Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay derinime üzüldüm ama alah büyük inş yeniden biişe girer eşi hayırlısı ile görüşürsen slm mızı ilet canım

sabahtan beri sulu şeyler içmekten bi ayagım vc de kaldı yanii 3 bardak çay içtim büyük bi bardak süt içtim bi bardak kuşburnu içtim bi bardak nanelmn içtim bi bardak su içtim kaydirigubbakcemile3 daha da içerim

hayy delüü karıştırma mideni iyi olıyım derken dahada kötü olursun mazallah :)))
derinimle konuştum şimdi hepinize çokkk selam söylüyor çok özlemiş oda..
iyiymiş merak etmesinler dedi

kız makbuş ben kaçıcam biraz yaa takılıdm nete az uzanayım gelirim ben gene öptm canım kib

kız zaten karıştırmayım die uzanacam bakalım inş geçer yaa
derinimin de ii olmasına sevindim inş rabbim yüzlerini güldürür hayırlısı ile canım hadi ben kaçar görüşüürüzz

tamam canım sen iyi ol yeter..
ama bişey sorcam sana laparaskopiden sonra seninde kolun ağırdımı??

yok benim kolum ağrımadı sadece karnım ağrıdı bide belimn sağ tarafı ağrıdı şimdi sadece dikiş olan yer azcık ağrıyo senin kolunmu ağrıdı

evet yaa 1 hafta kıvranmıştım ağrıdan dedik o zaman tetenoz yapmışlar heralde diye ama bilemiyorum...
sen sıcak tut kendini bide sakın zorlama canım..hadi öpüyorum seni yat dinlen biraz

hoşgeldin günüm..
derinim dün msj atmış bana eşi yine işsiz kalmış :KK43:(meğer adam bayrama kadar almış yanına
onlar tatilde köye gitmişlerdi o sıra netini de kesmişler
anneme gittikçe gelirim yazmıştı
yaa cok uzuldum tuh ya cok moreli bozuktur simdi derincigimizin. Allah hemen bir kapi daha acar Insallah
saol günüm az öncede yazdım bugün ii olmazsam eğer yarın dr gitcem zaten dr un vereceği ilaçlar bende var ki burda büyük hastane yokk küçük sağlık ocağı var orasıda pek anlamıyo açıkcası sen nasılsın canım

sagol canim ben de regle agrisi var ama iyi sayilirim. cok gecmis olsun laproskopiyi yapan doktora bir sorsan mi acaba gercek bogaz enfeksiyonu asagiyi etkilemez sanirim.

makbuscum tetenoz asisi cok acitir bende de bir hafta agri yapmisti hatta daha fazla sanirim, muhtemelen o donem agrin ondandir.

merhaba kızlar nasılsınız aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor can yakıyormu çok

merhaba kızlar nasılsınız aranızda rahim filmi çektiren varmı nasıl oluyor can yakıyormu çok

ben cektirdim en onemlisi cekilen yerdeki makina eski sistemmi yeni digtal deniyor sanirim digital sistemmi? ilk bunu ogren ve eski sistemde cektirme sakin agri cok oluyormus. benimki yeni sistemdi sadece regle agrisi gbydi ve cok kisa suruyor. umarim hersey guzel gecer ve sonucun temiz cikar.

kizlar size merhaba demek icin ugradim ama hicbiriniz yoksunuz, neyse birdahaki sefere.simdilk hoscakalin.

slm cnm ben çektirdim devlet hastanesinde...biraz adet ağrısı gibi ağrım oldu ama öyle aman aman acı hissetmedim...iyi bir hastanede çektirirsen daha kolay olur sanırım.....

slm kızlar nasılsınız bakalım...ben gayet iyiyim...ilk önce bizim topice sorayım dedim ..kızlar elimde 4 kutu merional iğne var ihtiyacı olan varsa gönderebilirim...tarihi geçmesin pahalı iğneler çünkü haberiniz olsun ama bütün geçmişi okuyamıyorum isteyen olursa özelden mesaj atsın tamam mı?

öpüyorum hepinizi....

X