Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...
kız gökcem neyapım bacım kımse yok ama delırdım kendı kendıme gülüyorum konusuyorum okuyorumkaydirigubbakcemile3 cok sevındım bıraz daha ıyı olmana cnm ya
aaa ne güzel ramazanda burdaymıssın ne mutlu sana bende cok takılamıyodum ama senıde merakettım klomen topıgınden takıp edıyodum senı cnm benım bende aynı cnm öylesıne gecıyor günler haber olarakta sema hamiş oda ıkız sanırım betty hamıs
canim ben türkiyeye kizimla gittim esim gelmedi gelicegim günde hasta oldum bu ay ilacsiz gecirdim esime macun aldim türkiyeden kendimede bal tarcin cörekotunu yapicam önümüzdeki ay macunlari deniycez bakalim senelerdir ilac kullaniyorumbir faydasi olmadi belki sifayi bu sefer bunlarda buluruz
canim o arkadaslari tanimiyorum ama genede cok sevindim allah tamamina erdirir insallah ya burda tanidigim arkadaslar hicbirisi tüpbebek denemedi heralde yaptirmayi düsünmüyorlarmi bir bilgin varmi belki o sekilde tutar allah büyüktür
zeyncıgım haklısın allahım uamrım faydası olur bal tarcın çörekotu baya işe yarıyo o topıkten duyduklarıma göre allah sebep yaratsın yetrkı sen ıcını ferah tut sevıyom tabıkı eslerde önemlı ama bebişlerde önemlı onlar olunca mutlulugumuz ıkıye katlanıcak hem ıkı taraf ıstemelıkı olmalı buarada hosgeldın cnm
canim benim esim karsi tüpe birkere yaptirdik olmadi ayrica cokta masrafli bilemiyorum bana kalsa hemen istiyorum ama esim istemeyince olmuyor allah büyük zaman neler gösterir bilmiyorum genede herseyin hayirlisi olsun