Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hoşgeldin ebroşum yaa naber canım bende senin lafını yazdım az önce
hoşbulduk richim ya duyduk hemen geldik
derinimde desin bakem hele inş güzel umut dolu bi isim olur inşş

hg ebrarim canim iyisin umarim calistir aklini bacim acil isim araniyoo...
.....birgün geleceksin bana melegim........
valla bunu yazdim aklim durdu ben bulamiyom kizlaarrr siz bulun aklim karisiyo valla

ayy günüm yaa alemsin bacım içimden seni seviyorum demek geldi gız gel hele öpem seni hep böylepozitif ol emiii datlımmmŞeniz
begendinmi sözümü bakalım kızlar güzel bişey çıkarıyo ortaya

valla ebroşum içimizdeki duyguları bu başlık anlatıyo gibi bakalım aklımıza gelmiyo fazla söz yaaa

GÖKCEM HOŞBULDUM CANOOO
valla güzel fikirler var siz nasıl uygun görürseniz seve seve katılırım kızlar..

makbuşum kızzz sende desene bişeyler looo iç fikir yokmu kafanda
aycanisam sende üret bişeyler canım

ağlamacım saol bebişim iyiyim sen nasılsın?
kızlar benim çok işim var kk açık ama yazamayabilirim arada bakıcam size görüşürüz...

makbusum naptin canim sesin kesildi buldunmu biseyler hadi say o piti piti karemela sepeti hangisi cikarsa artik onu yaparsin baciiiimmm yeter b kadar isim bende hadi kissss kaydirigubbakcemile3

ay alemsın güncüğüm bı gelsın bende burnundan getırıcegım
makbus bırsürü önerı geldı sec bacım artık:))))
ebrarım ıyıyım cnm sagolasın sen nasılsın
aglamacııgm en ıyısı cnm varsa var yoksada dedıgın gıbı kırılıcak ınadı bıgün
ama ınsallah vardır cnm benım
aycanisa tatlım sende öner bısıyler

iyyim ebrarim bekliyom bacim bugün regil günüm hayirlisi ama ne yapayim hersey rabbimden o layik görsün yeterki neyse kizlar benimde isim var arada yazarm siz bulun bakalim

klasık herkesin kullandıgı bılınen isimler geliyor aklıma şöyle değişik birseyler düşünüyorum ama bulamıyorum valla

sagolun kizlar:))
ben artik cikmaliyim isim var aksama gelirim yeni ya d bu topige nerdeyseniz ben bulurum sizi:))
ayni baslik olmasin da ne olursa olsun:))
opuyorum hepinizi aglama Insallah senin mujdenle kapanir bu topik canim esine soyle alsin gelirken testi :nazar:

kızlar saolun iyiyim bende biraz işlerimi halledip gelicem öptüm hepinizi..
ağlamacım inşallah olmazsın yeni topicimizin ilk hamişi sen olursun canım...

kızlar elektirikler gitti kusura bakmayın derinimde meşhur sloganımız olsun durmak yok yola devam diyenler topiciği olsun diyor..ne dersiniz hanımlar uyarmı sizlere

X