Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm canlarim nasilsiniz mizmizcim inss birdahaki aya olacak canim cok sevinmistim var diye ama kismet degilmis caniiimmm.........
ebrarim sen nasilsin canim iyimisin inss evine sag saglim gelirsin.....

buttercim sen nasilsin iyisin umarim tatlim

günüm,ağlamacım burda gözüküyosunuz nasılsınız arkadaşlar ?
günüm mesajın için çok teşekkür ederim canım ..

Amın kızlar cok sevıyordum kızlar cok benım annemın annesı annem dokuz yasında olmus anneane sevme sansım hıc olmamıstı esım anneannesı kendı anneannem gıbıydı cok koydu cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

amma anneanne lafı koydum haaaaa

canim basin sag olsun allahim mekanini cennet eylesin taktiri ilahi elden bisey gelmiyo hepimiz ölmek icin yasiyoruz canim rabbim imanimizdan ayirmasin bizi inss :Saruboceq:

ağlama saol canım inşallah hayırlısıyla dönerim çok özledim evimi .zaten 20 gün hastanedeydik sonrada buraya geldik nerdeyse biraydır evimde değilim .rabbim kimseyi yuvasından ve sevdiklerinden ayrı koymasın..
sen nasılsın canım?nasıl geçti gurbette bayram?

sagol buttercim nasil olayim bildigin gibi iste dört gözle hayirli haberler bekliyorum herkesten ve kendimden rabbim yüzümüzü güldürsün inss en yakin zamanda :emir_bebek:

ya makbuş nekadar erken gitmiş,derinim ve gökcemde yok .valla hepinizi çok özledim kızlar ..

inss ebrarim allahim kazadan beladan uzak etsin tekrar basiniz sagolsun rabbim böyle uygun görmüs mekani cennet olsun........
nasil olayim canim ayni biraktigin gibi iste güzel gecti bayram ama bayagi yorucuydu insaat var evde biliyosun onu bitirmeye calistin gece gündüz hep kosturduk anlayacan sükürki bitti ama zemuszemus

evet ebrarim yaaa bizde özledik seni ve diger kizlari makbusumla karsilasamiyorum ne zamandir hic gelmez oldu biraz cani sikkin galiba o regil olali kac gün oldu halami sürüyo neden aceba yaaaa kendide tedirgin gibi umarim iyi biseydir

ağlamacım saol bitanem allah razı olsun evet er yada geç ölüm gelip buluyo ..
sanada kolay gelsin canım çok yorma kendini yavaş yavaş hallolur ..

sagol canim buttercim rabbim basimizi dik gezmeyi nasip etsin inss cevremizde birgün bizde anne olalim inss

valla topicdeki herkesi çok özledim nerdeyse biraydır muhabbet edemedik .makbuşum nezaman oldu onuda bilmiyorum inşallah sorun yoktur .sanmıyorum sorun olacağını yeni gitti doktora .

öyle ebrarim yavas yavas bitiyo ama ne evimin hali kaldi nede benim valla bayramda ucuna eklendi derken valla orucmuydu ac kalmakmiydi bisey anlamadim rabbim kabul etsin vazifemizi yerine getirmeye gayret ettik iste

işallah ağlamacım rabbim çok büyük nasip ediyo edicek işallah.yeterki inancını yitirmesin insan canım.rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin işallah.

bihterim senin nekadarlık oldu canım?valla kusura bakma topice uğruyamadığım için bilgim yok..

bizde seni özledik ebrarim hep aklimizdaydin.......

bisey olmasin makbusuma inss hersey yolundadir rabbim gül yüzüne baksin canim benim gelse artik yaaa

inss buttercim canim cok sagol dualarin icin rabbim sana babasina bagislasin inss yegenimizi saglicakla kucagina al bacim dilegimiz bu inss

ağlamacım rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin birdahaki ramazana sağlıkla ulaşmayı nasip etsin inşallah .bende busene hiçbişey anlamadım iftar hastanede sahur hastanede bazen evde böyle geçti gitti mübarek ay..napalım sağlık olsun..

X