Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

allah sizden razı olsun belki herkes sizler gibi olsa stresde ortadan kalkar belki ozaman da herkesin normao yola bir çocuga kavuşur

semacim bizimde ayni sorunlar canim zaten burda olupta bi nefes aliyosak hep destekle canim yoksa cekilmez bu hayat inan benimle ayni kaderdesin sankii bi nefesimi dahi rahatca alamiyom yaaaa cok daraldim aglamak istiyom hickirarak gecenin sessizligini yara yara aglamak istiyooommmm mafoldumben

tamam makbusum selam söylersin delü garuya yoruldu dinlensin düstü deyince bende bi yerdenmi düstü dedim korktum kizz valla deliriyom ben yavas yavass kaydirigubbakcemile3

semacim bizimde ayni sorunlar canim zaten burda olupta bi nefes aliyosak hep destekle canim yoksa cekilmez bu hayat inan benimle ayni kaderdesin sankii bi nefesimi dahi rahatca alamiyom yaaaa cok daraldim aglamak istiyom hickirarak gecenin sessizligini yara yara aglamak istiyooommmm mafoldumben

aynan bacım zaten bu saatlerde uyku tutmuyorsa bu derdin derinligini gösterir bacım

tamam makbusum bende cikiyorum zaten uyya bilirsem kafam allak bullak bu gecede bitsin bakalim böylleeeee hadi hayirli geceler hepinizide cok seviyorum byeee

inan öyle semacim hep dert var ama hep kendimi buluyorum bu dertlerin ortasinda ne elimden tutan var ne cagre uzatan burada sizlerde olmasaniz zaten delirirdim galiba bu koskoca elin vataninda yabanci memlekette amaaaaannnnn neyse yaaaa uyya bilirim umarim hadi allah rahatlik versin hayirli sahurlar sizlere canlarim

amin bitanem bende kalkım sahurluk hazırlım öpüyorum sizleri can arkadaşları yarın görüşürüz işallah

kızlar ben geldim ama gidiyorum.bugün sahuru erken yaptık.eşim uyumamıştı bi duş alayım da yeyip yatayım dedi.hazırladım bitti..bulaşıgımı da yıkadım banyoyu çekicem şimdi öyle yatıcam...
aglamacaım boşver milleti sen canım..Allah büyük.daha önümüzde kısmetse ne günler vardır Allah bilir...
birbirimizden aldıgımız hayır duaları bize yeter canım.birgün biz de anne olacagız hemide en hasından millette konuştugunla kalacak...bu insanların artık akıllanması gerek...bi insanın bebeginin oömayışını kusur olarak görmekten vazgeçmeleri gerek...
bana da oluyor bazen.arada çıkıyo densizler...inanır mısınız kaç kişi var beni her gördügünde "yok mu bişey" diye soruyolar..sanki şıptadanak doguracam...bide belki ben istemiyom ...yok dedigimde de sanki ben üzülüyomuşum gibi "olsun olsun olur takma kafana" demiyolar mıııı:eek:klava: işte insnlar böyle.degiştiremiyoz malesef..o yüzden bizler degişecegizz ve takmayacagız..

selam kızlar uzun bir arada sonra aranıza geri döndüm çok özledim sizleri giremeyişimin sebebi kk daki hesabım durdurulmuştu açıldı artık aranızdayım
nasılsınız canlarım senama noldu merak eettim herşey yolundDIR ıNŞ
bende çok kötüydüm yeni yeni kendime gelmeye başladım baya serum yedim miğde bulantısı yüzünden şimdi bulantılarım yine var ama önce daha beterdi
bugün dr gidiyom gelince karşılaşırız inş hepinizi çokk seviyom kocaman öpüldünüzzzzzzz

semacım hoşgeldin canım seni görmek ne güzel
iyisindir inşalah beişimiz nasıl
geçmiş olsun canım
iyi olmana sevindim
beişin güzel haberlerini getir

kızlar cumanız mübarek olsun hayırlı cumalar
ve hayırlı bayramlar yarın yoğun olursam uğrayamam
10 güne kadar yokum gitmeden bayramlaşırız

selam canlar cumanız mübarek olsun.. dün bebeğimin kalp atışlarını duyduk kızlar harika bişey bu.. allah herkese nasip etsin!... aminnnnn
meleğim 7+3 olmuş :)) ve gayet iyi durumda çok şükür..

kızlar yola çıkıyoruz herkese iyi bayramlar bayram dönüşü görüşürüz şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğimle hepinizi öpüyorum....

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanramazan bayramınız kutlu ,yüreğiniz umutlu,umutlarınız atlı,sevdanız kaanatlı,mutluluğunuz katlı,sofranız tatlı,mekanınız tahtlı,ömrünüz bahtlı olsunkaydirigubbakcemile5vereliniortak
Şeniz

X