Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kız bu erkekler ne kadar uykucu benimkide aynen öğle benzis 10 gün kalacka ya onu
şimdidendüşünüyo birdgidecem diye yemek yaptım dün börek yaptım

hım ii yapmışsın canım ellerine sağlık adam yalnız kalcak napsın zor olur sen yap bol bol hadi sanada şimdiden ii yolculuklar canım inş güzel geçer

slm bacılar hepınızın bayramı kutlu olsun sımdıden gıdın memlektlerınıze bızım yerımızede hasret gıderın opuyorumnanaktan

ay negüzel mezar zıyaretlerınede gıdıyosunuz ne mutlu sıze
bende duygusallastım dedemlerın mezarını bıle zıyaret edemıcem bu bayram
gelen gıdende olmucak:gitme:
allahım ınsallah bıdahıkı bayramda meleklerımız olurdasenağlama onlarla avunuruz

ebrarım cnm arkadasım asın sağolsun cnm mekanı cennet olsun
allah gerıde kalanlara sabır ve uzun ömür versın cnm
buarada sen cennetlıksın cnm benım senın yaptıgını bu devırde
kımse yapmazdı emınım kayınvalıdenın duası sana yetr cnm benım

kızlar anlasılan hersler bayram telaşesınde öpüyorum hepınızı
hayırlı bayramlar canlarıma.s.:1hug:

riçherbycim canım üzmwe kendini sende birdahaki bayrama gidersin
sağlık olsun tatlım/
seninde bayramın utlu olsun canım
nice bayramlaraopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol sevalcıgım cok tatlısın cnm opuyorumnanaktan
kendıne ıyı bak güzellik:1hug:

ranoşum yolun açık 0lsun iyi bayramlar öpüyomopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

merhaba bi selam verip çıkıcam gökçem bizde seni çok özlicez ama kısa ayrılıklar bunlar Rabbim daha büyüğünü göstermesin..seninde bayramın mübarek olsun öpüyorum canım kocaman

arkadaşlar geçmiş olsun dileklerinde bulunan tüm arkadaşlarımdan derinime makbuşuma gökçeme pasifiğime sevalime gamzeme ceylanıma ve varsa adını sayamadığım tüm arkadaşlarımdan Allah razı olsun buyrunnnnnnnnn
canlarım iyiki varsınız sizi çok seviyoruma.s.
bayram dolayısıyls yolculuk yapan tüm arkadaşların yolu açık olsun bende bayram bitene kadar fazla giremem heralde
şimdiden hepinizi bayramı mübarek olsun öpüyorumopuyorumnanaktan

kızlar gekin konuşak azıcık zaten 10 gün yokum
esmam canım nedemek keşke elimden başaka bir şey gelseydi
can ım allah senden de razıolsun allaha emanet ol öpüyom seni bayramını kutlar sana ve ailene mutluluklar ananiinde iyleşmesini temin ederimopuyorumnanaktan

bayram100608ft&

sağlıkla geçireceğiniz ve sağlığınız yerinde olduğu için sükür edeceğiniz bir bayram geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan

kızlar hepinize tekrardan hayırlı bayramlar diliyom
hakınızı helel edin
bayramdan sonra görüşürüz

X