Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet canım adetime daha 2 gün var dün 2 gün kaldı demiştim de yanlış hesapşamışım bugünden itibaren 2 gün var
dün iğnemin 12. günüydü bir test yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ama hala iğnenin etkisi olabilir diye hiç umutlanmadım ama hoşuma gitti sadece 2. çizgiyi görmek inşallah bikaç gün sonra o çizgiyi daha net görürüm

kızlar kalmak isterdim ama şimdi çıkmak zorundayım.tuanamı uyutayım.kardeşim göz doktoruna gitti...ben bakıyom bebişe:))mamasını verdim.yürütecte uyukluyo:))kucagımda şimdi size vselmaı var:)))öptm grşmek üzere.hepinizi çokkkkk seviyorummmmmmmmmŞeniz

evet canım adetime daha 2 gün var dün 2 gün kaldı demiştim de yanlış hesapşamışım bugünden itibaren 2 gün var
dün iğnemin 12. günüydü bir test yapayım dedim 2. çizgi silik çıktı ama hala iğnenin etkisi olabilir diye hiç umutlanmadım ama hoşuma gitti sadece 2. çizgiyi görmek inşallah bikaç gün sonra o çizgiyi daha net görürüm

tatlım hayırlısı inşallah...ikinci silik çizgi yanıltmasın canım..bende yaşadım bunu çünkü..ignede hamilelik hormonu bulundugundan yanıltıyormuş öyle..daha geç yap acele etme canım.öptüm seni.inşallah hayırlısıyla pozitifi duyarız hoşçaskal tatlım.Şeniz

tşkler tatlım ben geleli biraz oldu ama daha kimseyle sıkı fıkı olamadım yanlız kaldım burda yaaa ühhüüü
aşkolsun canım burada öyle yalnız kalıp bi köşeye çekilmek yok
maşallah çok sıcak kanlıdır bizim hatunların hepsikaydirigubbakcemile5

ksrdelencim senle fazla karşılaşamadık canım sende ne var ne yok kendini anlatırmısın biraz canım

gökçem geçmiş olsun canım aman kendine iyi bak tatlım kaarşılaşamasak da böyle birbirimize notlar bırakıyoruz o da güzel oluyo öpüyorum canım senizemuszemus

ksrdelencim senle fazla karşılaşamadık canım sende ne var ne yok kendini anlatırmısın biraz canım

tabi canım ben 4 senelik evliyim hiç korunmadık ama olmadı bebişimiz bende pkos var bir kere tedavi birde tüp bebeb 2 ay önce ama olmadı şimdilik dinleniyorum bide maddi durum bilirsin sarsılıyor insan az para değil bakalım şimdilik otlarla uğraşıyorum rahim filmi istedi doktorum oda az para değilki öle işde canım istanbulda oturuyorum çalışmıyorum şimdilik ama başlıcam bu gidişle galiba evde kafayı yicem işde bu kadar bekliyorum hergün yeni bir umut napalım rabbim isteyen herkeze versin banada inşallah sen nasılsın neler yapıyorsun

aman ya bu herifde bi bırakmıyor yazım ya karnı acıkır ya susar ya çay der ben gidiyom arkadaşlar koca bebekle ilgilenmem gerek

X