Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

delü garı bak hele gelir o çayın içinde yıkarımm seni haaa ebroşşşş lazo seni lülülülülülü
hiç deme makbuşum yaa ilaç alıyom banamısın demiyo ne burnum akıyo ne akmıyo tıkalı duruyo bakalım ne zaman geçcek offf
aglamam nelr denemedimki kaç gündür popodan antibiotik igne soğuk algınlığ ı hap kulak için bi ilaç artı bide nanelimon kekik ve elma kuşburnu çayı içmekten midem bulandı ama banamısın demiiyo yaa

her zaman düzenli olupta sonradan düzensizleşen adet gebelik belirtisi canım rahim kendini hazırlarmış gebeliğe hayır olsun ne diyim ama kanda baktır

kizlaarrr ben kaciyorum bacilar uykum geldi kociste basimda cücük gibi ötüyo kaydirigubbakcemile3 hadi öptüm hepinizide sabah yaparim iyi bi haber olursa bes dk girer yazarim okursunuz artik hadi öptüm kizlar sizi byeee :eek:

delü garı bak hele gelir o çayın içinde yıkarımm seni haaa ebroşşşş lazo seni lülülülülülü
hiç deme makbuşum yaa ilaç alıyom banamısın demiyo ne burnum akıyo ne akmıyo tıkalı duruyo bakalım ne zaman geçcek offf
aglamam nelr denemedimki kaç gündür popodan antibiotik igne soğuk algınlığ ı hap kulak için bi ilaç artı bide nanelimon kekik ve elma kuşburnu çayı içmekten midem bulandı ama banamısın demiiyo yaa
delü zaten sen bulaştırdın banada :dilcikar:demedimmi ben sana hastaykene benimle konuşurken pcye fazla yaklaşma die:mymeka:
kaydirigubbakcemile3

güle güle aaglamam hayırlı haberler olsun ne olursa sonu. inşş güzel olur
gız delü makbuşş ben sahan dedim sen pc de beni öpme die illam dedin öpecem al işte sonunda böle olur hasta oldun ama kıyamam benn gelemde sana bakam ben yafffopuyorumnanaktan

güle güle ağlamacım..iyi uykular olsun.
makbuşum hayır olur inşallah canım bakıcam biraz daha geçsinde ...
buarada bu delü gökce banada bulaştırdı bütün suç onda benimde boğazlarım ağrıyooo..
gökce delüsü sen gelde ben seni çayda yıkayım .valla seni çay mannağı yaparummmm bana laz deyip durma değülüm çünküüü

aslında makbuş sigara da tetikliyo gribi beş gün sürcekse on güne uzatıyo yaa ondanbana ilaçda kar etmiyo offf ulennn
konuşma ulenn yalan söylüyorsunnn
brak ulennnn buda hanelerden bi sözkaydirigubbakcemile3 bikaç gündür söyleyip gülüyom

oyy düşünmen yeter bitanesiii ben gelem sana bakıyım
yada ortak bi noktada buluşup birbirimize bakalım :)))

abb booo vvvvv görüyosunuz dostlarrr garılar bu sagugta çılpaggg gezilerrr hemde şucu bahan atiler anam üşütmeyediz bahanne benmi dedim gelin öpün beni ulennnnnn ebroşşşşşşşşşşşşşşş lazzsın işte lazla yatan laz kalkarrr hesabıkaydirigubbakcemile3

valla makbuş gel ortaanadaoluda buluşak ankara ii mesala benimkide orda hem gezer hem birbirimize bakarız bacum

tamam ebroşum git gel hemn amaaaa
kız makbuş valla yakın olsak gelirdim sana bakardım gerçektn hem yoruluyon kaç gündür kızlarda var okul derken ondanda hasta oldun

tamam ebroşumm

yaa gökçem tipimi bi görsen gülmekten bayılırsın
eşofman üstüm var kapşonunu da örttüm kafama :))
ama şaka bi yanada acayip üşüyorum yaa hele geceleri ve sabah kalktığımda
bizim evler yazın sıcak oluyor ara kat olduğu için..gerçi normalde kışında sıcak oluyor ama alttan üsten soba yanınca durum vahim yaneee

Son düzenleme:
yaff sen benim halimi görsen altta atlet üste badi üste eşofman üstü bi yanımda süt bi yanımda elma bi yanımda sigaara :KK43:ama sobalı olunca zor bacım bende kaldım allahtan altta yanıyodu çok soguk deildi

uleeeen ankaraya gidersinizde ben kalırmıyım benim memleketim orası hoppp .
gökcemmm doğru diyosun lazla yatıp lazla kalkıyom oldum laz karusuuu bitanede laz paçisi doğurursam tam olcak kaydirigubbakcemile3

sorma canım yaa perişan oldum valla inanmazsın sabah 7 dedimi kalkıyorum önce kocişle feyza gidiyor saat 12 buçukta zilal ben götürüyorum okulla mesafede baya var yollarda hep yokuş yukarı sonra yemekti falan ölü gibi oluyorum :KK43:((

oy ben size bakarım canlarım ben sizden biraz daha iyiyim sadece boğazım ağrıyo .buarada ben yanıyom valla şuanda sadece gecelik var üstümde ...ama hava gerçekten soğudu kış geldi yaaa .hele rizede ondum ben yazlıklarla gittim millet kaban giyiyodu orda geldiğimiz günde kar yağdı tepelere..

X