Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbuscum sagol cikolatalar icin, ne harika olurdu gorususebilsek. demek geldi kirmizi kart, neyse hayirlisi boyleymis diyelim.
ben de test sonuclarimi aldim ama doktora gostermem lazim. birkac degerde sorun var gozukuyor ama enfeksiyon yok anladigim kadariyla.

selam kızlarr nasılsınız
senacım olsun canım biz seni tekrar özel üye yaparız bitanem

günüm inşallah sorun yoktur canım bi göster bakalım

makberim üzüldüm canım yaa hayırlısı olsun artık ne diyelim

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin

dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların

yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle

koymuş gibi bulmak kimin harcı?

çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan

selam kizlar sonuclarimi sorduk doktora idrarda lokosit fazla biraz ama testin genelinden de enfeksiyon yok deniyor yanma varsa gelsin demis:)) yok ama ben simdi psikolojik oyle hissederim:))
bir de kan testinde bir deger vardi tek basina cok anlamli degil ama yuksek ve bana ekimde yapilacak bebek kayiplarinda yapilan pihtilasma testiyle bir baglantisi varmis ona biraz morelim bozuldu gerci doktor daha yuksek olur demis ama sonucta orda en yuksek 10 deniyor bende 15!!
neyse iste yorgunum diye yemistim beyninizi sonuclarimi bildireyim dedim gerci hala cok yorgunum!! hepinizi optum burda olan vars gece ugrarim.

kızlar mrb biraz erkne döndüük evime geldim ama kimseler yok neyse inş yarın görüşürüz
ebroşum tekrardan başınız sağ olsun allah rahmet eylesin bende seni çokk özledim cnaım yakında görüşürüz inşşşş
senam bizde seni seviyoruz umarım rabbim senin yüzünü güldürücek seninde bayramın mubarek olsun kib
günüm sende hemen üzme kendini bak dr da demiş daha yğksek olur die canım belki strese baglı bileydir ve yükseliyodur inş test sonucun seni üzmez kib öptm
herkese hayırlı geceler hayırlı bayramlar olsun inş güzel geçiyodurr

iyigeceler06lf3tc5.gif

slm kizlar nasilsiniz bakiimm özledim hepinizide valla bayramda bitiyo gerci hic bayram havasi yokta burda derinim makbusum gökcem ve diger arkadaslar umarim iyisinizdir zemuszemus

canlarım hepinizin bayramı mübarek olsun tek tek yazamıcam..hepinizi seviyorum girmeyeyim dedim ama ara sıra dayanamayıp giriyorum...hepiniz kalbimdesiniz.

bu arada kk da bir darbe vurdu bana özle üyeydim ben nolmuş böyle bana çok iyi moral oldu doğrusu...
bitanem yazdığını görmeden çıkmışım yaa :KK43:((bizde seni çokkk seviyoruz sende her zaman kalbimizdesiniz..Şenizeğer buraya gelmek iyi gelecekse gel bitanemopuyorumnanaktan

selam kizlar biz gurbet ellerde bisi anlayamiyoruz..burada birkac Turk aileyi ziyaretin disinda cok fazla keyifli gecmiyor TR deki gibi..bir tepsi baklava yaptim hemde kendim actim tami tamina 40 kat antep fistikli...fistiklari beraber ayiklayip blendrdan gecirdim falan filan.....gelen giden olmadigi icin oturup bi guzel yedik devamda ediyoruz...buradakilere nazaran biz daha genciz diye biz gittik ziyarete...iade-i ziyaret mumkun olmuyor cunku herkes ise gidiyor malum burada tatil yok...olsun ama...Allah'a cok sukur ki sevdiklerimiz,yakinlarimiz ve bizler iyiyiz..cok sukur Allah'a...

* Senacim hosgeldin sekerparem...ne guzel bir bayram hediyesi oldu topige gelisin...seni cok seviyoruz ve cok ozledik...

* Guncugum benim gurbettasim canim....gecmis olsun tatlim...ne olur uzulme..nihayetinde teshis bir olcude de olsa konabilmis buna da sukur...duzelecek insallah..

* Mizmizcigim..sende sakin uzulme olacak insallah...belkide hamilesindir belli olmaz...ilk ayinda adet gorenleride duyuyoruz ama yinede hayirlisi olsun canim...

Neyse kizlar hepinizi cok opuyorum keyifli,saglikli bayramlar diliyorum..

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin

dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların

yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle

koymuş gibi bulmak kimin harcı?

çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan

nazarim ne guzel ifade etmissin..Amin cumlemize insallah..

allah bayramlarımızı hayı vede bereketlerle taçlandırsın rabbim tüm mümin kullarının dualarını kabul etsin

slm kıslaaaaar e bayram da bitiyo artık hadi gelin de yine sohbetlerimize devam edelim hepinizi çok özledimopuyorumnanaktan

slm hanımlar nerdesiniz ya herkezgezmelere gitmiş ben bayramda hasta hasta dolaşıyorum çok kötü grip olmuşum senacım gelmene çok sevindim işallah biran önce toparlanırsın günüm kendini üzme herşey çok güzel olacak mızmızım canım makber bilir bende test yapmıştım ve ikinci çizgi silikti ama adet oldum sağlık olsun meleklerimiz işallah gelecek ben daha adet olmadım bügün adetimin 33.günü belirtiler var ama takmıyorum test bile yapmıyacam rabbim verdiysede ordadır zaten beklemeye kararlıyım hepinizi öptüm

slm hanımlar nerdesiniz ya herkezgezmelere gitmiş ben bayramda hasta hasta dolaşıyorum çok kötü grip olmuşum senacım gelmene çok sevindim işallah biran önce toparlanırsın günüm kendini üzme herşey çok güzel olacak mızmızım canım makber bilir bende test yapmıştım ve ikinci çizgi silikti ama adet oldum sağlık olsun meleklerimiz işallah gelecek ben daha adet olmadım bügün adetimin 33.günü belirtiler var ama takmıyorum test bile yapmıyacam rabbim verdiysede ordadır zaten beklemeye kararlıyım hepinizi öptüm

:nazar: duzenli miydi reglelerin prenses? Insallah bebisin bayram mujdesi olarak icinde gelisiyordur canim :nazar:

benim de aksamustu yine basim cok dondu ama tansiyonumu olcturdum cok da tuhaf degildi normale yakindi, sabah doktordan randevu aldim cunku surekli wcye gidiyorum doktor amca ben yanmasini falan bekleyemeyecegim ver su antibiyotikleri yollarimizi ayiralim diyecegim:)) cikan lokositten dolayi reglem gelmiyor olabilir mi kizlar? bugun olmasi lazim ama agrim bile yok yuzumde tuhaf sivilceler cikti haa bilmeyenler gebeligi akliniza getirmeyin kan testi var kapi gb negatif yasakkelime

X