Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sırnaşık şeysırnaşık şeyhihoyyythihoyyyt ay kızlar bayağı bi isim konusunda düşünmüşsünüz benim de aklıma bi isim gelmedi hem ne önemi var bi arada olduktan sonra

makbusum olur canim aklina gelirse baska eklersin hayirli olsun topigimiz tabi kizlarda onay verirse

esmam günm gecti canim birde bagzi süpheler var iste aksam test yapacam inss hayirlisi rabbimden

benim de adetim 2 gündür geçiyo kızlar öyle gebelik belirtileri falan da fazla yok bi tek kasık ağrısı ve akıntı var onlar adet belirtiside olabilir asıl korktuğum adet olmak değil aslında eğer hamile değilsem bir an önce olmayı diliyorum hamile kalmadığım halde adet olmama ihtimalim varmı acaba bundan korkuyorum yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilirmiki veya 1 hafta geciklmeli adet olmak normalmi bu çatlatma iğnesi tedavisinde.CADIARZU
ayyyy ne kadar çok soru sordum

esmam günm gecti canim birde bagzi süpheler var iste aksam test yapacam inss hayirlisi rabbimden

hayırlısı olsun canım makbuşum ebrarım richim sizinle de iki laf edemedik ama kaçmam gerek hepinizi çok öpüyorum benden dualarınızı esirgemeyin noluropuyorumnanaktan

eltişim sen de gelmişin eylülüm son anda gördüm sizi canım ama ben çıkıyorum bana dua edin lütfennnnnopuyorumnanaktan

esmacım mrb canım yaa akıntı kasık agrısı bebek belirtisi gibi ama kist de agrı az yapar kasıkta adet gecikmesi ben yaşamamıştım kist olduğunda inş öyle deildir cnım kib kolay gelsin

eylülcüm sende hoşgeldin canım bende çıkıyorum
makbuş isim söylemişsin sen gittikte n sonra bikaç isim yazdık kızlar begendiler onlarada b i bak derine de söyle canım
neyse kaçtım ben görüşürüzz

hadiii ama ne diyorsunuz yeni topic ismimize hem günümün dediği gibi acıtasyon bi başlıkta değil içinde azimide umudu da barındırıyor

neyse hepiniz kaçmışsınız siz gelince okursunuz son kararınızı verirsiniz ben akşam açarım topici
öpüldünüz hepiniz

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:lepi: AMİN İNŞALLAH

eylülcüm sagol canim inss aksam bi arkadasim alacak testi inss vardir bisey hala beklemedim kizlaar sabirsizlik aldi beni valla ayyy kimsede yokmus neyse aksam gelirim inss güzel bi haberle kizlar :eek:

kızlar açıyorum topici
adı da Durmak yok yola devam diyenler

kusura bakmayin ama ben begenmedim siyaseti hatirlatiyor gerci benim icin onemli degil sordun diye cevapliyorum

benim de adetim 2 gündür geçiyo kızlar öyle gebelik belirtileri falan da fazla yok bi tek kasık ağrısı ve akıntı var onlar adet belirtiside olabilir asıl korktuğum adet olmak değil aslında eğer hamile değilsem bir an önce olmayı diliyorum hamile kalmadığım halde adet olmama ihtimalim varmı acaba bundan korkuyorum yumurtam çatlamayıp kiste dönüşmüş olabilirmiki veya 1 hafta geciklmeli adet olmak normalmi bu çatlatma iğnesi tedavisinde.CADIARZU
ayyyy ne kadar çok soru sordum

yaw hemen teste boyle insan kendini yer bitirir aglamayla bize mujde verin cosalim azicik Insallah.

eylülcüm sagol canim inss aksam bi arkadasim alacak testi inss vardir bisey hala beklemedim kizlaar sabirsizlik aldi beni valla ayyy kimsede yokmus neyse aksam gelirim inss güzel bi haberle kizlar :eek:
hah sevindim ne olursa olsun yapin testlerinizi kizlar cunku gununuz gelmis geciyor sonuctan da korkmayin, hayirlisini istiyoruz.

ben de hormon sonuclarimi aldim kafama gore gidip doktordan habersiz yaptirmistim iyiki de yaptirmisim, prolaktin 88.9 cikmis en fazla 30 olmali diyor normal aralik, progesterone 0.30 diyor araligi 01.-0.3 olmali bunu anlamadim bile simdi benimki dusmus mu yukselmis mi? FSH de 7 cikmis bu bende ilk kez bakiliyor 3ile 21 normal diyor rezervleri gosteriri diye biliyorum 7 iyi galiba sonuc.

oyle iste kizlar sebepsiz infertelite mucadelimin ilk sorunlu sonuclari azicik hosuma gitti desem delirdi derseniz ne biliim tedavi olur oyalanirim oyle armut gb bekleyecegime zemuszemus

gerci simdi kurtaj oldun vucut ancak topluyor der bana doktor :umursamaz:
haftaya sali gidicem hayirlisi.

günüm canim inss en cok bizde istiyoruz canim umarim iyi bi haber veririz esmayla rabbim bilir iyisini zamanda gecmiyo beklemedeyim hala canlarim.......
günüm inss herseyin güzel gecer canim yoluna girsin hic bilmedigimden valla pekte anlamiyorum ama hersey yolundadir umarim sende güzel haberler ver bacim bizlere olduuuu

X