- 29 Haziran 2009
- 1.201
- 5
farbettercim inş anne olursun canım en yakın zamanda
sağolasın cnm amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
farbettercim inş anne olursun canım en yakın zamanda
ksrdelencimsaol canım iyiyim biraz kulagım agrıyo şişlikten dolayı iltihaptan igne yaptırıyom geçer inşş sen nasılsın ya az önce topikte dolandım geldim sen gitmişsin yazdıgın yazıda çok güzel rabbim inş hayırısı ile bizede nasip eder anneliği.
bende şaşırdım canım ama rabbim sebeplere sarılın demiş bende aklıma yatan mantıklı ve bilimsel olarak anlamlı olabilecek şeyleri de denedim. tek tüpüm tamamen tıkalıydı. diğerinde de yapışıklık vardı. doktora bu sol taraftan azda olsa sıvı geçişi var buradan hamile kalamam mı demiştim. kalsan bile dış gebelik olur büyüyen emb. rahme ulaşamayabilir daha tehlikeli demişti. ama öyle olmadı işte.
adetim bittikten 2 gün kadar sonra acıelma yağı yada adaçayı yağı deniyor tampona bolca döküp yatarken vajenden içeri koydum. 3-5 gece üst üste yapıp öyle beraber oluyorsun eşinle. içeride iltihaptan kaynaklı bir sıkıntı varsa temizliyor tüplerde falanda bazen olabiliyor. benim endometriosisten dolayı tıkanıklıklarım vardı ama yine de olursa hani iltihap vs. birşey kalmasın tedavi öncesi diye 2 ay yaptım 2. ay hamile kalmışım zaten.
acıelma yağı soğuktan üşütmekten kaynaklı ağrıları da alır bebeklerin ayaktabanlarına da sürülür. faydasını bildiğim birşeydi.
bir de 2 ay soğan suyu kaynatıp içtim. myom ve endoya iyi geliyor küçültüyor kistleri ve myomları diye. ibrahim saraçoğlunun sitesinde vardı. onu da 2. tüp bebeği denemeden önce myomu küçültür belki biraz diye yapıyordum belki o temizlemiştir bir yerleri bilmiyorum ki. sonuçta soğan sarımsak çok güçlü antibiyotikler kan sulandırıcı özelliği var ayrıca.
hatta perşembe günü bile içtim koca bir bardak soğan suyu akşamına hamile olduğumu öğrendim.
hangisi işe yaradı bilmiyorum ama sonuçta mantıklı bilimsel olan herşeyi yapmak sebeplere sarılmak lazım.
birde son ay yine tedaviye hazırlanıyorum diye çok sağlıklı beslendim. her gün taze yeşil salata bol meyve yedim.haftada 3 gün balık yedim. konserve ton balığı da olsa yedim. taze böğürtlen, incir, üzüm, taze ananas yedim antioksidanlar hamile kalmayı kolaylaştırıyor diye.
ama her gece dua ettim sadece meryem değil rahman ve fetih surelerini de çok okudum hiç isyan etmedim hep ümidimi korudum.
darısı başınıza ne diyeyim. bir arkadaşım bu gün öğrendi hamile olduğunu rabbim vermek istedikden sora engel yok bakın işde örnek