Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kız gökcem neyapım bacım kımse yok ama delırdım kendı kendıme gülüyorum konusuyorum okuyorumkaydirigubbakcemile3
cok sevındım bıraz daha ıyı olmana cnm ya

zeyn sende ne var ne yok tatlım klomene dvm edıyomusun
ınsallah güzel haberlerı hep beraber verırız cnm ya

canim selam ben türkiyeye izine gelmistim gelincede ramazan oruc derken fazla vakit bulamadim sizler nasilsiniz

aaa ne güzel ramazanda burdaymıssın ne mutlu sana
bende cok takılamıyodum ama senıde merakettım klomen topıgınden
takıp edıyodum senı cnm benım
bende aynı cnm öylesıne gecıyor günler
haber olarakta sema hamiş oda ıkız sanırım betty hamıs

canim ben türkiyeye kizimla gittim esim gelmedi gelicegim günde hasta oldum bu ay ilacsiz gecirdim esime macun aldim türkiyeden kendimede bal tarcin cörekotunu yapicam önümüzdeki ay macunlari deniycez bakalim senelerdir ilac kullaniyorumbir faydasi olmadi belki sifayi bu sefer bunlarda buluruz

elbet birgün anne olacağız ama bunun için zaman gerekli belki çok istiyoruz bir bebek ama eşlerde önemli onlarında buna hazırlıklı olması gerek

canim o arkadaslari tanimiyorum ama genede cok sevindim allah tamamina erdirir insallah ya burda tanidigim arkadaslar hicbirisi tüpbebek denemedi heralde yaptirmayi düsünmüyorlarmi bir bilgin varmi belki o sekilde tutar allah büyüktür

zeyncıgım haklısın allahım uamrım faydası olur bal tarcın çörekotu baya işe yarıyo o topıkten duyduklarıma göre allah sebep yaratsın yetrkı sen ıcını ferah tut
sevıyom tabıkı eslerde önemlı ama bebişlerde önemlı onlar olunca mutlulugumuz ıkıye katlanıcak
hem ıkı taraf ıstemelıkı olmalı
buarada hosgeldın cnm

cnm sanırım gökcerana düşünüyo semada tüp yaptırdı
gökcemde yaptırıcak ve melegıne kavusucak ınsallah
sen düşünüyomusun pekı

canim benim esim karsi tüpe birkere yaptirdik olmadi ayrica cokta masrafli bilemiyorum bana kalsa hemen istiyorum ama esim istemeyince olmuyor allah büyük zaman neler gösterir bilmiyorum genede herseyin hayirlisi olsun

tabıkı herseyın hayırlısı cnm ümıdını yıtırme sonucta bıtane evledın var ıcını ferah tut

gökçem sen kaçmışsın bede kaçım barı :eek:
görüşrürz cnm ev pis pis bana bakıyo gıdımde döve döve temızlımkaydirigubbakcemile3
kib öptüm

X