Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

amin ebrarim önemli olan saglik ve huzur rabbim bu günlerimizi aratmasin inss herseyde bi hayir inss bundada vardir bi hayir canim görevini yerine getirdin zor sartlarda inss rabbim mükafatini en iyi sekilde verecek sana.......

makbuuuuussss derüüüünnnn gökceeee günümmmm mizmizzz civcivv ayyy aklima düstü nerde bu kiz yaaa hic haber yok civcivden degilmiii merak ettim valla iyice inss iyidir

kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın inşallah fırsat bulursam yine girerim .zaten pazar günü dönüyorum .inşallah eve dönünce bolbol muhabbet ederiz .hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın..
makbuşum,gökcem,derinim,richim,ceylanım,semoşum günüm,pasifiğim ,unuttuğum varsa affola sizleride çok öptüm ..

öptüm ebrarcim allahima emanet ol rabbim birdaha aci yasatmasin canim güle güle git evine inss hep bekliyoruz seni caniiimmm hayirli geceler :gitme:

ağlama civcivi bende çok merak ediyorum uzun zaman oldu inşallah iyidir ..
hadi bacım iyi geceler size..

bihterim ,ağlamam saolun canlarım görüşmek üzere opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin buttercim sen ne kadar beklemistin canim bi tedavi falan oldunmu birde belirtilerin nasildi bilgilendirirmisin canim bi haftam kaldiya bi bakayim kendime

benim tedavi olmadı canım ama bundan önce bi düşüğüm bide kimyasal gebelik olmuştu malesef.düşükten sonra 5 ay sonra hemen oldu canım.

iyi canim rabbimyüzüne bakmis iste cok bekletmemis seni bebegin canim rabbim bundan sonra güzel günler verecek inss buttercim ben cikayim canim sana allah rahatlik versin kib hayirli geceler öpüyorum seni :eek:

bende çıkarım zaten ağlamacım yarın doktoro gidicem erkenden.iyiuykular canımcım.opuyorumnanaktan

alm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs

bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI :KK43:
canımm başınız sağolsun çok üzüldüm :KK43:(( Rabbim sabır versin
sevilim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma fazla ..
makbuş hayırdır bacım niye çok oluyosun acaba belkide bebiş için hazırlık vardır vücudunda :Saruboceq:
canımm gelmişsin konuşamadık seninle :KK43:( yaa dediğinin olacağını sanmıyorum bu ay ilaca başlıcaktım benimki izin vermedi en azından 2 ay korunayım istedim yok dedi :KK43:((
bizde seni özledik ebrarim hep aklimizdaydin.......

bisey olmasin makbusuma inss hersey yolundadir rabbim gül yüzüne baksin canim benim gelse artik yaaa
oyy exim beni merak etmiş çok şükür iyiyim canım benim..sadece kimseler olmayınca giresim gelmiyor bide bu hastalık mahvetti beni oturduğum yerden kalkamıyorum :))

buttercim sende inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
öpüyorum seni de kaçtım ben iyi geceler

cavlarım ben ağrı ile doktora gittim erkendoğum tehlikesi ile hastanede yattım 1 hafta zor günler geçirdimçokkorktum şu an iyiyim ama evde dinleniyorum hersey güzel giderken hiç birşikayetim yok derken başıma neler geldi bebiş çok iyi bende ilaçlarla iyi olmaya çalısıyorum herkeze teşekkürler merak etmeyin
sevilim cok sukur iyisiniz, cok merak etmistik, hic korkma Allah'in izniyle vaktinde gelicek Insallah bebisin. :nazar: hic yorma kendini canim.
selam kızlar ben geldim nasılsınız?şuan rizedeyim henüz dönmedim evime fırsat buldum bakıyım sizlere dedim..
ozledik seni ebrarcim. Insallah daha iyisinizdir

alm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs
hayirlisi boyleymis zaten hamileligine kanamayla baslaman seni panik ederdi, yakinda gelir Insallah bebisin.

bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI :KK43:
basin sagolsun gecen de anlatiyordun ne kadar sevdigini annaneni, mekani cennet olsun.

işallah ebrarcım yarında ikili test için gidicem işallah hiçbisorun çıkmaz.
guzel haberlerle gelirsin Insallah :nazar:
sagol buttercim nasil olayim bildigin gibi iste dört gözle hayirli haberler bekliyorum herkesten ve kendimden rabbim yüzümüzü güldürsün inss en yakin zamanda :emir_bebek:
ay ay gelen var sanki :emir_bebek:

buttercim sende inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
öpüyorum seni de kaçtım ben iyi geceler
seni de kacirdim makbuscum, hic gorusemez olduk.
kizlar derin nerde?????????????

kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın inşallah fırsat bulursam yine girerim .zaten pazar günü dönüyorum .inşallah eve dönünce bolbol muhabbet ederiz .hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın..
makbuşum,gökcem,derinim,richim,ceylanım,semoşum günüm,pasifiğim ,unuttuğum varsa affola sizleride çok öptüm ..

oy ebrarrım bacım cok özledım senı karsılasamadık bitürlü
gelde bolbol mehabbet edelım cnm
kendıne cok ıyı bak cok öptüm bendea.s.:1hug:

X