Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar hepinize tekrardan hayırlı bayramlar diliyom
hakınızı helel edin
bayramdan sonra görüşürüz
canımm sanada hayırlı bayramlar iyi yolculuklar
inşallah güzel haberlerle dönersinŞeniz

kızlarrr herkes bayram telaşında benimde temizliğim ancak bitti..
1 saat sonra istanbula gidip kızları alıcaz malum almıştı anaları
artık gelince bi cee derim öpüyorum sizi

selammmm canlarım loçkalarımmmmmŞeniz
gündüz giremedim kızlarr işlerimiz çok malum...
yengemle son tatlıyı hallettik az önce...

ayy gökçemm okuyunca bende duygusallastım:gitme:seni çok seviyorum canım çok özletmezsin inşallah...oradan bebişle gel kızzzzzzzŞenizAllaha emanet ol canım arkadasım öptümŞenizhayırlı bayramlar canım.

esmam ne demek hayatım yaaa...herzaman yanındayız.Allahım anneannecigine şifa verecektir çok dua edelim herşeyin başı dua:Saruboceq:öpüyorum kuzum seni deeŞeniz

sevalim canım sende gidiyon dimek:gitme:hayırlı yolculuklar ollsun canım,iyi bak kendine öptüüm bebişim seniŞeniz

nehirim iyi bayramlar sanada canım çok sevindim seni gördügüme.ASRINımıza iyi bak seni seviyorumŞeniz

makbuşummm canım benim..konuştuk telde ama olsun küsme sanada yaziimmmŞenizbebişimmmmm benim çok öptümmm iyi bayramlar.

boncugummmm sanada hayırlı bayramlar canım benim...öptüm kuşumŞeniz

ceylanımm görüşemez olduk cnm benim yaaa((iyi bayramlar tatlımmmŞeniz

riçimmm fıstıgımmmzemuszemusüzüme datluşşş canım benim...sanaa iyi bayramlarrŞeniz

ay birsürü saymadıgım var kızlarr yaaa kızmayın nolurr...hepinizi çokkk ama çokkkk seviyorum...ALLAHIM daha nice bayramlar görmek nasip etsin.herkesin bayramı mübarek olsun.Şeniz

slm kızlar tam sıze guzel bır haber verecektım sabah test yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı aksama dogru evıme geldıgımde bırden hafıf penbe bır kanama basladı ne oluyor

slm kızlar tam sıze guzel bır haber verecektım sabah test yaptım sılık cıktı ıkıncı cızgı aksama dogru evıme geldıgımde bırden hafıf penbe bır kanama basladı ne oluyor
kızz silik miiiiiiiidelikafaduldenanaaa inşallah vardır kızzzz:Saruboceqembe silik dimi.hemen mi çıktı yaaa.inşallah canım...pembe akıntı yerleşme olmasın sakın..devam etmez inşallah.

derıncım bayramın kutlu olsun dıger kızlarında

ya hemen cıktı sılık penbe cızgı sabah aldım testı aksamda kanama oldu of korkuyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ınsallah ınsallah yerlesme kanamasıdır sıze bayramdan sonra guzel haberlerle gelırım ınsallah dun cok yoruldum cok ıs yaptım kaynanamın evını bastan asagı sıldım de cnm cıktı

ınsallah ınsallah yerlesme kanamasıdır sıze bayramdan sonra guzel haberlerle gelırım ınsallah dun cok yoruldum cok ıs yaptım kaynanamın evını bastan asagı sıldım de cnm cıktı
hee iyi yaptın temizledin de Allah korusun ya bişy olsaa dikkat et yinede kızım yaaaa.

eee ne yapıyım kayınvalıdem bılıodu hasta olmadıgımı hamıs olabılırım dedım ama dınledımı ylz gel yapalım dedı ylz sunu yap bunu yap aklına bıle gelmedıkı herkes kendı anamız gıbı bızı dusunmez

mızmız inş hakkında hayırlı olan ne ise odur bunun için dua et :Saruboceq:

ınsallah cnm hamısımdır ama tabıkı hayırlısı olsun mafoldumben ama sılık cızgı cıkınca acayıp sevınmıstım yaaaaaaaa of bırden ınsanın yuruyusu bıle degısıo hamılelık psıkolojısıne gırıo

boncugum canım benim.napıyosun kuşum?

mızmızcım bak canım şu kaynanaya çok sinir oldum şimdi..nasıl düşünmez yaaa...istedigi kadar şunu yap bunu yap desin yapmayacan tatlım senin saglıgın söz konusu...inşallah yerleşme kanamasıdır canım...

ınsallah kanamam yerlesme kanamasıdır az olur of yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
canımm valla sırf kaynaya degil sana da kızdımm...ay ne demek dinlemedi yaaaaa...ne düşüncesiz insanlar var Allahım yarabbim...yapma kuşum bak günlerce strese giriyosun bebek olsun,bebek varmı yokmu,birsürü stres yaşıyosun sonrada kaynanama iş yaptım canım çıktı diyon klava:sen böyle dikkat etme kendine emi kızdım valla çok hemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…