Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

cnm yapmak zorundaydım kadıncagızın annesı yogun bakımda evıne gıren cıkanın ahttı hesabı yok herkes onda hastaneye ev hastane ev yapmak zorunda kaldım annesı cok kotu bugun yarın olur dıo doktorlar

sımdı gıdıyorum dua edın kızlar bayramdan sonra sıze ıyı haberlerle gelıyım canlarım sızı cok sevıyorum hepınızın bayramı seker tadında olsun hayırlı bayramlar bebekle gelın ınsallah

cnm yapmak zorundaydım kadıncagızın annesı yogun bakımda evıne gıren cıkanın ahttı hesabı yok herkes onda hastaneye ev hastane ev yapmak zorunda kaldım annesı cok kotu bugun yarın olur dıo doktorlar

canımbenim anlıyorum tabiki ama senin de saglıgın önemli...herşeyin kararda olması gerek...diyosun ki çok yoruldum öldüm bittim...o kadar yorma kendini yani onu demek istedih.herşey Allahın takdiri..sende önemlisin herkes gibi..bebeginin olmasını ne çok istiorsun...olduysada onu korumak zorundasın.dikkat et kendine cnm lütfen...
ayrıca Allah şifa versin hasta olan herkimse:Saruboceq:

canım inşallah...Allahım herşeyin hayırlısını versin.kendine dikkat et..iyi bayramlarŞeniz:CüvCüv:

cnm hasta anneannem o ıyı olsun ben hıc bırssey ıstemıyorum yeterkı ALLAHIM ONA SIFA VERSIN

makbuşum da ugramadı(anca gelip çocuklarla ilgilenmiştir yıkamıştır falan.iyi yürekli arkadasım benim...
bende kocişi bekliyorum hala annemdeyim..kapamadılar daha off offf..pestil gibi gelir garibimm...

ben geldimmmm derinim ancak geldik eve çocukları yıkamak nasip olmadı
çoookkk yorgunum

Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…