Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ya niye kimseyle karşılaşamıyorum makbuşum derinim hiç boş bırakmazdı buraları ama onlar da yok ortalarda
eltim de gelmiş ama o da benim gibi kimseleri güörememişopuyorumnanaktan

mrb gene bennnnnnnnnnn
eltim yaa geldim gene ama karşılaşamadan gidiyom hep neyse herkes çok yogun galiba

iyi geceler güzeller
rabbim hepinize böyle bebisler
versin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese merhaba umarım güzel bir bayram geçirmişsinizdir benimki güzeldi çok şükür sonucumu aldık cuma günü iki tüpte açıkmış herşey normalmiş çok sevindim işte böyle durumlar
ebrarcım kayınvalideni kaybetmişsiniz allah rahmet eylesin,yattığı yerde huzur bulsun kalanlara uzun ömürler versin

cok sevindim oh sen de iyice rahatlamissin simdi gelsin

slm canlarim bersuumm sonucuna cok sevindim inss en yakin zamanda hayirli haberlerini aliriz tatlim esmam nasilsin gökcem bitoosum inss hepinizde iyisinizdir cok ösledim men siziiiii

saol canım teşekkürler valla içim rahatladı sonuçları görünce inşallah bu psikolojik rahatlama işe yarar

hg günüm hic sorma hep girdim kimse yoktu geri ciktim aliskin degiliz anam bu topigin böyle olmasina eeee nasilsin canim

inss bersum allahim hayirli haberlerinizi almayida nasip etsin inss bu bayram hepimizede ugur getirecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…