- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
semacımm sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur:Saruboceq:bitanem işallah bu rüyalar bize birer habercidir olacak sabretmemizi hatırlatır rüyalar bize rüyada kız bebek mutlulugun habercisi pek yakında hayrın habercisi, hasta olanın şifaya kavuşacagını bildirir diye biliyorum bitanem işallah olacakta rabbim sabrımızı sınıyor allah sabır verirse işallah olacakkkkkkk :ecrin_bebek: bizimde bebeklerimiz otahlilde negatif deyilde pozitif oldunu görecegiz ben neyapmayı düşünüyorum kızlar tahlilden 3-5 tane alıp yanlarında yapıcan tabi dedikodu yapan akrabaların hediye edim diyorum nasıl olur hepsi şakada ama öyle birşey yapınca kendilerine iyi bir hakeret olur sanırım :roflol::roflol:
gökçem ne dersin canım bu sefer bi işaretmiydi bu kaydirigubbakcemile3varya ne zaman bebek fikrini aklımdan atsam hep böyle rüyalar görüyorum çok garipCADIARZUkızlar mrb kimseler yok bende herkes gibi yalnız yazıp çıkam bari not babındaaa...
derinim canım çok saol iyi sayılırım igne vurduruyorum iltihap için iyleşcem inşş sende ii ol rabbim büyük elbet bi kapı kapanırsa digeri açılacak bitanem
esmacım saol datlum karşılaşmıyoz ama not bırakabiliyoruz çok şükür iyiyim anneannene teşhis konulmuş galiba inş rabbim şifa verir ona da sen nasılsın canım adetine de az kalmış hadi bakim bebiş yolda olsun:)
makbuşum hayır olsun rüyan bacım inşş o küçük kız senin miniğin olur inşşş canım
ebroşum canım yaa bi rastlamadık gitti neyse hele sen gelde konuşuruz daha çokkk.:)
sema785 im benim bende seni öpüyorum canım geldim ben ama sen gitmişsin neyse öptm canım
semafatihim de gelmişşşş delü hamişşş özledim seni de haa ama sen ii olda gerisi boşş canım aeo emiii
richim valla bugünlerde gene karşılaşmaz olduk topik azcık dagulduuuu neyse kib canooo
kızlar bugün memlekete gidiyom gene kociş ankarada sınav var gitcek bi hafta yok bende anamlarda kalcam orda girerim nete neyse hepiciğinizi öpüyorum isimlerini yazmadıklarım varsa kusura bakmayın kızlar yazılara göre cevap yazdım çıkcam birazndan kib öptmmmm
aminn esmacımmmmakbuşum rüyan hayırlara çıkar inşalllaaaah canım
aycanisacım inşallah senin de tıkanıklık sorunun hallolur canım çok geçmiş olsun sanada
yav kızlar girip girip çıkıyoruz kimse kimseyi görmüyo kendi kendimize konuşup duruyoruz niye böyle oluyor yavCADIARZU
prensesim başınız sağolsun canm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..çok üzüldüm canım Rabbim bol bol sabır versin sizlereslm kızlar nasılsınız ben çok kötüyüm bu sabah anneannemi kaybettik aniden rahatsızlanmış ve bu sabah vefat etmiş çok uzak olduğum için gidemedim yüreğime öyle koyduki orda olmak onu son kez görmeyi nekadar çok isterdim bide bugün annemin doğum günü canım annem doğum gününde anneciğini kaybetti mekanın cennet olsun canım tontişim
anladım canım zamanı gelince inşallah olucak bebişin hiç üzülme e tabi bu işler biraz maddiyat gerektiriyo Allah herkese yardım etsin
dinlenmekle iyi yapmışsın canım belki hiç ummadığın bi anda olur belli olmaz
ben de senin gibi pkoluyum 11 aylık evliyim ben de yumurta :Saruboceq:geliştirici ilaç kullandım çatlatma iğnemi oldum adetimi bekliyom canım 2 gün var inşallah olmam diye dua ediyorum
neyse kimse yok bende dertleşecek birini arıyorum annemi arayamıyorum durmadan ağlıyo bende çok üzülüyorum bu arada ev buldum eşyalarımı yerleştiriyorum oyüzden fazla uğrayamıyorum kendi evimde daha sık girerim artık rahat rahat hepinizi çok özledim öpüldünüz
çok sağol canım amin:Saruboceq:inşallah hamilesindir canım rabbim o güzel yüzünü güldürsün kalbine göre versin :Saruboceq::Saruboceq:
kız meslektaşım senle iki laf etme fırsatımız olmadı haaa ben gidiyom sen geliyonopuyorumnanaktanesmaaaa merhaba