Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah cümlemizin sevinçli haberlerini eksik etmesin allah sevinçlerimizi daim eylesin
amin cnm benim...ne kadar zorda olan kul varsa RABBİM inşallah hayırlısıla rahata ermesini nasip etsin..nasılsın tatlım?senin başlık da iyiymiş:)))bu aada bende çok şiir yazardım bi ara.yinede otursam yazarım da.)hatta kendi şiirlerimin oldugu bi defterim var.bigün paylaşırım sizinle
işallah bitanem kız beli saatmı koyalım neyapak çünkü birbirimizi birtürlü buluşamıyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
derinim canım richiminkide güzel ama o bi slogan degilmiydi neyse topik ismi nemmli deil bencede yaa inş bze umut olan güzel gelen bi topik olur
makbuşum gece dualarla aç emi topiğimizi hadi bende kaçtım birazdan lost başlıyıcak onu seyredicem iki bölüm birden veriyolarmış gece gelirim inşş hepinizi öpüyorum byyy
tamam madem öyle sadece ikisini yazıyorum geldiğimde en çok talep hangisinde olursa onu açıcam
haksızlıkta olmaz..ayrıca dargınlık kırgınlıkta istemiyorum sonuçta başlık ne olursa olsun içeriği aynı olucak..şimdi 2sinide yazıp çıkıyorum kararınızı verin
.....UMUDA DOĞRU YOL ALANLARIN TOPİĞİ .........
.....BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR....
haydin kaçtım ben