Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

esmammmm gızzz bagheleee beni görmedin mi sen canım not attım ben sahan zahar okumadın neyse canım nasılsın bakim

anladım canım benimm olsun nazlan sende biraz hakkındır o kadarıda
ben de biraz oturur kaçarım sonra öpüyorum seni

tamam makbuşum kib öpüyorum senide kolay gelsin senin iş zorlaştı okulla birlikte allah yardım etsin görüşürüz inş canım ii geceler gece gelirim inşş byyyy

ksrdelencimsaol canım iyiyim biraz kulagım agrıyo şişlikten dolayı iltihaptan igne yaptırıyom geçer inşş sen nasılsın ya az önce topikte dolandım geldim sen gitmişsin yazdıgın yazıda çok güzel rabbim inş hayırısı ile bizede nasip eder anneliği.

geçmiş olsun hayatım rabbim şifa versin amin inşallah bizimde kucaklarımız dolar

bende şaşırdım canım ama rabbim sebeplere sarılın demiş bende aklıma yatan mantıklı ve bilimsel olarak anlamlı olabilecek şeyleri de denedim. tek tüpüm tamamen tıkalıydı. diğerinde de yapışıklık vardı. doktora bu sol taraftan azda olsa sıvı geçişi var buradan hamile kalamam mı demiştim. kalsan bile dış gebelik olur büyüyen emb. rahme ulaşamayabilir daha tehlikeli demişti. ama öyle olmadı işte.

adetim bittikten 2 gün kadar sonra acıelma yağı yada adaçayı yağı deniyor tampona bolca döküp yatarken vajenden içeri koydum. 3-5 gece üst üste yapıp öyle beraber oluyorsun eşinle. içeride iltihaptan kaynaklı bir sıkıntı varsa temizliyor tüplerde falanda bazen olabiliyor. benim endometriosisten dolayı tıkanıklıklarım vardı ama yine de olursa hani iltihap vs. birşey kalmasın tedavi öncesi diye 2 ay yaptım 2. ay hamile kalmışım zaten.
acıelma yağı soğuktan üşütmekten kaynaklı ağrıları da alır bebeklerin ayaktabanlarına da sürülür. faydasını bildiğim birşeydi.

bir de 2 ay soğan suyu kaynatıp içtim. myom ve endoya iyi geliyor küçültüyor kistleri ve myomları diye. ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardı. onu da 2. tüp bebeği denemeden önce myomu küçültür belki biraz diye yapıyordum belki o temizlemiştir bir yerleri bilmiyorum ki. sonuçta soğan sarımsak çok güçlü antibiyotikler kan sulandırıcı özelliği var ayrıca.

hatta perşembe günü bile içtim koca bir bardak soğan suyu akşamına hamile olduğumu öğrendim.

hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sonuçta mantıklı bilimsel olan herşeyi yapmak sebeplere sarılmak lazım.
birde son ay yine tedaviye hazırlanıyorum diye çok sağlıklı beslendim. her gün taze yeşil salata bol meyve yedim.haftada 3 gün balık yedim. konserve ton balığı da olsa yedim. taze böğürtlen, incir, üzüm, taze ananas yedim antioksidanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye.

ama her gece dua ettim sadece meryem değil rahman ve fetih surelerini de çok okudum hiç isyan etmedim hep ümidimi korudum.

darısı başınıza ne diyeyim. bir arkadaşım bu gün öğrendi hamile olduğunu rabbim vermek istedikden sora engel yok bakın işde örnek

arkadaşlar paylaşmak isdedim sizlerle bir arkadaş yine burdan olmaz derken rabbim verdi işde hiçde ümidi yokdu görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

effect062atiyedl0.gif

prensescıgım basın sagolsun cnm allah mekanını cennet etsın buarada yenı evınde hayırlı olsun umarım huzurla mutlulukla oturursun cnm benım
ebrarım evet karsılasamıyoruz cnm benım esksıı gıbı degıl topık nezaman gırsem kımse olmuyomafoldumben kib cnm benım
gökcecıgım sende dıkkatet bacım kendıne bebiş gelcek bak ona göre hastalanma:1hug:
derınım benı unutmussun yıne hıh:sinifsinif: saka bı yana bütün güzellıkler senın olsun cnm benım
makbuşum allah yardımcın olsun bacım benım.rüyanda hayırlara vesıle olsun umarım dünya tatlısı saglıklı hayırlı bı kızın olur:Saruboceq:
civcivim nerelerdesın cok özledım senı ve cok merakedıyorum:gitme:
semacıgım gelmıs tatlı hamıs özlettın kendını arada ce yap bıze saglıcakla hayırlısıyla evladını kucagına alman dılegıyle fıstıgım:Saruboceq:
güncüğüm senıde göremez oldum topık sessız dıye sendemı takılmıyon bacım umarım ıyısındıra.s.
kızlar bı topık acılıcak lafıdır gıdıyo benım nıye haberım yok bırı bana acıklasın cabuk:eek:klava:kaydirigubbakcemile3
sevalım senıde özledık cnm tatılın bıtsınde gel bıranönce
nehırım sen nasılsın senıde göremıyoruz doğum yaklastı tabı yıgen elıyo ohhhh:dance::dance:
ya kızlar eskı muhabbetlerı özledım toplasın artık kısta geldı:çok üzgünüm:
askmeşk sen nerdesın bıtanem:uhm::1hug:
ya bütün kızlar öptüm hepınızıŞenizopuyorumnanaktan
çenem düştü sabah sabah bgnde amam erkencıyım ha

bende şaşırdım canım ama rabbim sebeplere sarılın demiş bende aklıma yatan mantıklı ve bilimsel olarak anlamlı olabilecek şeyleri de denedim. tek tüpüm tamamen tıkalıydı. diğerinde de yapışıklık vardı. doktora bu sol taraftan azda olsa sıvı geçişi var buradan hamile kalamam mı demiştim. kalsan bile dış gebelik olur büyüyen emb. rahme ulaşamayabilir daha tehlikeli demişti. ama öyle olmadı işte.

adetim bittikten 2 gün kadar sonra acıelma yağı yada adaçayı yağı deniyor tampona bolca döküp yatarken vajenden içeri koydum. 3-5 gece üst üste yapıp öyle beraber oluyorsun eşinle. içeride iltihaptan kaynaklı bir sıkıntı varsa temizliyor tüplerde falanda bazen olabiliyor. benim endometriosisten dolayı tıkanıklıklarım vardı ama yine de olursa hani iltihap vs. birşey kalmasın tedavi öncesi diye 2 ay yaptım 2. ay hamile kalmışım zaten.
acıelma yağı soğuktan üşütmekten kaynaklı ağrıları da alır bebeklerin ayaktabanlarına da sürülür. faydasını bildiğim birşeydi.

bir de 2 ay soğan suyu kaynatıp içtim. myom ve endoya iyi geliyor küçültüyor kistleri ve myomları diye. ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardı. onu da 2. tüp bebeği denemeden önce myomu küçültür belki biraz diye yapıyordum belki o temizlemiştir bir yerleri bilmiyorum ki. sonuçta soğan sarımsak çok güçlü antibiyotikler kan sulandırıcı özelliği var ayrıca.

hatta perşembe günü bile içtim koca bir bardak soğan suyu akşamına hamile olduğumu öğrendim.

hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sonuçta mantıklı bilimsel olan herşeyi yapmak sebeplere sarılmak lazım.
birde son ay yine tedaviye hazırlanıyorum diye çok sağlıklı beslendim. her gün taze yeşil salata bol meyve yedim.haftada 3 gün balık yedim. konserve ton balığı da olsa yedim. taze böğürtlen, incir, üzüm, taze ananas yedim antioksidanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye.

ama her gece dua ettim sadece meryem değil rahman ve fetih surelerini de çok okudum hiç isyan etmedim hep ümidimi korudum.

darısı başınıza ne diyeyim. bir arkadaşım bu gün öğrendi hamile olduğunu rabbim vermek istedikden sora engel yok bakın işde örnek

cnm benım cok etkılendım hıkayenden yanı alnından öpmek geldı ıcımdemŞeniz
ümıdını kaybetmemen hertürlü careye basvurman cok güzel hele allahıma sıgınmam
dahada güzel:1hug:bızler bazen üşengeç olabılıyoruz ama böyle seylerı duyunca utanıyorum kendımden bazı seylerı eksıkmı yapıyorum acaba dıye:eek:
yalnıs anlamadıysam hamılesın allah saglıcakla kucagına alamyıda nasıp etsın sana ve arkadasına yalnıs anladıysamda cok özürdılerım vereliniortak

krsdelen cıgım ytalnıs analadıysam bıle sende bu hırs bu ınanc oldugu sürece allahım dualarını gerı cevırmez gönlünü ferah tut olcak elbet hayatım
benımde duamdasın artık allah dualarımız kabuletsın inşallah:Saruboceq:

makbus senı kıskandım bende rüya gördüm bacımsırnaşık şey
kızlar rüyamda bembeyaz gıymıstım saclarım acık upuzun ve koyu renkteydı
amcama sarılıyorum amcamda sonra cebınden kapkalın altın bı bılezık cıkartıp al kızım dıyo
ve koluma takıyo cok gercekcıydı
gercı ben rüya göre göre bı hal oluyorum hepsı fos cıkıyo:1no2:
hayırlısı artık

ay cok konustum sabahın 5ınden berı-tatlicadiarzu-
öptüm sızı hatunlarsengözlerimebaksanaba.s.

:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anacıgım daha kımseler ugramamıs
neyse güzel oluyo kendı kendıne konusmakkaydirigubbakcemile5laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gelinnn hadiiiii
kız richimm alemsin yaa tek konuşmak hoşuna mı gitti konuş ama canım yeterki mutlu ollll bende ii yim canım igneler işe yarıyo azcık popom agrısada katlanıyom sen nasılsın canooo

kaydirigubbakcemile5 bende sen gibi konuşuyom tek richimkaydirigubbakcemile3 :hulya: örgüye başlıyımda sıkıntım gecsin:hulya::hulya: kaydirigubbakcemile2akannehir yalnızzz kaldımmm pennnnlaelaelaelaelae

X