Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi geceleropuyorumnanaktan

günaydın kızlarr dün gece iyi konuşmuşsunuz hepinizi özledim yaa :KK43:((
bende evde oluğum süre içinde oturmadım pcye nedense içimden gelmedi e bide benimki maşallah bi geldi pir geldi geçmişte 7 ayda olduğum kadarını 1 ayda çıkarır oldum ameliyattan sonra

haklısın dokunmaya kıyamıcaz onlara galiba doğdukları zaman çok nazlandılar ama teyzesi gelsinler artık dimi ama beni çok sıcak karşıladınız hepinize teşekkür ederim

canim ya ne demek seni en iyi biz anlariz, hatta dun gece ciktim diye aklimda kaldin, sen ayrilma bizden zemuszemus

günaydın kızlarr dün gece iyi konuşmuşsunuz hepinizi özledim yaa :KK43:((
bende evde oluğum süre içinde oturmadım pcye nedense içimden gelmedi e bide benimki maşallah bi geldi pir geldi geçmişte 7 ayda olduğum kadarını 1 ayda çıkarır oldum ameliyattan sonra

cok mu fark var ya belki gecen ay az geldi dedin ya ondandir, sicak tut da kendini.
ben de bekliyorum belliki kurtaj sonrasi benim duzen degisti aslinda iyi de oldu, yumurtlama gunlerimi biraz karistirsam da iliskime yansisa sormayin kizlar durumum icler acisi kimseye soylenmez ama siz yabanci degilsiniz ben esimi yanima bile yaklastirmiyorum bazi geceler farkli odalarda bile uyuyorum anam normalde hamile kalmam 21 ay surdu boyle 40 ayda ancak gelir:)) :dance:

derin niye gelmiyor makbus?
sevilimi de acayip merak ediyorum. Allah'in izniyle gelip bir yazsa bize iyi oldugunu da..

image-1D6E_4996D8CA.gif

OHıO Eyaleti’nde yaşayan Carolyn Savage isimli 8 aylık hamile kadın, tüp bebek tedavisi uygulayan doktorların “Yanlış embriyon verdik. Bebeğinden vazgeç” açıklamasıyla yıkıldı. 40 yaşındaki anne, dondurulmuş embriyonla son kez anne olmaya karar vermiş ve ocak ayında hamile kaldığını öğrenmişti. Büyük mutluluk yaşayan Savage daha sonra embriyonların karıştığı haberini aldı.

ay bebegi gercek ailesine verecekmis simdi de, Allah Allah hic boyle bir seyi hayal bile edemezdim dusunsenize belki de o embryo gercek anneye yerlestirilseydi tutunamayacakti ve sirf dunyaya gelsin diye boyle bir yanlislik bile nasip oldu, belki yani oyle sasirdim ki, aklima bu geldi. bu arada tasiyan kadinin iki cocugu zaten varmis kizlar.
ay bizde mi denesek:)) birbirimize embroyolarimizi mi versek kizlar :))

cok mu fark var ya belki gecen ay az geldi dedin ya ondandir, sicak tut da kendini.
ben de bekliyorum belliki kurtaj sonrasi benim duzen degisti aslinda iyi de oldu, yumurtlama gunlerimi biraz karistirsam da iliskime yansisa sormayin kizlar durumum icler acisi kimseye soylenmez ama siz yabanci degilsiniz ben esimi yanima bile yaklastirmiyorum bazi geceler farkli odalarda bile uyuyorum anam normalde hamile kalmam 21 ay surdu boyle 40 ayda ancak gelir:)) :dance:
evet canım yaa eskiden çok az olurdum ama ameliyat ve kullandığım ilaçtan sonra aşırı olmaya başladı offff çok kötü yaniii..
hayırdır sen neden böyle oldun canım ama normaldir bi bakıma bende belli bi süre öyle olmuştum inşallah atlatırsın çabucak canımopuyorumnanaktan

bitoş abla cok etkılıyıcı gercekten allah nelere kadir
makbusum canını sıkma bıtanem belkı daha ıyıdır cok gelmesı ıcın temızlenıyodur
güncüğüm sende morelını bozma melegının gelmesı uzun sürmücek ınankı

cavlarım ben ağrı ile doktora gittim erkendoğum tehlikesi ile hastanede yattım 1 hafta zor günler geçirdimçokkorktum şu an iyiyim ama evde dinleniyorum hersey güzel giderken hiç birşikayetim yok derken başıma neler geldi bebiş çok iyi bende ilaçlarla iyi olmaya çalısıyorum herkeze teşekkürler merak etmeyin

bitoş ablacım gerçekten çok etkileyici ekleyen ellerine sağlıkopuyorumnanaktan

bitoş abla cok etkılıyıcı gercekten allah nelere kadir
makbusum canını sıkma bıtanem belkı daha ıyıdır cok gelmesı ıcın temızlenıyodur
güncüğüm sende morelını bozma melegının gelmesı uzun sürmücek ınankı
bilemiyorum riçim başka bi doktora görünücem bakalım o ne dicek
cavlarım ben ağrı ile doktora gittim erkendoğum tehlikesi ile hastanede yattım 1 hafta zor günler geçirdimçokkorktum şu an iyiyim ama evde dinleniyorum hersey güzel giderken hiç birşikayetim yok derken başıma neler geldi bebiş çok iyi bende ilaçlarla iyi olmaya çalısıyorum herkeze teşekkürler merak etmeyin
sevilimm geçmişler olsun çok şükür iyiymişsiniz inşallah dahada iyi olursunuz

selam kızlar ben geldim nasılsınız?şuan rizedeyim henüz dönmedim evime fırsat buldum bakıyım sizlere dedim..

X