Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...
bacım azcık daha iyi oldum igne vurdurdum antibiotik bide hap verdi azda ha iyiyim şimdi tedavi öncesi ters oldu ama inş geçer hayırlısı diyom sende varmı bişeyler bakimmm
gökçemm geçmiş olsun canım inşallah çabucak iyileşirsin.. derinimle görüştüm bugün iyiymiş ama çok sıkılıyormuşş kocişi pazartesi askere ne zaman gideceğini öğrenicekmiş sonrada beraber iş arıcaklarmış
canlarım benim.geçmişi okumaya vaktim hiç yok kızlar.kardeşimdeyiz bu akşam..makbuş herşeyi anlatmıştır zaten.hepinizi çok ama çok özledim...benim için dua edin yalvarırım((bu defa da herşeyy iyiye gitsin diye...enişteyle koraydan fırsat kalmıyor girmeye nete..iyiyim ama merak etmeyin..kocişimin askerligi birkaç ay ileri olursa daha da iyi olacagım.döndügümde daha uzun konusuruz inşallah.öpüyorum hepinizi tek tek bitanecik arkadaslarım benim.ŞenizŞeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz