Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kızlar bayramınız şimdiden mübarek olsun. 1 hafta falan yokum şimdiden sizlerle bayramlaşıyım istedim. kendinize çok iyi bakın öptüm kocamannnopuyorumnanaktan

semacım özlemiştik canım seni iyi olduğuna çok sevindim inşallah bundan sonrası daha kolay geçer canım benim

ceylanım hoşgeldin nerelerdesin canım
yisinn inşalah
hayırı cumalar rabim mübarek bu günde bize hayırlı evlatlar nasip etsin

kızlar hayırlı cumalar
bersum ii yolculuklar seninde bayramın mub olsun inş hayırlı haberle dön kib
tuanacım sanada ii yolculuklar kib ii bayramlar sanada öptm
semoşumda gelmiş canım inş akşam karşılaşırızz öptm
sevalim sen nasılsın canım

makbuşum sanada gecmiş olsun canım bilegin inş daha ii dir kib dikkat et agır iş yapma emi
derinim sende temizliğe devam mı bacım yoksun ortalarda kolay gelsin
ebroşumdan da haber yok inş herşey yolundadırr

ranam hoşgeldin canom nasılsın
canım iyisin inşalah canım
oh ne güzel bacım hiç bir engel kalmadı artık hamiş kalabilirsin
inşalah beişin sana bu bayramla birlikte geliropuyorumnanaktan

semacim bizimde ayni sorunlar canim zaten burda olupta bi nefes aliyosak hep destekle canim yoksa cekilmez bu hayat inan benimle ayni kaderdesin sankii bi nefesimi dahi rahatca alamiyom yaaaa cok daraldim aglamak istiyom hickirarak gecenin sessizligini yara yara aglamak istiyooommmm mafoldumben

yaw cok kiziyorum ne olur yapma boyle kendine, zamani gelicek sen bebegin ve esinle kendi evinizde ne harika gunler gecireceksin, buna inanmaktan vazgecme sakin ve bu inancla da sabirli ol birtanem.

selam kızlar cumanız mübarek olsn bende doktordan geldim ya bacılarım söyleyin bana bu şanslıkdeyilde ne ben nezaman aşılama tedavine başlasam hep engel çıkıyor birincisinde yumurtanın biri çok büyüdü diye iptal oldu ikinci kezde enfeksiyon görüldü üçünçüde herşey normadi ama eşime pehriz verilmişti on farkında olmada bozdu bda dördüncü yani büğün yumurta biri çıtlamış daha tedavinin ikinci günü erken cıtlamış ben kafayı yiycem:1no2::roflol:

selam kızlar uzun bir arada sonra aranıza geri döndüm çok özledim sizleri giremeyişimin sebebi kk daki hesabım durdurulmuştu açıldı artık aranızdayım
nasılsınız canlarım senama noldu merak eettim herşey yolundDIR İNŞ
bende çok kötüydüm yeni yeni kendime gelmeye başladım baya serum yedim miğde bulantısı yüzünden şimdi bulantılarım yine var ama önce daha beterdi
bugün dr gidiyom gelince karşılaşırız inş hepinizi çokk seviyom kocaman öpüldünüzzzzzzz

kiyamam sana ben yakinda gecicek Insallah o bulantilar tamamen, sen yicen yicen bir suru kilolar alican bebislerinle :nazar: :nazar: :nazar:

selam canlar cumanız mübarek olsun.. dün bebeğimin kalp atışlarını duyduk kızlar harika bişey bu.. allah herkese nasip etsin!... aminnnnn
meleğim 7+3 olmuş :)) ve gayet iyi durumda çok şükür..

gozun aydin canim Allah vaktinde saglicakla kucagina almayi nasip etsin, bak zaman cabuk geciyor :nazar: :nazar:

selam kızlar cumanız mübarek olsn bende doktordan geldim ya bacılarım söyleyin bana bu şanslıkdeyilde ne ben nezaman aşılama tedavine başlasam hep engel çıkıyor birincisinde yumurtanın biri çok büyüdü diye iptal oldu ikinci kezde enfeksiyon görüldü üçünçüde herşey normadi ama eşime pehriz verilmişti on farkında olmada bozdu bda dördüncü yani büğün yumurta biri çıtlamış daha tedavinin ikinci günü erken cıtlamış ben kafayı yiycem:1no2::roflol:

vardir bir hayir tatlim ya yoksa bu kadar ust uste yasanir miydi bunlar? obur ay dogal denesen sanki sogal dene diye yasaniyor bunlar. ay walla oyle gecti icimden, Insallah.
cok uzulme bu duruma sadece bu kadar ust uste yasanan dmekki bu aylar hayirlisi degildi diye dusunmeye calis tatlim ya. gerci asilama stresini yasayip ustune bir de bunlar bunalmissindir cok.

vardir bir hayir tatlim ya yoksa bu kadar ust uste yasanir miydi bunlar? obur ay dogal denesen sanki sogal dene diye yasaniyor bunlar. ay walla oyle gecti icimden, Insallah.
cok uzulme bu duruma sadece bu kadar ust uste yasanan dmekki bu aylar hayirlisi degildi diye dusunmeye calis tatlim ya. gerci asilama stresini yasayip ustune bir de bunlar bunalmissindir cok.

hemde nasıl bacım bazen canımıbile deyeri kalmıyor şuan gercekten çok üzgünüm bunada inanıyorumki ben ölürken bebek hasretiyle ölücemsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sema o nasil laf oyle, ne olur soyleme boyle seyler, sabretmek zor biliyorum ama kendini uzunce duzelmiyor aksine daha da zorlasiyor. kendimizi motive etmek zorundayiz.

kizlar test sonucum icin aradim biraz once, ee negatif tabii. merak etmeyin uzulmedim, bedavaya test yaptirmis oldum, doktordan kagit vardi ya odemiyorsun:)) ee derinle ben hicbir test kacirmayiz derin kiz dusun bir de bedava kan testi:))

selam kızlar uzun bir arada sonra aranıza geri döndüm çok özledim sizleri giremeyişimin sebebi kk daki hesabım durdurulmuştu açıldı artık aranızdayım
nasılsınız canlarım senama noldu merak eettim herşey yolundDIR İNŞ
bende çok kötüydüm yeni yeni kendime gelmeye başladım baya serum yedim miğde bulantısı yüzünden şimdi bulantılarım yine var ama önce daha beterdi
bugün dr gidiyom gelince karşılaşırız inş hepinizi çokk seviyom kocaman öpüldünüzzzzzzz
semoşum iyi olmana çok sevindim canım inşallah daha da iyi olucan..
doktora gidicem demişsin güzel haberlerle gelirsin inşş
kızlar yola çıkıyoruz herkese iyi bayramlar bayram dönüşü görüşürüz şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğimle hepinizi öpüyorum....
berscum sanada iyi bayramlar çabuk dön özletme kendini:gitme:
slm kızlar bayramınız şimdiden mübarek olsun. 1 hafta falan yokum şimdiden sizlerle bayramlaşıyım istedim. kendinize çok iyi bakın öptüm kocamannnopuyorumnanaktan
tuanacım seninde bayramın mübarek olsun hayırlı yolculuklar
makbuşum sanada gecmiş olsun canım bilegin inş daha ii dir kib dikkat et agır iş yapma emi
derinim sende temizliğe devam mı bacım yoksun ortalarda kolay gelsin
ebroşumdan da haber yok inş herşey yolundadırr
gökçemm sağol bitanem düne göre daha hafif bi ağrı var

hemde nasıl bacım bazen canımıbile deyeri kalmıyor şuan gercekten çok üzgünüm bunada inanıyorumki ben ölürken bebek hasretiyle ölücemsenağlama:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
semacım üzülme lütfen bak o kullandığın sözüde bir daha asla kullanma ne demek o :KK43:( hani umutsuzluk yoktu..bak her aşılamaya kalkıştığında engel çıkmış işte bunda da var bir hayır bekle biraz daha sabret görüceksin sende:1hug:

slm kızlar
ituana ve bersucum size de hayırlı bayramlar öpüyorum sizi
kimsecikler yok buralarda neyse akşama görüşürüz opuyorumnanaktan

herkese hayırlı iftarlar diliyorum...
günüm sende gidiyomuşun sanada hayırlı yolculuklar canım
bugün derinimde uğramadı iyidir inşallah öpüyorum sizi iftardan sonra alışverişe gidicez kocişle geç gelebilirim

X