Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...
cnm doktora önümüzdeki hafta cuma günü gidicem tekrar daha kendisini göremedik sadece keseyi gördük inşallah haftaya kendisinide görücez....şimdilik bi problem yok herşey yolunda mide bulantımda yok...sadece yorgunluk ve uyku hali çok oluyo okulda saatler geçmedi bugün....birde ilk gündü...savaş alanı gibiydi...:)
tam aklımdan geçeni yazmışsın canım bende haberin varmı diye düşünüyordum. senacım erken doğum yapmış 25 haftalık ve bebeğisadece 3 gün yaşamış mafoldumben ceylana msnden ileti yazmış bizde öyle öğrendik ((
neyse cnm ben kaçayım dinleneyim biraz görüşürüz tekrar sonra.....öpüyorum...bu arada listenin en başına yazmışsın kırmızı kırmızı...:)))asla tahmin edemezdim o listede olacağımı anca hayalini kuruyodum...allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah....
huhu kımse yokmu yıne derınım cok üzüldüm cnm umarım esın bıranönce iş bulur bıtanem dualarımız senınle gökcem sanada cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne bacım makbus senlede karsılasamadık özledım senı
makbuşum başka topic açsakmı diye mesaj yollamışsın....benim için hiç farketmez bitanem....nasıl isterseniz...ama bana nerde olduğunuzu haber verin tamam mı? öpüyorum....
derinim hayırlısı olsun inşallah enkısa zamanda hayırlı bir iş bulur eşin.. gökcem sanada geçmiş olsun bitanem dikkat et kendine kıyamam sana rabbim şifa versin öptüm.. makbuşum kızıcam sana niye ilaç kullancaksın biz dört gözle senin haberini bekliyoruz bitanem öyle düşünmek yok .lmazpuyorumnanaktan richim bende seni özledim şekerim iyisindir inşallah senide çok öptüm ..