Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar ben cıkıyorum uamrım bgn öyle güzel bı rüya görürsünzkü o rüya hayatınızın gercegı olur
yanı bebişlerımız:))))
allah dualarınızı kabuletsın kendınıze ıyı bakın cok öptüm sizi
sevıyorum hepınzıopuyorumnanaktan

canim richim cok haklisin rabbim eslerimizi basimizdan eksik etmesin rabbim kendi bilir hayirlisi mevlamdan suclu bakislara magruz etmesin inss bizde cevremizden secilmeden rahatca gezeriz inss amiinnnn

tamam ricim güle güle hayatım aminnn inşallah sende hayatının gerçeği olacak rüyayı görürsün öpüyorum seni çok iyi geceler

güle güle richim canim sohbetin icin sagol canim bizde seni seviyoruz tatliimmm

canım bende kaçıyorum yavaştan sabah çok erken kalkıcam öpüyorum seni.
içini ferah tut olurmu Birgün bizde anne olacağız...iyi geceler canım

güle güle makbusuumm canim inss birgün bizde olacaz tatlim hadi öptüm bende kacayim hadi byee hayirli geceler

slm kızlar naber
eltim yaa halen igleşemedim yaa offf fena üşütmüşüm ben neyse geçer inş canım sen nasılsın yogunsun galiba kolay gelsin datlum
richim rüyan çok güzel bilezik takmak bebege işaret hadi bakalım inşgelir meleğin sana canım
semafatihimde gelmiş gene kaçırmışım delü hamişiii
derinim senide özledik yaaa inş herşey yoluna girerde muhabbet ederiz

slm gökce hg canim bana selam yokmu kiiiissss azicik saguksun bacim bi sucumuzmu oldu neyse gecmis olsun bu arada sicak suya bal kat birazda limon sik inss biseyin kalmaz birinde denedim bayagi etkili oldu yani :sinifsinif:

makberim kactinmi yaaaa bende kaciyorum yaaa yalniz kaldim hadi hayirli geceler bana dua edin kizlar yagrin birgün güzel haberler vereyim size inss allahim inss rabbim dileyen herkese versin inss hadi öptüm hepinizide gökcem sakaydi canim alinma sakin hastasin tadin yok biliyorum kib allahim acil sifalar versin byee

ayy aglamam hoşbulduk geldim ama kaçırdım seni ne sogukluğu kız nie öle düşündün ki annamadım looo canım bi arkadaş sonuç alcakta ona baktım topikte geldim gitmişsinneyse inş rabbim güzel haberler vermeyi nasip eder hepimizi ii geceler canım

saol bitoş ablacım kib öpüyorum seni
kızlar o kdar dolaştım topiklerde kimseler gelmedi bende kaçıyom artık bira tv izlerim sonrada uyurum inşş kociş yola çıktı ankara ya hayırlısı ile varır inş onsuz uyumak bi yana annemlerdeyim ve kimse yok herkes köyde bne burda offf offf neyse hadi hepiciğinize ii geceler kib öpüyorum sizi
bide EBROŞUM seni çok özledim cano kib inş görüşürüz

selam kizlar uyuyamadim ama tabii kimse yok formda(
umarim hepiniz iyisinizdir
aglamacim yarin gununmus, Insallah senlenir burasi canim :dance:

günaydın kızlarr sabah 7yi geçmişti uyandım kahvaltıydı hazırlanmaydı ancak geldim..feyzayı yani büyük kızı okula götürdüm öğretmeniyle müdürüyle görüştüm annemdeyim..
henüz kimsecikler gelmemiş (

mrb. arkadaşlar nasılsınız kız bir türlü yakalayamıyorum sizleri bir bilseniz sizle busohbetleri nasıl özledim hepinizi öptüm bitanelerim şuan kimse yok bende kkapatıyorum byyyyy

merhaba kızlar bu foruma ne zamn baksam kendimden başka kimseyi göremiyorum...nerdesiniz uykusu kaçanlara mı karıştınız nedir anlamdım gece baktım gene kimse yoktu sabah baktım yazıp kaçmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…