Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kız delüüü sana takılmayı özledim ne edeyummm buarada laz karusuuu oldumm tamm çay bilem topladım :lepi:

laaa bende gönderiyom çıkmıyo niyekine acebindeeeee????smileyler:eek:lmaz::hulya:kaydirigubbakcemilesositososito
hoşgeldin makbuş naber

hoşbuldumm delümm bende seni özledim kız sen ne ara test yaptın haberde vermiyon hiç :eek:klava:

ağlamacım takıl bize hayatını yaşa bacım boşver hep kafaya takmakla olmuyo canımmm

delüm fırsatmı oldu nerdeyse 1 aydır yoktum aranızda zaten günüm geçti hiç aklıma bile gelmedi o telaşta eve geldim yaptım ama yine aldım alacağımı kaydirigubbakcemile3
buarada bende iyiyim kuşum saol sizi özledim işte ..

hg makbusum yaaa kim cay dedi kizlaarrrr yaaa aciktim kurt gibiyim........
ebrarim takiliyom valla baska biseymi geliyo elden

ahhh canim benim inss sanada banada herkesede bi sürpriz olur kissss inss bacuummm

ben dedim ağlamacım bizim çayımız varya onu topladım birileride laf çarpıyo bana kaydirigubbakcemile3

offf gökcem niye gecmiyo kissss yap biseyler limonlu sicak su birde bal at icine bi denesene yaaa

sorma gökçem ben tamamen hasta bile olamadım :KK43:(( bi gün çekiyorum acısını diğer gün bitiyor mesela şimdi yine burnum tıkalı :KK43:(( tamamen olsamda kurtulsam

hmm anladim ebrarim benimde canim cekti kisss bi anda canom makbusum hakli belli olmazki anam belki vardir bisey bi baksana dr git bacim bi baktir yine kendine herseye ragmen en azindan adetini söktürecek biseyler yapsinlarr

makbuşum bilmemki biraz bekliyim bidaha test yapıcam baya geçti bende anlıyamadım.zaten derinle ben bu dertten nasıl kurtulucaz bilmem.iki aydır anormaldi biliyosunuz şimdide olmadım .aman offff takmıyom sallayın boşver.

X