Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

günaydın hanımlar
gerçi tünaydın demek daha doğru olur ama neyse
yine kaynatmışsınız bakıyorum:hulya:

eltim daha iyileşmedinmi sen yasositososito

ohooooo saatlerdir kimsecikler uğramamış ben de daha bu gece uğrayamam heralde e malum yarın pazartesi çamaşırı ütüsü derken zaman geçer
yarın görüşürüz artık güzelleropuyorumnanaktanzemuszemushihoyyyt

yok aşkım ya nerde keşke ben olsaydım ama değil bir arkadaşım bu onun çacalarını sizlerle paylaşmak istedim opuyorumnanaktan

allah razı olsun canım sende sizde burda olmayan herkezlerde benim duamdasınız rabbim dualarımızı kabul etsin canım senin sorunun neydi neden olmuyor bebeğin

selam yorucu bir günün sonunda gelebildim biraz alışveriş falan yaptım abimdeydim anca eve geldim
acık daha işlerim var malum yarın okul var gelicem yine

selam canlarım kuzucuklarımmm makbuşum kaçma nan gel delü özledim çıkacam birazdan kuşummmkaydirigubbakcemileŞeniz

semoşumm canım benimm..yaa bebiş ben şimdi çıkmak zorundayım kusuruma bakma.çok özledim sizi ama kalamıyom..benim net yok annemdeyim şuanda...kızıyo gel yanıma diye.daldımmı laptoba muhabbet edemiyoruz o yüzden gidiyom kuşum.seni seviyorum.makbuşum senide kızlar hepinizi çok öpüyorum..
riçimm aşkumm ne unutması kız delü.seni sefiommm canom kaçtım.

slm canolar ama kimse yok galiba özledim sizi yaaaa esmam canim birtek sen unutmamissin beni aldim mesajini kizlarada tüstüm ben pikere :umursamaz: naniknanik canlarim nasilsiniz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…