Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ebrarim benim adetim 25 gün deyince tik diye gelirdi hic sapmazdi.....
ne zaman cocuk dedim 6 aydir hep gec gelmeye basladi ama iki aydir 23 günle düzene girmisti bu güne kadar tabiki yine sekti yani bilmiyorum ne oldu yine eger bebek yoksa adetim niye gelmedi niye düzensiz dr bisey yok hersey normal diyor aklim karisti ne oluyo bana

hg gökcem....
anladim ebrarim canim benim yaaaa iyi bi dostumdada var ayni dert bi hamileligini düsükle sonlandirdi simdi yine hamile ama igne falan oluyo galiba hayirlisiyla alsaydi kucagina canim yaaa

ağlamacım çok var yaaa aynı dertten hatta görmüşsündür topic bile var kkda .ama çok kişide bebişini aldı kucağına inşallah bende alıcam birgün.tabi hepimiz ..

ebrarimin ismini koyalim valla hosuma gidiyo benim HER YENI GÜN BIR UMUT koyalim gitsin benim tavsiyem bu ne derseniz artik

gökce huuuuu lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü
özlemişim sana takılmayı delümm dur öpeyim seni Şeniz

inss ebrarim tek dilegimiz bu iste benim derdimde böyle bisey yok ama neden atlatiyor beni böyle bilmiyorum

ağlamacım bende bu sözü çok seviyorum ama kızlar nedüşünür bilemem eniyisi anket

ne bagrınıyon gııı delü garuuuu ebroşşşşşş sana diyom kimee diyommmm bagırma kulagımın dibindeeee laelaelaelaelae lülülülülülü

iyilik tatlim nasil olayim biraktigin gibiyiz iste bacim hep ayni tas hep ayni hamam kaydirigubbakcemile3

aglamacım sen bayagı üzüyosun kendini bakıyomda sıkma tatlım canını yaşında küçük arkadaşın hamile olabilir sen herşeyin hayırlısını iste belki onun evladı hayırlı olmayacak öyle düşün rabbim büyük inş bizlerinde yüzü gülücek canım

allahim uctular yine bi makbusumla derün eksik onlar bi dögüsselerde baksak valla kaydirigubbakcemile3 kizlaaarrrrrrrrrr hadi bulalim bi isim yazin biseyler

ağlamacım hiç takma bacım hayırlısıyla olucak taktıkca insan stres oluyo inşallah çok bekletmez bebişin .sorun olmamasıda güzel canım..
gökceee bağırırım looo özledim senii lülülülülülünaniknanikdelikafaduldenşakkıdısırnaşık şey

kız ebroş hanım efendi test yapmışsın çıkmamış ama biz alıştık galiba gülüp geçiyoz yaa dellürdükk

evet gökcem öyle takiliyorum bagzen ama atlatiyorumda ne yapayim bi öyle bi böyle bacim ne gelir allahtan

valla aglamam arada bizim şarteller atıyo ebroşla böle yiyoz birbirimizi sonada öperiz demü deelümmm ebroşşş gıııı laz garusuulülülülülülünaniknanikşakkıdı

X