Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya makbuş sen dr demiştin de unuttum sormayı ne için gitcen tahlil felan mı başka bişeymi
ebroş sende gel anam tutanmı var hem yol parası senden hahaaa

makbuşum allsh kolaylık versin bacım rabbim mükafatını vericek sana inanıyorum .inan dünyada herşey boş sen yap iki katı sana gelicek bacım ..

valla yaa ebroş ii daha hasta olmamışsın kız sen geçen tv de diyodu kar yagdı die kış geldii allah yardım etsin

anam feda olsun yol parası size ni demek .biz alışığız yol parası ödemeye kaydirigubbakcemile3

valla kazsız belasız geldikyaa çok şükür yollar berbattı .öyle fırtına vardıki otobüsü sallıyodu .uçakla gelcektik 200 tlydi bir kişi okul açılıyoya fırsat bu fırsat fiyatlar artmış..delü oldum 18 saat otobüsteydik ..

ay valla ebroşum benimkide ankaraya gitcekti burda 100 tl kusuratlı demişler adam soyuyolar sanki

ya makbuş sen dr demiştin de unuttum sormayı ne için gitcen tahlil felan mı başka bişeymi
ebroş sende gel anam tutanmı var hem yol parası senden hahaaa
evet canım iyi bir doktor buldum ona gidicem hem devlette görev yapıyomuş hemde özel muayenehanesi varmış ama özelde ücreti çok yaa 120 liraymış :KK43:(( devlette de randevu sistemi çok karışık nasıl olucak bilmiyorum..adam akıllı bi muayene isticem gerekirse de tekrardan laparaskopi
makbuşum allsh kolaylık versin bacım rabbim mükafatını vericek sana inanıyorum .inan dünyada herşey boş sen yap iki katı sana gelicek bacım ..
aminn bitanem sağolopuyorumnanaktan

ya kızlar buarada size söylemedim kayınvaldem eşimin doğum gününde öldü .yani onu doğurduğu gün öldü.çok tuhaf yaa artık kocişimin doğum gününüde kutluyamıycaz..

yaa canım benim :KK43:((
benimkinin babaanneside 100 yaşında kaynatamı doğurduğu gün ölmüş :KK43:((
bayramda mezarlığa gittik ama ben hasta olduğum için bişey yapamadım

allahım rahmet eylesin makbuşum .çok ilginç oluyo denk gelmesi ..
eşim ogün aklına gelir gelmez bir başladı ağlamaya bana sarıldı çok kötü oldum offf neyse kapatalım geriliyom yaaa

ayy ebroşum eşin için zor bi şey yani ama kader napcan alna öyle yazılmış zaten yaşlandık artık kutlama yapmazsınız olur biter
benim babamda 22 nisanda vefat etti ablamla benim dogum günümün arasında ama kader işte..

makbuşum inşş bu dr ii olurda tam bi tetkik yaparlar yaa hem laparaskopi ile histereskopi çok ii bence bak bende perde varmış alındı alınmasaydı allah korusun bebek düşerdi :KK43: çok şükür yanii sen git bakalım ne diycek

makbuşum inşallah hayırlı sonuçlar alırsın bacım .iyi bir doktora gitmekte fayda var bacım ...

Allah razı olsun canım :KK43:(( bencede kapatalım ben kaçarım kızlar şimdi baya yorgunum öpüyorum sizleri bu arada topic ismi aramayda devam edin
iyi geceler

kız makbuş ne kapatması anlamadım neyse hadi ii geceler bende kaçıyom o zaman kib öptüm aklıma gelirse isim gene yazarım buraya yarın yazılanları i toparla sonra yeni fikirleer eklenir belki hadi öptüm kaçar bende byyy kızlarrr

öpüyorum ikinizide iyigeceler canlarım..topic ismine gelince ben söyledim zaten artık ortak karar verilir inşallah.öptümmm

he ebroşum kaçıyom bende hadi ii geceler canım valla muhabbet güzeldi yaa özlemiştim ben hadi görüşürüz iig ecelerrrrrrr

aynen canım bende özlemişim muhabbet etmeyi .neyse bende kaçayım ozaman iyi uykular kızlar..

X