Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günüm ne demek benim için önemli değil anlayamadım
zaten ortak karar vericez değilmiii
o zaman ebrarın söylediği hakkında yorum yapın
"umuda yol alanlar" nasıl???

günüm canim inss en cok bizde istiyoruz canim umarim iyi bi haber veririz esmayla rabbim bilir iyisini zamanda gecmiyo beklemedeyim hala canlarim.......
günüm inss herseyin güzel gecer canim yoluna girsin hic bilmedigimden valla pekte anlamiyorum ama hersey yolundadir umarim sende güzel haberler ver bacim bizlere olduuuu

canim yok yolunda degil benim hormon almis basini gitmis kaydirigubbakcemile5 neyse iyiyim ama duser birsekilde tedavi vs demek ondandi hep bas donmelerim yorgunlugum zaten huylanip dotordan habersiz yaptirmistim doktor olucaz bu gidisle sositososito
hadi aksama az kaldi aglamacim cok da strese sokma kendini Insallah hayirlidir da hamilesindir canim. :nazar:

günüm ne demek benim için önemli değil anlayamadım
zaten ortak karar vericez değilmiii
o zaman ebrarın söylediği hakkında yorum yapın
"umuda yol alanlar" nasıl???

ee gercekten de baslik cok da onemli degil sadece cok siyaseti animsatmis sectiginiz ondan dedim ama cok hosunuza gittiyse de itirazim yok demek istedim/
ebrarinki daha iyi sanki.

kizlar gece ugrarim yine basim donuyor uzanicam biraz opuyorum hepinizi makbere yardimci olun biraz da acilsin artik yeni topik. makbercim dedigim gb bence siyaseti hatirlatmis o baslik, ebrarinki daha iyi. ama diger kizlar belki sizinkini begenir, sonucta hepsi uyar.

haklısın önemli değil ama ortak karar vermemiz gereken bi durum o zaman diğer kızlarda gelsin akşam ortak bir kararla açalım

kızlar hepınızden tek tek özürdılerım cıkmak zorunda kaldım anıden esım geldı
ya makbusum güne katılıyorum cnm durmak yok yola dvm cok resmı ve sıyası olmus
umuda yol alanlarda güzel sayılır ama daha farklı bısıy olabılır bırazda eglencelı olsun
ama tabı sız bılırsınız ne acmak ıstersenız bız katılırz

slm bende yenı uye oldum bende 9aydr evlıyım hıç kornmadm halde gebe kalmadm dktra gttm bı prblem yok dedfı folık asıt verdı 3aydr erken adet oluyrm 3aydr dahada kısalılıyo adetm gelme gnlerı annm teyzem rahm kendnı gebelıge hazrlıyo dye dgru mu blgnz var mı

tatlım hosgeldın aramıza bızdede problem yok beklıyoruz
erken derken nekadr erken oluyosun bıraz acık olursan belkı yardımcı olabılırz

selam kızlar yeni topiğimiz şimdiden hayırlı olsun bencede eğlenceli bi ismi olsun şu üzerimizdeki kasveti umutsuzluğu dağıtsın...

bersum nasılsın kız yıne kımsecıkler yok
bende aglamadan haber almak ıcın gırdım ama oda yok hala

"bebiş istiyorum bebiş "olsun mu
ya da "göbişime bir gün bebiş konacak diyenlerin topiği"

bersum nasılsın kız yıne kımsecıkler yok
bende aglamadan haber almak ıcın gırdım ama oda yok hala

saol canım iyiyim sen nasılsın tatlım ne zamandır görüşemedik
ağlama test mi yapacakmış heralde inşallah çift çizgiyi görür
sende durumlar nasıl

ıyıyım cnm herzamankı gıbı bekleyıs ıcındeyız
aglam test yapcaktı evet ınsallah hayırlı haberler verır
esmanında günü gecmıs senın adetıne nekadr var cnm