Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makber elim kolum bir agriyor anlatamam ev isi yaptim diye ama mecburum ne yapayim fakat bu sefer feci agriyor sna yuklenme dedim agrirken ben yuklendim(hem de sag el be makbus!

oyy kıyamam sana canım geçmiş olsun kas gevşelticin falan varsa sür bide güzelce sar bi dahada geçene kadar yüklenme ne acelen var anacım yavaş yavaş yapaydın

ıyıyım cnm morelım bozuk deyılde ne bılıyım boyle garıp oldum o kadar bekle umıtlen sonunda hasta ol ılk defa edetım gecıktı ya

ama iste gordunki olabiliyormus bence o idrar testi yanlisti zaten cok silik cikmis ama kafanda soru isareti de olustu tabii simdi bence sen mutlaka git acile baktir yoksa bayramda doktor bulamassin.

sagol makbuscum, mizmizcim idrar testi yanlisti diyorum cunku su an kanaman var en hayirlisi o testin yanlis olmasi ama git muhakak annenle yarin.
kizlar ben yatiyorum hepinizi cok optum yarin gorusuruz bize de haber ver mizmiz bende merak ettim, ne olursa olsun once saglik, sen de esinde saglam olun bebek hep olur tatlim.

tamam canım iyi geceler bende çıkıyorum yatıyım artık öpüldünüz kocaman
mızmızcım haber bekliyoruz canım senden

herkese hayırlı bayramlar .rabbim nice güzel bayramlara ençok istediğiniz bebişinizle girmeyi nasip etsin canım arkadaşlarım..
ben şuan rizedeyim gökçem haber verdi galiba kayınvaldemi kaybettik.bana destek olan arkadaşlarım ,canlarım hepiniz çok saolun .rabbim sizlere böyle acılar yaşatmasın.hala hayal gibi geliyo çok tuhaf bir duygu ve çok acı mafoldumben .hayat çok boşmuş anladım .insan bugün var yarın yok .neyse ben 10 gün daha aranızda olamıycam fırsat bulursam gelmeye çalışırım hepinizi çok özledim canım arkadaşlarım.allaha emanet olun hayırlı bayramlar..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

buarada döndüğümde inşallah güzel haberler alırım .
gökçem,makbuşum,derinim,richim,günüm,ceylanım,pasifiğim,ağlamacım,sevalim,casperım,baharım,bersum,civcivim,semoşum,kadişim,nehirim,esmacım,rabbim hepinizin gönlüne göre versin .hepiniz allaha emanet olun öpüyorum sizi..

kizlar sabah sekiz burda ilk kez bu saatte uyandim herhalde en son temmuz basiydi bu satte kalktigim ne guzel bir duyguymus erken uyanmak, bir an kisin gelmesine de cok sevindim. tabiiki bir bayram sabahi kimse yok burda umarim hepiniz eslerinizle ailelerinizle cok guzel bir bayram geciriyorsunuzdur.

canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun tek tek yazamıcam..hepinizi seviyorum girmeyeyim dedim ama ara sıra dayanamayıp giriyorum...hepiniz kalbimdesiniz.

bu arada kk da bir darbe vurdu bana özle üyeydim ben nolmuş böyle bana çok iyi moral oldu doğrusu...

ebroşumm tekrar başınız sağolsun canım:teselli:evet hayat gerçekten çok boş özellikle son 1 haftadır sürekli kötü haberler aldım :çok üzgünüm:biliyorum korkunun ecele faydası yok ama ister istemez korkuyor insan..Rabbim hepimize ailelerimize sevdiklerimize hayırlı mutlu huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:
günümm çok sevindim canım ne güzel bak düzene giriyor demekki uykun..
aslında yakın olsak bütün kızlar toplanıp gelirdik sana bayramlaşmaya hatta ben çikolatamla geliyorum kabul ederse opuyorumnanaktan​

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EYLÜL AYI LıSTEMıZZZ.......

zeyn77.......................5 eylül
ltuana........................6 eylül
eylull.........................10 eylül
mız mız......................11 eylül
ceylan83...................17 eylül
casper28...................19 eylül
sevalemre.................24 eylül
rapunzel_82..............24 eylül
aglama.....................28 eylül
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..
ebrar_53....................?
tüliny.........................?

EKıM AYI LıSTEMıZZZ......

Nesheli.....................1 ekim
GokceRana23...........5 ekim
richberry...................9 ekim
bersuuu....................11 ekim
Derinsu.....................15 ekim
Makber....................21 ekim

HAMıŞLERıMıZZZ....

....betty0................

....semafatih..........

...sevilim...................

..z.nihal..................

...ummahan_d........

..baharçelik............

..butterflydsd..........

..caneylom.............

...hüzün_yıl............

...cssa.....................

...sweetbaby...........

...sivaslı58 (meleğini kucağına almış )

...elalı.....................

...nesli......................

...nehiriver................

...maviyeshill.............

...gaye.....................

...halidedip..............

bu arada bende bu sabah itibariyle hasta oldum :))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…