valla acımadı desem yalan olur ben baya fena oldum bayılacam sandım ama ben biraz nazlıyım heralde bide eski sistemmiş heralde tıp fak.de çektirdim baya zorlandım neyseki sonuçlarım temiz çıktı inşallah seninde temiz çıkar allah ta yüzümüze güler çektiğimiz acılar hep bebiş için
öncelikle çekimden 1 saat önce kas gevşetici ağrı kesici bi iğne yapıyolar 1 ssaat sonra gidiyosun vajinal muayene olduysan bilirsin bi alet var ya ördek gagası gibi onu vajinaya yerleştiriyolar o biraz can acıtıyor sonra rahim içini sterilize ediyo,sonrada o ilacı püskürtüyo işte o an çok ağrı oluyo ama neyseki 2 dakika sürüyo sonra kanama varmı diye kontrol edip aleti çıkarıyo topu topu 10 dakika sürüyo
istanbulda özel yerler varmış son teknoloji oraları araştır olmazsa ama bence gerek yok dediğim gibi hepsi 10 dakka sürüyo 300-400 vermeye gerek yok bence benim gibi nazlı değilsen kolayca geçirirsin
makbuşum başka topic açsakmı diye mesaj yollamışsın....benim için hiç farketmez bitanem....nasıl isterseniz...ama bana nerde olduğunuzu haber verin tamam mı? öpüyorum....
ya biliyor musunuz baska bir topik acarsaniz cok sevinirim bu topik bana cok kotu seyler hatirlatiyor ozellikle senanin aci haberini aldiktan sonra daha cok istedim baska bir topik acilsin ama sizlere soylemeye cekindim (
günümm topluca bi isim belirleyelim ve yepyeni bir topic açalım bize kötü olan herşeyi unutturucak ve yepyeni başlangıçlara götürecek bir topic...
siz kararlaştırın ben açıyım topici
yatmadan önce bi bakıyım demiştim aöf ye kaydımı yaptım :))) şimdide kaçıyorum
dua edin bana emi kızlar sırf kocişin inadına başarılı olıyım :Saruboceq:
öpüldün günüm iyi geceler
makbuss gittinmi yaaa ufff yakalayamadim seni iyimiiii ayyyy neyse kizlar ben yagrin yokum bi akrabamin dügünü var oraya gitcez hepinizide cok seviyorum 4 gün kaldi bacilarim bana dua edin ne olur anne olayim bu ayda umutla geciriyorum bakalim sonu hayir olur inss
yaa isim konusu da zor be makbercim, dusunelim biraz.
aglamacim Insallahhhhhhhh hamilesindir, az kalmis, hayirli haber getir bize:))
ayrica merak etme tabbiki yeni topigin ismi burda olucak zaten ayni yerde acariz.
günaydın canlarım
oooo bizim kızlar da amma tembelmiş kimsecikler gelmemiş daha
uyuyonuz mu kız yoksa kalkın çabukzemuszemus
ben derse bile giriyom arada bi merhaba diyim dedim ama olmadı
eltiiiiim eltiiiiiim sen de mi yatıyon canım hadi uyan uyan sabah olduopuyorumnanaktan
ayrıca kızlar bugün çatlatma iğnemin 12. günü adetime 2 gün kaldı ama bende sabırsızlık çanları çalmaya başladı
gerçi daha ilk denememiz fazla umutlu değilim bir yumurtayla ama insan bazen acaba mı diyip heyecanlanıyo neyse öpüyorum canlarım hepinizi çok konuştum galibaopuyorumnanaktan