Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay ınsallah cnm hamıssındır
bende senın gıbı sayılırım esım haftada 3 yada 4 gün yanımda olmuyo
oda doktora gıtsede ıcımız rahat etse herseyın hayırlısı
bızde buay ovülasyonu yakaladık bakalım benımkıne daha cok 9 ekımde umarım ard arda
verırız güzel haberlerı sende gurbettesın anlarsın benı cok zor buralarda yalnız olmak

bende 30günde bır oluyodum 4 aydır 28günde bır olmaya basladım hayır olsun bekleeyelım
ama düzenlı enazından

cok iyi anliyorum canim nerdesin sen simdi tabi mahsuru yoksa cok zor burda yalniz olmak canim hersey cok aci oluyo bagzen bi tutunacak dal ariyosun kendine bi evladimiz olur inss rabbim yüzümüzü güldürsün inss

evet richim cok sevindim iki aydir iki gün erkende olsam bi düzene girdi yani ne zaman cocuk dedik o günden bu yana hep düzensiz oldum iki aydirda düzene girdi allahiiiimmmm rabbim duysun sesimizi inss baska bisey gelmiyo insanin elinden sadece dua yani
inss sende hayirli haber verirsin canim haftaya seninde regl günün hadi hayirlisi bakalim bu ay cok garip bi rüya görmüstüm bi arabanin icinde yanimda bi cocuk zitsin icinde yatiyo sonra bi mavi gözlü beyaz tenli iri yapili bi adam geldi yanima cocugu kucagina aldi bu seninmi dedi bende evet dedim cocuga gülümseyerek bakti bana dönüp allah sana bagislasin dedi bi erkek cocoguydu coookkk etkilendim hala aklimda bu rüya yani :Saruboceq: cani gönülden diledim ne zaman dua etsem gözyaslarima engel olamiyorum artik richim bu cok garip bi duygu yaaa

çok güzel bı rüya hayır olsun aglamacııgm anlıyabılıyorum senı rüyalar cok etkılıyo bızı
umarım gercek olur rüyan güzel haberı verırsın 2gün sonra cnm benım

hg makbusum okusana rüyami anlatmadim sana ben ilk defa anlattim bunu ramazanda namaz kildiktan sonra bi dua ettim aglaya aglaya sonra bu rüyayi gördüm makbusum yaaa cookk istiyorum ben ve cok üzülüyorum kizacan bana biliyom bacim ama icime düstü bu sevda istiyorumda istiyorum

inss richim ne kendimi hamis gibi hissediyom nede regil olacakmisim gibi geliyo bi garibim bu ay duygularim dondu sanki bu kadar üstüne düsmesek belki yoluna girecek ama olmuyo iste ne yaparsin

eximm rüyan hayırlara çıksın canımmm inşallah gerçiğinide görücez canım çok kısa zamanda

eylülde gelmis gel bacim takila gecmise orayi okurken bizi kacirirsin kissss

sen nasilsin makbusum exsim özledim kissss

heray hüsrana ugaramaktan sıkıldık makbusum hakkaten kızıcan ama bıze aklımaıza gelemeyan gün yok bazen gözyaslarına boğuluyoruz istiyoruz allahım nasıp eder ınsallah

valla artık kızamıyorum da riçim ne diyimki Rabbim görsün halimize acısın halimize

hayirlisi makbusum artik oluruna birakmaya basladim benim amcamin kizi 10 yillik evliydi yumurtalari hic calismiyodu ve 7 yenedir tedavi görüydu cocuk olmaz olsada düser demis dr bi defa düsügü oldu yinede yilmadi tedaviye devam etti bundan 6 ay önce artik bitti biraktm olmuyo diye bana aglamisti ben kardeslerimin cocugunu sevecem diye aglamisti tedaviyi birakti tabi kafaya takmayida biraktiki hamile kaldi su an 5 aylik dün gördüm inanmadim nasilda tatli olmus hic yilmayin ama kafayada takmayin hersey olurmus diyo

nasıl olıyım canım bildiğin gibi işte bende geçen gördüğüm rüyayı yazmıştım buraya ama o rüyayı 2.ye görüyorum ben sanki film gibi 1 ve 2. bölüm :))) ama çok gerçekçiydi yaa (

amin makbusum aahhh elden bisey gelmiyo hz meryem ne güzel demis;
BENIM RABBIM DILEDIGINE HESAPSIZ VERENDIR.....
ONUN BU DUASINI DUYAN ZEKERIYA PEYGAMBER AYNI DUAYLA YALVARDI RABBINE SEN HESAPSIZ VERENSIZ ZÜRRIYETIMI SÜRDÜRECEK BI EVLAT VER KISIR OLAN ZEKERIYAYA CEBRAIL MÜJDE GETIRDI BI OGLUN OLACAK ADINI YAHYA KOY....

rabbim bizde senin dilencininiz sen diledigine hesapsiz verensiz bizlere hayirli evlatlar ver rabbim ne olur allahim bizide güldür amiiiinnnnnn

makbusum rabbim kendi bilir inss bu rüyalarimiz bosa cikmaz bacim okudum rüyanida allahim biliyo kendi bilir ne deyim daha tutamiyom kendimi bagzen hevesle bakiyom allahim bizi secmesin basimiz dik gezmeyi nasip etsin inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…