Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kızlar nbr yaw kocam evde tecavuzcuuuuuuuuuuu var dıye kosuyo ımdat ımdat dıyeeeeeeeeeeeeeeee ne zaman gozunun ıcıne baksam heheeeeeeeee sızdede oyle oluyormu

slm kizlar ben geldim richiim canim benim beni merak etmissin bacim coookkk sagol birtanem yaaa ama aksilik oldu bacim ben hala adet olmadim ama birde su haberim var arkadasimin arabasi ariza yapmis sabah kesin gelicem dedi bende yagrin kursa gidecem anlayacaniz aksama yine veririm iyi yada kötü haberi canlarm

mrb kızlar isimde kararsız kalınmış galiba en iyisi anket yapın o daha ii olur en çok begenilen sözler yazılsın en fazla oy alan olsun ben fikirlerimi yazmıştım bırakırsınız gelince listeye bersu da yazmış yeni bi fikir neyse inş güzel bi isim olur

evet kiz gökcem haklisin baska cagresi yok offff niye kimse yok yaaa özledim kizlar sizi hadi gelin bacuuullaaarrrr

evet gökcem yaaa hic sorma var bundada bi hayir birde gazliyimki gökcem sorma yaaa bi baksan kesin hamileyim ama kendimi piskolojik öyle zannediyorum diye kiziyorum valla yaaa

geldim richim hg tatlim iste böyle bacim sorma yaa arkadasimin arabasi ariza yapmis simdi aradi söyledi ne yapayim yagrin aksam artik tabi adet olmassam iyi kötü haber veririm artik bacim

ıyıyız buttercıgımda kımseden ses cıkmıyo sen nasılsın ısım düşünüyoruz topık ıcın
sende versene bıze fıkır

sağol canım bende çok iyiyim bugün ikili test sonucum iyi çıktı allaha şükür.yarında cinsiyetini öğrenmeye gidicem.bu topiğinmi adını değiştirceksiniz canımcım.

iyyim bacim nasil olayim simdi bi arkadasla konusuyomda msnde yeni dogum yapti kocasinin cocugunun kendi adini yazmisss yaaaa icim aciyo kizlaarrrrrr ne olacak böyle yaaa mafoldumben

X