Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

alm kızlar hamıs degılmısım gercı umıt yoktu o kanamamda adetmıs ılaclardan bıraz gecıkmıs

bu arada ANNEANNEM ÖLDU 19 DA COK KOTUYDU COKKKKKKKKK GORDUM YUZUNU MELEK YUZUNUN ALLAHIM CENNET ETSIN MEKANINI :KK43:

uff yaa bigirdim kimsecikler yok .muhabbet etmeyi özledim kızlar gelin hadiii
gökcemm,derinim ,makbuşum ,bersucum,richim ,ceylanım huu diğer kızlar nerdesiniz bakıyım?

mızmızım başın saolsun canım allah sabır versin mekanı cennet olsun inşallah.nasılsın canım?üzülme sakın inşallah birdahaki aya nasip olur hamişlik..

sevilim çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma fazla ..
makbuş hayırdır bacım niye çok oluyosun acaba belkide bebiş için hazırlık vardır vücudunda :Saruboceq:

bihtercim canım kusura bakma valla kafam çok dolu yoksam unutmazdım ..ben iyiyim şeker sen nasılsın ?herşey yolundamı?

Amın kızlar cok sevıyordum kızlar cok benım annemın annesı annem dokuz yasında olmus anneane sevme sansım hıc olmamıstı esım anneannesı kendı anneannem gıbıydı cok koydu cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

amma anneanne lafı koydum haaaaa

mızmızım ölüm çok acı 1 hafta önce bizde yaşadık aynı duyguları ama rabbim sabrını veriyo ..
bihtercim sevindim canım iyi olmasına inşallah hep böyle devam eder..

ya kızlar replerle ilgili hiç açıklama yapılmadımı neden silindi çok merak ediyorum bilgisi olan varmı?

kızlar bişiy sorucam hani siz adınızın altına bişiyler yazıyosunuzya onu nerden yapıyosunuz yaa bende yapmak istiyorumda bulamadım

sen yazmışınya ebrarcım her yeni gün yeni bir umut diye çok hoş söz gerçekten işte onun gibi nasıoluo

ya kızlar replerle ilgili hiç açıklama yapılmadımı neden silindi çok merak ediyorum bilgisi olan varmı?

cnm repler su nedenle sılınmıs haksız rep verenler cok olmus galıba o yuzden yanı cosmus repler bırden baya cok olmus kazende sıfırlamıs

bihtercim profilinden yapıyosun canım .rütbe yerine neyazmak istiyosan onu yazıyosun..

mızmızım saol canım açıklaman için bari bukadar düşmeseydi neyse bildikleri bişey vardır elbet ..

X