Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

prensesim başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inş rabbim geride kalanlara sabır versin inşş
yeni evin sana huzur getirsin inş canım güle güle otur kib öptm

aycanisacım sende aramıza hoşgeldin canım inş rabbim fazla bekletmeden bebeğini gönderir sana canım

bitanem işallah bu rüyalar bize birer habercidir olacak sabretmemizi hatırlatır rüyalar bize rüyada kız bebek mutlulugun habercisi pek yakında hayrın habercisi, hasta olanın şifaya kavuşacagını bildirir diye biliyorum bitanem işallah olacakta rabbim sabrımızı sınıyor allah sabır verirse işallah olacakkkkkkk :emir_bebek::ecrin_bebek: bizimde bebeklerimiz otahlilde negatif deyilde pozitif oldunu görecegiz ben neyapmayı düşünüyorum kızlar tahlilden 3-5 tane alıp yanlarında yapıcan tabi dedikodu yapan akrabaların hediye edim diyorum nasıl olur hepsi şakada ama öyle birşey yapınca kendilerine iyi bir hakeret olur sanırım :roflol::roflol:
semacımm sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:
kızlar mrb kimseler yok bende herkes gibi yalnız yazıp çıkam bari not babındaaa...
derinim canım çok saol iyi sayılırım igne vurduruyorum iltihap için iyleşcem inşş sende ii ol rabbim büyük elbet bi kapı kapanırsa digeri açılacak bitanem
esmacım saol datlum karşılaşmıyoz ama not bırakabiliyoruz çok şükür iyiyim anneannene teşhis konulmuş galiba:KK43: inş rabbim şifa verir ona da sen nasılsın canım adetine de az kalmış hadi bakim bebiş yolda olsun:)
makbuşum hayır olsun rüyan bacım inşş o küçük kız senin miniğin olur inşşş canım
ebroşum canım yaa bi rastlamadık gitti neyse hele sen gelde konuşuruz daha çokkk.:)
sema785 im benim bende seni öpüyorum canım geldim ben ama sen gitmişsin neyse öptm canım
semafatihim de gelmişşşş delü hamişşş özledim seni de haa ama sen ii olda gerisi boşş canım aeo emiii
richim valla bugünlerde gene karşılaşmaz olduk topik azcık dagulduuuu neyse kib canooo
kızlar bugün memlekete gidiyom gene kociş ankarada sınav var gitcek bi hafta yok bende anamlarda kalcam orda girerim nete neyse hepiciğinizi öpüyorum isimlerini yazmadıklarım varsa kusura bakmayın kızlar yazılara göre cevap yazdım çıkcam birazndan kib öptmmmm
gökçem ne dersin canım bu sefer bi işaretmiydi bu kaydirigubbakcemile3varya ne zaman bebek fikrini aklımdan atsam hep böyle rüyalar görüyorum çok garipCADIARZU
makbuşum rüyan hayırlara çıkar inşalllaaaah canım
aycanisacım inşallah senin de tıkanıklık sorunun hallolur canım çok geçmiş olsun sanada
yav kızlar girip girip çıkıyoruz kimse kimseyi görmüyo kendi kendimize konuşup duruyoruz niye böyle oluyor yavCADIARZU
aminn esmacımmm
slm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu sabah anneannemi kaybettik aniden rahatsızlanmış ve bu sabah vefat etmiş çok uzak olduğum için gidemedim yüreğime öyle koyduki orda olmak onu son kez görmeyi nekadar çok isterdim bide bugün annemin doğum günü canım annem doğum gününde anneciğini kaybetti mekanın cennet olsun canım tontişim
prensesim başınız sağolsun canm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..çok üzüldüm canım Rabbim bol bol sabır versin sizlere

selam kızlarr..ayy hemen prensesime yazmak istedim.başınız sagolsun canım yaaa:KK43:(( anneannenin mekanı cennet olsun.mızmızımızın da anneannesi vefat etti.esmamınki rahatsız:KK43:((benimki de öyle çok hasta:KK43:(( yeni evinde hayırlı olsun canım...Allahım agız tadı versin kimse bozamasın mutlulugunuzu inşallah..herşey çok güzel olacak prensesim öptüm seni canım.
kızlar kocişten kaptım iki dk şimdi kaçıyorum hepinizi çok öptüm canlarım.

bu arada boncugum vallah görmedim çıkmışım canım.öptüm.

anladım canım zamanı gelince inşallah olucak bebişin hiç üzülme e tabi bu işler biraz maddiyat gerektiriyo Allah herkese yardım etsin
dinlenmekle iyi yapmışsın canım belki hiç ummadığın bi anda olur belli olmaz

ben de senin gibi pkoluyum 11 aylık evliyim ben de yumurta :Saruboceq:geliştirici ilaç kullandım çatlatma iğnemi oldum adetimi bekliyom canım 2 gün var inşallah olmam diye dua ediyorum

inşallah hamilesindir canım rabbim o güzel yüzünü güldürsün kalbine göre versin :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar ben negatif sonuç alanlar sayfasınada yazıyorum bu gün iki tane arkadaşım pozitifi gördü çok mutluyum çokkk darısı başımıza inşallah

günahlara kefarettir gönüldeki keder,niyetler halis olunca ameller olmaz heder,biraz daha sabret MEVLA ıHMAL DEĞıL ıMTıHAN EDER çok güzel bir yazı paylaşmak istedim kızlarr

neyse kimse yok bende dertleşecek birini arıyorum annemi arayamıyorum durmadan ağlıyo bende çok üzülüyorum bu arada ev buldum eşyalarımı yerleştiriyorum oyüzden fazla uğrayamıyorum kendi evimde daha sık girerim artık rahat rahat hepinizi çok özledim öpüldünüz

başın saolsun allah mekanını cennet etsin canım.yeni evinde huzurla otur inşallah evin uğur getirsin sana bebek getirsin

prensescim Allah sabır versin canım başın sağolsun mekanı cennet olsun Allah kalan anneanneleri korusun noluyor bizim anneannelere yaaamafoldumben

merhaba hanımlar nasılsınız?
bende anne olmak istiyorum ama 3 ay denedik tutmadı.bir kist patlamış bende doktor farlutal verdi içtim bitti ama hala adet olmadım.ayın 25 inde 10.gün olmuştu biteli.ama hala gelen giden yok
bi temizlensem yeniden denicez.doktor önemli bişey olmadıgı calışmalara devam edebilecegimizi söylemişti.fakat ben hala adet olmadım:KK43:

slmm ben geldim yorucu bi gün sonunda nihayet diyebilirim..
malum okullar açıldı kalemiydi silgisiydi formasıydı anca tamamlanıyor daha defterleri kitapları kaplanıcak ooooffffffffffffff ben bitmişim anlayacağınız..

ksrdelencimsaol canım iyiyim biraz kulagım agrıyo şişlikten dolayı iltihaptan igne yaptırıyom geçer inşş sen nasılsın ya az önce topikte dolandım geldim sen gitmişsin yazdıgın yazıda çok güzel rabbim inş hayırısı ile bizede nasip eder anneliği.

hoşgeldin makbuşum kolay gelsin canım bende çıkıcam şimdi yaa daha yemek yemedim eşim dışarda getiricek açlıktan bayılıcam annemlere geldik bizde yarın benimki ankara ya gitcek sınava 8gün yalnız kalcam aslında annemlerde kalcam da neyse nazlanıyom azcık

X