Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

cnm doktora önümüzdeki hafta cuma günü gidicem tekrar daha kendisini göremedik sadece keseyi gördük inşallah haftaya kendisinide görücez....şimdilik bi problem yok herşey yolunda mide bulantımda yok...sadece yorgunluk ve uyku hali çok oluyo okulda saatler geçmedi bugün....birde ilk gündü...savaş alanı gibiydi...:)

makbuşum ya ben senadan hiç haber alamadım özeldende mesaj attım anlatsana....birşeyler duydum ama...

ayy kıyamam sana tahmin edebiliyorum o kalabalıklığı..
inşallah bebişide görücen canım benim opuyorumnanaktan

tam aklımdan geçeni yazmışsın canım bende haberin varmı diye düşünüyordum.
senacım erken doğum yapmış 25 haftalık ve bebeğisadece 3 gün yaşamış mafoldumben
ceylana msnden ileti yazmış bizde öyle öğrendik :KK43:((

neyse cnm ben kaçayım dinleneyim biraz görüşürüz tekrar sonra.....öpüyorum...bu arada listenin en başına yazmışsın kırmızı kırmızı...:)))asla tahmin edemezdim o listede olacağımı anca hayalini kuruyodum...allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah....

aminn canım benim dinlen sen öpüyorum bende seniii
ee topicin sahibi olaraktan orayı sen hakettin Şeniz

huhu kımse yokmu yıne
derınım cok üzüldüm cnm umarım esın bıranönce iş bulur bıtanem dualarımız senınle
gökcem sanada cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bacım
makbus senlede karsılasamadık özledım senı

makbuşum başka topic açsakmı diye mesaj yollamışsın....benim için hiç farketmez bitanem....nasıl isterseniz...ama bana nerde olduğunuzu haber verin tamam mı? öpüyorum....

kızlar hepinize merhaba ne zamandır giremedim oh ne güzel hamile haberi aldım tebrik ederim inşallah hayırlısıyla doğum haberlerini de alırız

derincim çok üzüldüm canım inşallah Allah yardım eder de bir an önce iş bulursunuz

makbercim güncüm diğer arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum inşallah görüşürüz

iygclr001.jpg

derinim hayırlısı olsun inşallah enkısa zamanda hayırlı bir iş bulur eşin..
gökcem sanada geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine kıyamam sana rabbim şifa versin öptüm..
makbuşum kızıcam sana niye ilaç kullancaksın biz dört gözle senin haberini bekliyoruz bitanem öyle düşünmek yok .:eek:lmaz:eek:puyorumnanaktan
richim bende seni özledim şekerim iyisindir inşallah senide çok öptüm ..

makbuşum naber bacım?
ben iyiyim canım yaa şükür kavuşturana çok özledim sizi..

X