Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

alm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs

bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI :KK43:
canım başın sağolsun rabbim sabır versin sizlere inşallah
uff yaa bigirdim kimsecikler yok .muhabbet etmeyi özledim kızlar gelin hadiii
gökcemm,derinim ,makbuşum ,bersucum,richim ,ceylanım huu diğer kızlar nerdesiniz bakıyım?
cano geldmişsinde kaçırmışım seni yaa off neyse ii olmana sevindim eve dönde bolbol muhabbet dek senlen
işallah ebrarcım yarında ikili test için gidicem işallah hiçbisorun çıkmaz.
canım inş hiç bir sorun çıkmaz:nazar:
kisecikler yokmuş yav neyse sonra uğrarım opuyorumnanaktan
ayy eltim gene kaçırdık karşılaşamadık neyse okuldasın galiba kolay gelsin sanada canım
makbuşum seninde canın sıkkın galiba canım inş keyfin yerine gelir öptm
delü derinim nie gelmiyo ki acaba inş herşey yolundadır yaa özledim onuda
richim sen nasılsın datlum
ağlamam senden ne haber güzelim

selamlar
kizlar
34.jpg

saol tatlım iyiyim artık merkez okula geldiğim için öğlenleri evimdeyim nete girerim artık
sen neler yaptın görüşmeyeli

canım ben ii değilim dünden beri ateşim var kulaklarım dolmuş gibi hapşurma ve azcık burun akıntısı bogazım batıyo gibi antibiotikle soğuk algınlığı atıyom ama kar etmedi halen birazdan battaniye altına girip uyurum azcıkk off offf
seninde ii oldu yaa böyle hem evdesin rahat olur sana da canım peki eşin napıyo merkezde mi ev tutucaksınız

canım zaten biz merkezde oturup servisle gidip geliyoduk şimdi sadece eşim gidip gelecek
çok geçmiş olsun tatlım bitki çayları iç bol limonlu üstünede bi güzel uyku çek iyi gelir canım çok öptüm

saol canım yaa süt içtim şimdi normal çay içtim ama birazdan da kuşburnu yaaparım sende kib öptm

selam hanımlar yaa çok sık uğrayamıyorum malum okullar açıldı kızların okul derdiyle uğraşıyorum kayıttı kıyafetti vs..yoğunum birazcık

makbuşum hoşgeldin yaa kolay deil iki tane birden neyse en azından boş durmaktan iidir kafan dağılır yoruluyosundur muhakkak da kafanda başka şeyler olur hiç deilse canoooo öldüm bogaz ağrısından alternatif tıbbı okudum şimdide nanelimon kaynattım bide kuşburnu içti az önce off

geçmiş olsun bitanem yaa dikkat et kendine şimdi yaralarında iyileşmeden iltahabik hastalıklar sakıncalı senin için..eczaneden pastil alabilirsin birde viksle boğazını ov tülbentle sar oda iyi gelir

yıne olmadı..:hulya::hulya:
yenı adet tarıhımı vereyım
20 ekım:1ninca:

Insallah sonuncu reglendir rapunzelcim benim de bugun geldi ama ben bekliyordum neyseki geldi hatta kurtaj sonrasi insan panikle bekliyor hersey normal mi gormek istiyor :KK43:(

canım ben ii değilim dünden beri ateşim var kulaklarım dolmuş gibi hapşurma ve azcık burun akıntısı bogazım batıyo gibi antibiotikle soğuk algınlığı atıyom ama kar etmedi halen birazdan battaniye altına girip uyurum azcıkk off offf
seninde ii oldu yaa böyle hem evdesin rahat olur sana da canım peki eşin napıyo merkezde mi ev tutucaksınız
cok gecmis olsun guzelim bence doktora git kesin zaten hassas vucudun bugunler, ihmal etme.
selam hanımlar yaa çok sık uğrayamıyorum malum okullar açıldı kızların okul derdiyle uğraşıyorum kayıttı kıyafetti vs..yoğunum birazcık
kolay gelsin guzelim cok sordum ama cevabi goremedim derin nerde biliyor musun?

saol canım şimdide nanelimon kekik bide kuşburnu bal karışımı yaptım onu içiyom bakalım tam ters oldu yaa tedaviye başlarken bide iltihap alırsam allah ım yaa hayırlısı ne diyim saol bide evde ilaç var antibiotik soğuk algınlığı ateş düşürücü hepsini attım da kar etmedi bide doğal deneyelim bakalım

hoşgeldin günüm..
derinim dün msj atmış bana eşi yine işsiz kalmış :KK43:(meğer adam bayrama kadar almış yanına
onlar tatilde köye gitmişlerdi o sıra netini de kesmişler
anneme gittikçe gelirim yazmıştı

saol günüm az öncede yazdım bugün ii olmazsam eğer yarın dr gitcem zaten dr un vereceği ilaçlar bende var ki burda büyük hastane yokk küçük sağlık ocağı var orasıda pek anlamıyo açıkcası sen nasılsın canım

X