Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canım ben burdayım hayırdır niye bukadar efkarlısın ?takma canım yaa rabbim büyük inşallah en yakın zamanda olucak..belkide seninle bebişin bellimi olur

valla bilmiyorum tatlim belirtiler var ama hic umudum yok aklimdanda atamiyom güleymmi aglayimmi halime yaaa

canım valla benimde günüm geçti hemde baya test yaptım yok umrumda değil artık sıkıldım be canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun..sende çok takma ..

makbuussss yazsana bacim hadi yeni topigimize gecelim yaaa sabirsizlandim biz ne olsa variz bacim yaaa bisey bul artik bacuummm

ne zaman günündü ebrarim belirtin varmi bu ay ben garibim üsüyom yaaa titriyom resmen

canım benim çok geçti ayın 13 de olmam gerekliydi olmadım .ama dün test yaptım tek çizgi .ya dediğim gibi artık yoruldum ve bıraktım oluruna neyse hayırlısı artık ....

ebrarim günün gecti bacim sen bi testle bekliyon anam bi kan testi yaptir bari yada bisey yap ne bileyim dr falan bi git bacim en azindan bi terslik olmasin allah korusun canim yaa

ebrar valla cok gecmis bacim yaaa yapsana biseyler anam durma öyle kizzzz ben simdiden duramiyom bak kesin var bisey hem belirti arama her insanda bir olmuyo belirtiler benim kaynana üc cocugu var ama hep adetim gecikti dra gittim o söyledi hamilesin diye diyor ne belli bacim belki vardir sendede bisey

canım yaa benim günüm hep geçerdi iki aydır çok adet oldum buayda olmadım işte .canım gidicemde doktora fırsat olmadı biliyosun yoktum zaten .ya hamile olsam idrarda çıkardı biraz daha bekliycem sonra doktora gidicem canım..

iyigeceler18.gif

peki dr ne diyo belki bendede var bilmiyorum valla ne olacak halimizzz kizlaarrrr

canım bende adet düzensizliği için hiç bişey bulamadılar ama benim sorunum kanpıhtılaşması .düşüklerim var belki biliyosundur .böyle bekliyoruz bakalım.halimiz inşallah iyi olur canım..

X