selam kizlar uyuyamadim ama tabii kimse yok formda(
umarim hepiniz iyisinizdir
aglamacim yarin gununmus, Insallah senlenir burasi canim :dance:
herkese selam kızlar
he delü garı bende seni özkedim inşş görüşürüz muhabbet ederiz datlumneyse kızlar şimdi kimsecikler yok bende gidiyim iş gördüm yoruldum biraz şimdi de namaz kılma zamanı hepinizi çok seviyommm
özommmm sen nerdesin yaa hemşehrim özlemişim seni valla
ebroşum senide özledim kuşum
en kısa zamanda koyu bi muhabbet ederiz inşşşş
slm cano valla sevindim evine geldin yaa ohhh konuşruz artıkın bol bol dinlen hakettin saol canım 4 ünde gelir inşş kocişimben geldimmm artık evimdeyim şükürler olsun.muhabbete devam inşallah ama şimdi yorgunum biraz dinlenip gelicem ..
GÖKCEMMM bende seni çok özledim .buarada allah kavuştursun cano hadi öptüm görüşürüz..
kknın güzelleri hepinizi öpüyorum .sonra görüşürüz..
selam kk nın tatlı hatunları yoğun geçen bir günün ardından nöbetçiliğin bıraktığı boğaz ağrısı hatırasıyla sizlere merhaba demek istedim topiğe her girmeme canım sıkılıyo hadi artık kışta yüzünü gösteriyo canlanalım biraz uzun tatlı muhabbetlerimizi bide halay çekmeyi özledim güzel haberler hepimizin olsun ...görümceme gidicez hamiş ya canı mantı çekmiş mantı yapıcaz bu orgunlukla zor olacak ama ne yapalım herşey yeğenimiz için inşallah en yakın zamanda bu topikteki tüm hatunlar ve ben aş ermeye başlarız amin..
makbuşum sende çocuklarla okul telaşındasın yoruluyorsundur alışveriiş-k,itap kaplama derken seni anlıyorum kolay gelsin bacım
derincim eşin için çok üzüldüm inşallah en yakın sürede eşin gönlüne göre bi iş bulur çok öptüm tatlım
gökçedoşum allah kavuştursun eşini uğurlamışsın inşallah günler su gibi geçer kavuşursun kocişine ...
ebroşum canım sende hoşgeldin evine çok özledim yaw inşallah denk gelirde kaynatırız senle ...
ismini sayamadığım tüm kızlar hepinizi çok öptüm müjdeli haberlerinizi bekliyorum....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan