Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

evet makbuşum...neyse kuşum ben kaçıyom şimdi..korayla konustum az sonra geliyomuş...
hayırlı bayramlar dilerim..öptüm kuşum.Şeniz

tamam canım selimde gelir berberden bende kaçarım
sanada hayırlı bayramlar bitanesi öpüldün

tahmin ettigim gb kimsecikler yok, herkese iyi bayramlar kizlar bir dahaki seker bayraminda bebislerimiz kollarimizda olur Insallah, saglikla ailemizle nice bayramlar gecirmek nasip olur Insallah.

herkeze mrb bayramınız kutlu olsun hanımlar işallah hepiniz diğer bayrama karınları dolu oarak girersiniz

hayirlarla dolu
geceler sekerler
siirdenizi10.gif

slm canlarim hepinzede hayirli bayramlar inss birdahaki bayrama kucaklariniz dolu olarak yazarsiniz mevlam hepimizi cennetine aldigi cehenneminde halas olmus kullarinin arasina nail olmuskullarindan eylesin

kimseler yok galiba bacilarim tabi bayram haklisiniz ama özledim yaaaaaa gelin azicik sohbet edelim

Slm kızlar benım kanamam adet kanamasıymıs ole akıo cunku hamıslık suya dusuyo sılık cızgı cıksada

makbercim selam, nasilsin canim?
aglama geldim ama yoksun.
mizmiz diger basligini da gordum anlamadim tam olarak sen ben sana test yap dedigim gb idrar testi mi yapmistin yoksa kan testi mi?
eger tum yaptigin testler sadece idrar testiyse belki de test yanlisti?
ya da kimyasal gebelik dedikleri seydi, uzme kendini bak sen cok rahat hamile kaliyorsun hic bizler gb kalamama derdin yok Allah saglikli bir hamileligi en yakin zamanda nasip eder Insallah tatlim, hepimize Insallah.

selam günüm iyiyim canım adet olmayı bekliyorum gelicekte naz yapıyor iştee..
sen nasılsın canım aldınmı test sonuçlarını

slm kızlar hepinizin bayramı tekrar kutlu olsun
özledim vallahi herkesi makbuşumu derinimi pasifiğimi sevalimi gökçemi ağlamamı günümü ceylanımı casperimi adı aklıma gelmeyen tüm kızları....
şöyle bi kaçamak yapim dedim ama malum bayram kimse yokopuyorumnanaktan
hepinizi öpüyorum canlarım

yarin alicam diger testleri tatlim ama hamilelik testi sonucunu telden negatif oldugunu ogrendim yazmistim sizlere. bayramin nasil geciyor?

hayırlısı olsun canım benim valla bana hergün bayram aslında :))) yorucu geçti ilk günü yarınada Allah kerim..

biz burda tabii anlamiyoruz bayram mi degil mi:KK43:( ben cocukken cok severdim dedemlere giderdik sonra ergenlikte onemsemezdim buyudum simdi de cocuklugumdaki gb olsun istiyorum:))

makbercim selam, nasilsin canim?
aglama geldim ama yoksun.
mizmiz diger basligini da gordum anlamadim tam olarak sen ben sana test yap dedigim gb idrar testi mi yapmistin yoksa kan testi mi?
eger tum yaptigin testler sadece idrar testiyse belki de test yanlisti?
ya da kimyasal gebelik dedikleri seydi, uzme kendini bak sen cok rahat hamile kaliyorsun hic bizler gb kalamama derdin yok Allah saglikli bir hamileligi en yakin zamanda nasip eder Insallah tatlim, hepimize Insallah.

cnm evet hayırlısı dıom artık ama ıste o kadar beklemeden sonra gecıkmeden sonra boyle olması yıktı benı tes yaptım dun gunduz tam sıze kızlar sılık cızgı dıye yazı yazmaya gelıom bır wc gıdıyım ya dedım bır gıttım ıc camasırım kan ılk az kanıodu sımdı normal adet kanaması gıbı ama hıc agrım sızım yok normalde adetlerım cok sancılı gecer neyse bırsey sorcam kızlar ben sımdı yarın bır gebelık testı yapsam dıyelım kı gene sılık cıktı ne yapmam lazım

mizmizcim tabiiki de hakli olarak simdi durumu netlestirmek istiyorsun ama sanki kan testi ancak saglikli sonuc verir tabii idrar testin varsa yine de dene istersen.

evet çocukluk gibisi varmı günüm yaa hey gidi günler heyyy :KK43:(( hava çok yağmurluydu bugün salamadım kızlarıda sokağa

dusundum de mizmiz ben olsam galiba hastaneye acile giderdim onlar nasil olsa kan testi de yapar ultrasona da sokar hem de ayrintili ultrasona boylelikle en azindan neler oldugunu ogrenirsin ayrica Allah korusun belki de bebek cidden var ve kanamanla bir tehlike var bence sen bir acile git yarin. hem boyle kafan da allak bullak olucak onu dusun bunu dusun.

mızmızım sen bi doktora gitsene canım yaa Allah korusun aynı şeyleri yaşamayasın tedbirli olman lazım artık bu konuda

X