Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ben bgn okadr sey yazdım benıde unutmuslar kendımcaldım kendım oynadım bgn
bende küstüm kızlara hıh tabı hatırlayanlar harıc:umursamaz:

kızlar rüyamda bembeyaz gıymıstım saclarım acık upuzun ve koyu renkteydı
amcama sarılıyorum amcamda sonra cebınden kapkalın altın bı bılezık cıkartıp al kızım dıyo
ve koluma takıyo cok gercekcıydı
gercı ben rüya göre göre bı hal oluyorum hepsı fos cıkıyo
hayırlısı artık
RÜYAMIDA KIMSE GÖRMEMIS AMAmafoldumben

semoşş derin kaçırmışım sizi kusura bakmayın yaa ((
kızları yıkıyorum sırayla daha işim bitmedi bi bakıyım dedim sadece
riçimm rüyan hayırlara çıksın canom altın bebek demek bu arada

yok canim burdayim richim tatlim rüyan hayirlara ciksin annem altini cok sever rüyasinda ne zaman altin görse cok sevinecegi bi is olur inss sanada iyi gelir canim....

makbuuuussssss bana selam vermiyonmu anam ne ooooo kiiiisssss öslemedinmi beni yaaaaaa

hayirsiz kocadan bana hayir yok anam tv ayarliyom ne yapayim

iyyim bidenem yuvama geldim daha iyyim kisss neler kaynattiniz valla yarisini okudum yarisi kaldi ayyy ösledim sizi yaaa sen nasilsin canooo

bende nasıl olıyım canım bildiğin gibi işte..
kızlar benim çıkmam lazım daha ütüm var işlerimi halledip gelicem öpüyorum sizi burda olursanız görüşürüz

allah hayir versin richim iyimisin tatlim görüsmeyeli ne var ne yok
güle güle makbusum yaaaaa görüsürüz inss

allah razı olsun canım sende sizde burda olmayan herkezlerde benim duamdasınız rabbim dualarımızı kabul etsin canım senin sorunun neydi neden olmuyor bebeğin

talım benım görünürde hıcbı sorunum yok doktoruma gıttım benım sorunum kocısı fazla görememem ve aksılıkler bıde tabıkı yüce rabbım ol dıcekkı olcak bakalım aralıga kadr beklemedeyım olmazsa doktora gıtcem

richim hic gitmedinmi dr tatlim bendede yok b i problem ama yine bekleyis icindeyim yagrin veya sali regl olmamlagzimkiii inss olmam iste böyle bacim yaaa

ıyıym aglamacıgım sen nasılsın fırsat buldukca gırıyorum ıste ama kımse olmuyo
babaska bı topık acmayı düşünüyolar kızlar benımde kafama yattı yenı sayfalar
yenı baslangıclar ıyı olur yanı

tatlım gıttım doktora gıtmez olurmuyum daha bı ay öncesınde yıne gıttım hormonlarda problem yok yumurtalıklarda ıyı calısıyo dedı doktor bız yaklasık 8 aydır falan ıstıyoruz cnm o 8 9 ayın nerden baksan 3-4 ayı hep ayrı gecırdık sayılır ve aksılıkler beklıyorum bakalım aralıga kadr süre verdık kendımıze olmazsa doktor yolu görünücek bıze umarım gerek kalmaz
sende umarım adet görmezsın cnm bebegın senledır allahım kucagımızı boş bırakmasın ınsallah

anladim richim bende ayniyim canim 8.9 aydir deniyoruz yani dr hic bisey demiyo ayni yani senin gibi yani hayirlisi canim inss dedigin gibi kucagimiz bos evimiz civiltisiz kalmasin inss canim iste böyle

bencede tatlim bi topik iyi gelecek gibi geliyo canim yaaa

hayırlısı olsun cnm benım eger aralıga kadr olmazsa esımde gıtmek ıstıyo
umarım gerek kalmazda beişlerımız gelır cnm allahım herseyın hayırlısını versın

öyle canim bende birdaha gidecem önce 25 günde regl olurdum simdi 23 güne indi iki aydir esimde gitti dr 16 millyon demis ve cok hareketliler demis icimiz rahatladi en azindan yani bu ayda bekliyoz yine iste.....

benim esimde bi ayin 2 bagzen 3 haftasi yanimda olur genellikle yurt disinda calisiyo birazda o yüzden olmadi diye düsünüyorum ama iki aydir hep yanimda fazla is olmadigi icin evde yani umarim bu ay güler yüzüm ama hic regil olacakmis gibi degilim hep akintim fazlalasirdi regilden 4 gün önce ama bu defa sadece gögüslerim agriyo uclari sisti bide bilmiyorum umutlanmakta istemiyorum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…