Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar bugün yoğundum
malum yarın gecede yolculuk var bakalım
artık
size şimdiden i yi bayramlar dlerim

günüm sana hayırlı yolculuklar allaha emanet
olbende yarın gece çıkıyom
kazasıs belasız seyhatlar

slm kizlaaar giremedim bugün cünkü daha yeni oturdum makbusum caniiimmm kisss yaptim ben temizligi ama sabahtan bu yana öldüüüümmmm bogazim yapisti birde sicak vardiki anlatamam simdi oturdum bi bakayim dedim hayirli iftarlar bacularuuummm allahim ibadetlerimizi kabul etsin canlarim

ağlamacım canım kendin çok yormuşsun bacım
güle güle otur canım
iyi bayramlar
ay canım allah seninde duaları ibadetlerini kabul etsin

selam kızlar bayram yolculukları başlamış güle güle gidin ve sağlıcakla geri dönün herkese iyi bayramlar ağız tadıyla ailece huzurlu bayram geçirirsiniz inş

semcım selam bacım nsılsın her şey yolundaır umarım
bitanem
sağol tatlım sanada şmdiden iyi bqayramlar

kızlar mrb nasılsınız kimseler yok gene yaaa
ebroştan haberim var gene dün hiç msn açmamıştım bugün az önce açtım msj göndermiş kaynanası bitkisel hayatta kalmış bi kaç gün dünde vefat etmiş memleketine gidiyolarmış defin işlemi için 10 güne kadar gelirim yazmış slm vardı hepinizee
ebroşum başınız sağ olsun canım mekanı cennet olsun inşallah allah geride kalanlara sabır versin:sinifsinif:

semoşum dr a gitmişsinde dr ne dedi canım herşey yolundadır inşş
sema785cim herşerde bi hayır vardır demekki rabbim böyle uygun görmüş haklısın şansızlık olmuş ama napıcan işte doganla ölen hep beli biz de denemeye devam edicez hep bende iki aşılama yaşadım negatif yaptırsaydın bile negatif sonuç alıcaktın canım inş yakın zamanda gelir meleğin..

ebroşun kayınvalidesine Allah rahmet eylesin mekaanı cennet olsun çok süründürmeden Allah aldı yanına geride kalanalara sabır versin

semoşum dr a gitmişsinde dr ne dedi canım herşey yolundadır inşş
sema785cim herşerde bi hayır vardır demekki rabbim böyle uygun görmüş haklısın şansızlık olmuş ama napıcan işte doganla ölen hep beli biz de denemeye devam edicez hep bende iki aşılama yaşadım negatif yaptırsaydın bile negatif sonuç alıcaktın canım inş yakın zamanda gelir meleğin..

işallah gökcecim nerelerdesin sen her halde herkeste birtelaş var bayrama hazırlık çünkü bügün size çok ihtiyacım oldu kafayı:1no2: yicektim

ıssız bası bos deryada gezıyorum. Yalnızlıgın adını kaderımın yanına yazıyorum, yazıyorum durmaksızın, haykırıyorum dunyaya bıcaresızlıgımı!
GÖkÇecım bukadar Şansızlık olurmu ama bılmıyorum vardır bundada bır hıkmet

semacım ben temizlik yapamıyorum annemlerdeyim yarın köye gidicez bende giremiyicem artık bi kaç gün
canım sende üzülme olacagı var ki ouyo kader işte inş rabbm fazla beklemez seni canım

yagmurcum ben slmını görmedim canım ii geceler...
semacım bende kaçıcam canım yaa diğer kızlar da gelmedi ama sen artık üzülme olurmu rabbim büyük herşeyin hayırlısını o nasip eder vardır bi hayır bende lap ile histreskopi olmuştum yaa şimdi karnım ağrıdı gene kaçıcam herkese ii geceler öpüyorum sizi kib byyyyyy

X