- 7 Haziran 2009
- 1.353
- 50
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım başın sağolsun rabbim sabır versin sizlere inşallahalm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs
bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI
cano geldmişsinde kaçırmışım seni yaa off neyse ii olmana sevindim eve dönde bolbol muhabbet dek senlenuff yaa bigirdim kimsecikler yok .muhabbet etmeyi özledim kızlar gelin hadiii
gökcemm,derinim ,makbuşum ,bersucum,richim ,ceylanım huu diğer kızlar nerdesiniz bakıyım?
canım inş hiç bir sorun çıkmazişallah ebrarcım yarında ikili test için gidicem işallah hiçbisorun çıkmaz.
ayy eltim gene kaçırdık karşılaşamadık neyse okuldasın galiba kolay gelsin sanada canımkisecikler yokmuş yav neyse sonra uğrarım opuyorumnanaktan
yıne olmadı..:hulya::hulya:
yenı adet tarıhımı vereyım
20 ekım:1ninca:
cok gecmis olsun guzelim bence doktora git kesin zaten hassas vucudun bugunler, ihmal etme.canım ben ii değilim dünden beri ateşim var kulaklarım dolmuş gibi hapşurma ve azcık burun akıntısı bogazım batıyo gibi antibiotikle soğuk algınlığı atıyom ama kar etmedi halen birazdan battaniye altına girip uyurum azcıkk off offf
seninde ii oldu yaa böyle hem evdesin rahat olur sana da canım peki eşin napıyo merkezde mi ev tutucaksınız
kolay gelsin guzelim cok sordum ama cevabi goremedim derin nerde biliyor musun?selam hanımlar yaa çok sık uğrayamıyorum malum okullar açıldı kızların okul derdiyle uğraşıyorum kayıttı kıyafetti vs..yoğunum birazcık