilgisayarı.alamadım elinden.
bersum seninkide çok güzel canım...valla makbuşum seç işte canım..yeni başlık olsun da dimi ama.ama dedigin gibi komikleri geyige taşırlar bencede.yoksa çok geliyo aklıma komik başlıklar ama:)))
kızlar bencede ikisinden biri olsun he "beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır"yada"umuda dogru yol alanlar"...

makbus bıde acarken duayla acalım topıgı sen yapcan ya yazarsın bızım adımıza bı dua

kızla ben kaçar derınım öptüm senı seker allaha emanet ol fıstıgım
gece gelcem aglama ve esma uamrım sevırım haberlerınzlea.s.

riçççççççççççççç selam yok mu nannnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile
kızz ben gidiyom şimdi.hem şarja takam şunu hemde yagmur tost istiyo yapayım bari.gelirim yine inşallah.öptüm hepinizi.Şeniz

bu arada belki hemen giremem...yazayım aklımdayken.
gökçedoşum iyileşmedin mi daha kuşum igneler falan yaaa:KK43:((çok öptüm canım benim.
ebrarımm tekrardan başınız sagolsun cnm benim...şimdi evindesin ama ben yokum bu defada.çok özledim seni:KK43:(((
aglamacımm inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin yaa merak ettim şimdi.
günümm sende dikkat et kendine bebişim çok öptüm senide.
hepinizi öptüm canlarr görüşürüz.

slmların hepsı senın olsun güzelımmmmma.s.
öptüm gıt tostunu yap sen bacımzemuszemus

merhaba arkadaslar ben henuz dort aylık evlıyım ama bır bebgım olsun cok ıstıyorum esımde cok ıstıyor yanı en azından ıstedıgını anlayabılıyorum bır cocuk gorduugnde gozlerının ıcın guluyor onu daha fazla bu sevgıden mahrum etmek ıstemıyorum ama ne yapacagımıda bılmıyorum bana onerılerınızı yazarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler...

valla isimler çok hoş artık karar verilsin bence .benim için problem yok sonuçta isim değişsede yine hepberaber olucaz benim için önemli olanda bu zaten..şimdilik kaçıyorum sonra görüşürüz...öptüm canım arkadaşlarım..

X