Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

6555Animation18T.gif

günaydın güzellerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr aslında tünaydınnnnnnnnnnnn
yaa elttiiimmmm gene karşılaşmadık aslında erken kalktım ama işlerimi halledeyim dedim ondan geç açtım pc yi neyse hadi sanada ii dersler canım
makbuş yeni topik açcaz mı gerçekten ama aklıma şuan isim gelmiyo içerik konusu belirgin deil aslında hamilelik mi muhabbet mi ona göre belirlenir yani
ebroşum yaaa bende dün gircektim 11 de kociş izin vermedi pc yi açmama hastasın uyu dedi kaçırmışım gene seni:KK43:

saol boncugum herkese hayırlı cumalar olsun inşallah
yaf makbuş delü garu dün bende grip mi kaptın tabi pc o kadar yakın ki olmaması mümkün deil kaydirigubbakcemile3

herkese hayırlı cumalar dilerim tüm dualarımız kabul olur..
gökçemm ne edem laptop olunca yakın olmak zorundayım ee halylen bulaştı :)))
bi bakıyım dedim birazdan anneme gidicem bizim büyük kızı annemlerin ordaki okula vericem selimin okuluylada yakın sabah o bırakıp akşam o alıcak..gidip kayıt işlemlerini hallediyim

ne zaman çektirmeyi düşünüyorsun canım?çektirdikten sonra deneyimlerini paylaş tabi sonucunuda merak ederim

saol hayatım paylaşımın için hayırlı cumalar bu arada adetten sora çekiliyomuş galiba bu ay geçti önümüzdeki ayın ortalarında çektircem inşallah bişi çıkmaz bide onla uğraşmayalım yeteri kadar derdimiz var zaten akşam senle yazıştıkdan sora aklımda kaldı galiba rüyamda gördüm film çekinmişim doktor diyorki korkma bişi yok bu duman sana zarar vermez tüplerin açık diyor hayırlısı bakalım kendine iyi bak görüşmek üzere tatlım

slm arkadaşlar
hayırdır ya yeni topic muhabbeti yapılıyo makbuşum
neden böyle bişi düşünüldüakannehir

armutsun demek makber:KK66:
herkese merhaba hayirli cumalar kizlar.
derin nasil acaba? moreli nasil ne yapicaklar? Insallah iyi haberler getirir.

günaydın canlarım
oooo bizim kızlar da amma tembelmiş kimsecikler gelmemiş daha
uyuyonuz mu kız yoksa kalkın çabukzemuszemus
ben derse bile giriyom arada bi merhaba diyim dedim ama olmadı

eltiiiiim eltiiiiiim sen de mi yatıyon canım hadi uyan uyan sabah olduopuyorumnanaktan

ayrıca kızlar bugün çatlatma iğnemin 12. günü adetime 2 gün kaldı ama bende sabırsızlık çanları çalmaya başladı
gerçi daha ilk denememiz fazla umutlu değilim bir yumurtayla ama insan bazen acaba mı diyip heyecanlanıyo neyse öpüyorum canlarım hepinizi çok konuştum galibaopuyorumnanaktan

haklisin tabii guzelim doktor isin isine girdigi an farkli umutlar oluyor zaten. bir yumurta da fazlasiyla yetiyor, Insallah hamilesindir ne guzel morel olur hepimize de. :nazar:

huuuuuuuhuuuuuuuu kızlarrrrr ne gelen var ne giden ben dr gittim biraz önce sağlık ocağına neyse dr kulagımda bombeleşme yani şişme varmış dedi azcık iltihaplanma varmış soğuk almışım bide ilaç ve igne antibiyotik olarak verdikulak için bi ilaç verdi iğnemide yaptırdım geldim durum şimdilik bu tüp öncesi iltihaplandım galiba tedavi yarım kalcak gibi geliyo bakalım neyse hayırlısı ne ise o olsun inşallah rabbim büyük...

herkez akşam yemeği telaşında galiba kimseler yok yine herkeze kucak dolusu sevgiler

abbb bbboooovvvvvv kimseler gelmemiş hiçççç nedicik şincikkk
ksrdelencim saol yaa inşş erken atlatırım yokssa halim zorr

selam arkadaşlar nasılsınız ?
gökcem canımıniçi geçmiş olsun dikkat et kendine canooo

X