Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günüm benimki tam tersiydi bacim regile olacagim zaman baslar akintim bu yüzden korkuyom yine olacam galiba cokta fazla degil ama rahatsiz ediyo islar hep birde akinca adet oldum zannediyom hissediyorum yanii aklimdan atabilsem ahh yetecek bana ama yine geldi catti bugün

kızlar derinle görüştüm aradığım için teşekkür etti zaten oda eğer bana sormadan açarlarsa yolarım hepsini diye düşünüyomuş :)))isabet oldu yaneee..
şimdi kahvaltı edicekmiş aklıma gelmiyo dedi yemek yiyince çalışır kafam ararım seni dedi :))) delü karuu

"baliiiiiiiiiiimmmmmmmmm gel artik" diyenler buraya

haa daha eglenceli bir isim olmadi mi yine kizlar:)))))))))))))))))))))))))

kızlar derinle görüştüm aradığım için teşekkür etti zaten oda eğer bana sormadan açarlarsa yolarım hepsini diye düşünüyomuş :)))isabet oldu yaneee..
şimdi kahvaltı edicekmiş aklıma gelmiyo dedi yemek yiyince çalışır kafam ararım seni dedi :))) delü karuu

anaaa deliye bak:)) ozledik onu nasilmis yeni bir gelisme var mi derinde?

inss günüm rabbim seni hakli cikartsin inss bagzen korkuyom bu derece istegimin olmasindan sanki hep böyle yanip tutusacam evlat harestiyle allahiiimmm neolur affet bu garip kulunu ben acizim sen bagislayansin sen bilirsin ama olmuyooo

yaa matrak bir sey bulsak bu seferde yeter anam uzuntu uzuntu "gelmessen gelme" topigi acicam zaten ben bu gidiste:))

ilahi derüüüünnnn delüü garu canim tam delüüü valla günüm haklisin bi umutlu olsun eylenceli olsun okuyunca icimiz acilsin yaaa karamsarlik nereye kadar

ya evet eglencelı oldu eglencelı bıısy olsun daha ıyı zaten
gel essek sıpası gel dıyenler topıgıkaydirigubbakcemile3

aglamacim oyle ama iste birgun bu bekleyis hepimizde pozitif testlerle biticek Allah'in izniyle, ne kadar yipransak da olmayinca olmuyor ama sen simdi bunu dusunme hayirlisiysa hamilesindir insallah. oyle diyelim.

kızlar selam isim aranıyormuş valla benimde kafam durdu ama her yeni gün yeni bir bebiş topici olabilir .

gelince gorusucez seninle sipam basligi:))) hayat boyu ne iskenceler yapicam ona, suraya tasinmak istiyorum diyecek "yok olmaz ben seni cok bekledim deyip ajitasyon yapicam evlenince bile benimle ayni evde yasaticam onlari, gorur essek sipasi intikamim aci olucak kafamçokkarıştı

hoşbulduk günüm yaa kafa durdu anam aklıma bişeycik gelmiyo kii
aycacım güzel bi isim ama herkes kullanıyo o ismi yaa
...benim hiç çocugum yok anne! diyenlerin topiği
...umuda doğru yol alanların topiği...
.....dileğim ANNE olmak....

kizlar biraz uzak gidecegim yer evde arabada kimsede yok eger kocis gelene kadar olmassam ona aldiririm aksamda yazarim size sonucu oldumu bacilarim cok sagolun varsa var yoksa yok ben sag saglim ayaktayimya elbet birgün onunda inadi kirilacak gelecek banaaaaa

ay hatta kizlar dogur birtane ilerde onun cocuklarina bile bakip bugunlerin acisini cikar mantigindayim ben:)) sen beni bekletirmisin bu kadar bebene bile ben bakicam dicem:)) ay ne kotuyum ama oyle walla Allah ayirmasin ben evlat sahibi olursam ayiramam yanimdan:))
ebrarcim hosgeldin patlat bir baslik bacim beceremedik biz girgiria vurduk:))

X