Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımm başınız sağolsun çok üzüldüm (( Rabbim sabır versinalm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs
bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI
canımm gelmişsin konuşamadık seninle ( yaa dediğinin olacağını sanmıyorum bu ay ilaca başlıcaktım benimki izin vermedi en azından 2 ay korunayım istedim yok dedi ((sevilim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma fazla ..
makbuş hayırdır bacım niye çok oluyosun acaba belkide bebiş için hazırlık vardır vücudunda :Saruboceq:
oyy exim beni merak etmiş çok şükür iyiyim canım benim..sadece kimseler olmayınca giresim gelmiyor bide bu hastalık mahvetti beni oturduğum yerden kalkamıyorum :))bizde seni özledik ebrarim hep aklimizdaydin.......
bisey olmasin makbusuma inss hersey yolundadir rabbim gül yüzüne baksin canim benim gelse artik yaaa
sevilim cok sukur iyisiniz, cok merak etmistik, hic korkma Allah'in izniyle vaktinde gelicek Insallah bebisin. hic yorma kendini canim.cavlarım ben ağrı ile doktora gittim erkendoğum tehlikesi ile hastanede yattım 1 hafta zor günler geçirdimçokkorktum şu an iyiyim ama evde dinleniyorum hersey güzel giderken hiç birşikayetim yok derken başıma neler geldi bebiş çok iyi bende ilaçlarla iyi olmaya çalısıyorum herkeze teşekkürler merak etmeyin
ozledik seni ebrarcim. Insallah daha iyisinizdirselam kızlar ben geldim nasılsınız?şuan rizedeyim henüz dönmedim evime fırsat buldum bakıyım sizlere dedim..
basin sagolsun gecen de anlatiyordun ne kadar sevdigini annaneni, mekani cennet olsun.alm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs
hayirlisi boyleymis zaten hamileligine kanamayla baslaman seni panik ederdi, yakinda gelir Insallah bebisin.
bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI
guzel haberlerle gelirsin Insallahişallah ebrarcım yarında ikili test için gidicem işallah hiçbisorun çıkmaz.
ay ay gelen var sankisagol buttercim nasil olayim bildigin gibi iste dört gözle hayirli haberler bekliyorum herkesten ve kendimden rabbim yüzümüzü güldürsün inss en yakin zamanda
seni de kacirdim makbuscum, hic gorusemez olduk.buttercim sende inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim
öpüyorum seni de kaçtım ben iyi geceler
kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın inşallah fırsat bulursam yine girerim .zaten pazar günü dönüyorum .inşallah eve dönünce bolbol muhabbet ederiz .hepinizi çok öptüm kendinize iyi bakın..
makbuşum,gökcem,derinim,richim,ceylanım,semoşum günüm,pasifiğim ,unuttuğum varsa affola sizleride çok öptüm ..