- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun tek tek yazamıcam..hepinizi seviyorum girmeyeyim dedim ama ara sıra dayanamayıp giriyorum...hepiniz kalbimdesiniz.
bitanem yazdığını görmeden çıkmışım yaa ((bizde seni çokkk seviyoruz sende her zaman kalbimizdesiniz..Şenizeğer buraya gelmek iyi gelecekse gel bitanemopuyorumnanaktanbu arada kk da bir darbe vurdu bana özle üyeydim ben nolmuş böyle bana çok iyi moral oldu doğrusu...
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin
dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların
yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle
koymuş gibi bulmak kimin harcı?
çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan
slm hanımlar nerdesiniz ya herkezgezmelere gitmiş ben bayramda hasta hasta dolaşıyorum çok kötü grip olmuşum senacım gelmene çok sevindim işallah biran önce toparlanırsın günüm kendini üzme herşey çok güzel olacak mızmızım canım makber bilir bende test yapmıştım ve ikinci çizgi silikti ama adet oldum sağlık olsun meleklerimiz işallah gelecek ben daha adet olmadım bügün adetimin 33.günü belirtiler var ama takmıyorum test bile yapmıyacam rabbim verdiysede ordadır zaten beklemeye kararlıyım hepinizi öptüm