Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bilemiyorum ex aşkımm sen bilirsin eğer etkilemicekse bi gün gitme ama kendinede fazla yüklenmeden yap temizliğini

galiba sorun da buu
hakikaten çok farklı bi duygu beklemek istemek olmaması ve yaşanan hayal kırıklığı endişe ve korku,
bilemiyorum yaaa

canım..ben ilk bebegimi hiç beklemedigim anda ögrenmiştim..sende kafanı yormamaya çalış..bigün nasılsa olacagını düşün canım..Allah büyük.

çevranin de etkisi çok büyük
aileler arkadaslar evli ve çocuklularr yaşıtlar akranlar offf
Allahım sen hayırlısını nasip eyle herkesee

bilmemmii canım doğu kesimi bu konuda çok gaddar ama sen düşünmemeye takmamaya çalış zor ama mecburuz hepimiz işitiyoruz aynı lafları :KK43:((

sana bana söylenen en ufak duydugum şeyler yüzüme karşı bu söyle kişilerde akrabalarım dayımın kızıyla şakalaşıyor yani ikmizinde dayı kızı sayılıyor çünkü ben (teyze ogluyla evliyim) hamile dayı kızı hamile eşim el şakası yaparak büyüyor bebek büyüyor dedi bize söyledigi kelime sizde kıskanıyormusunuz ne dedi daha sonra birgün konuşuluyor kendisinin eşiy benim eşimin huylarını benzetiyorla aile arasında şaka yapılıyor ancak bana söyledigi toplum içinde benim eşimle kimsenin eşi bir olamaz biri karnımda biri kucagımda dendi anlatmakla bitmez bacım birgün günüm geciyor seviniyorum acaba habileyim diye kendileride bizde ancak bana dedigi kelime bu derte seni götürür bu buna ait kelimeler

derinim inss yapacam canim bakalim zaman bulursam yagrin erken kalkip yapacam sonra okula gelecem yemekti bulasikti geri devam edecem yagrin ölürüm heralde oruc agzimla

semacim konunun tam ortasina atladim ama galiba seninde etrafinda anlayissiz insanlar var bacim ne yapacan offf takmamaya calisacan bacim yaaa kendine ediyo insan valla kimse anlamiyo bagzen kendi kocan bile anlamiyo ne halde oldugunu

zor be semacım heleki insanlar bu kadar anlayışsızken daha da zor yani neden çekişme gereği duyuyorlar yada böyle yapınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum

derinim nerdesin bacim yazsana kissss keske benimde bana ait bi evim olsaydi basim agrimasaydi su bayram stressle gecmeseydi keskeeeee

zor be semacım heleki insanlar bu kadar anlayışsızken daha da zor yani neden çekişme gereği duyuyorlar yada böyle yapınca ellerine ne geçiyor anlamıyorum

bende bilmiyorum bacım şuan gözlerim dolup dolup gidiyor çocuklarını seviyorsun acıyorlar sevmiyorsun kıskanıyor diyorlar bacım aman daha düşünmüyorum daha biz çocuguz diyorum sen anneliği bilemesin diyorlar gecenlerde amcamın hanımı sizde çok tebel çıktınız diyor bana çogu kez ben dayılara gidince adetli adetli namaza duruyorum yinemi hasta oldu eee sorun neymiş sorun yok diyorsun sorun olmaz olurmu diyorlar bacım bana bir akıl ver ben bunlara nediyeyim bende biraz pasifim laf bulamıyorum o an yüzlerine söyleyecek neyapacagımı bilmiyorum bacım eşimden çıt ses yok adamdan daha bana kızar sen bukadar düşünüyor sun diye

ah canım kıyamam sana valla bunlara söyleyebileceğin tek şey ben Allahın işine karışmıyorum o ne zaman yazdıysa olur mümkünse sizde karışmayın demek olur anlayana bu yeterde artar bile

offff semacim yaaa allahim sabir versin ne deyim herkeste türlü türlü konussun dursun bosver bizimkilerde bana sorarlar yokmu daha bisey yapin artik diye sanki hazirdi sip diye bekliyoryaaa

yani makbusuma katiliyorum neden müdahale ederlerse herseye karisirlar her duruma bi laflari hazir bekliyo zaten allahim yaaa bu insanlar neden böyleler nedeeeennnnnnn

offff semacim yaaa allahim sabir versin ne deyim herkeste türlü türlü konussun dursun bosver bizimkilerde bana sorarlar yokmu daha bisey yapin artik diye sanki hazirdi sip diye bekliyoryaaa

dogrusun bacım parayla pazarda satılıyor biz almıyoruz sanki allahım acısında hayırlısıyla versin:Saruboceq:

valla canım insanın canına yettimi sabrı taştımı tavrını ortaya koymalı ben umursamıyorum kimki onlar şeyimin keyfi onlara mı kaldı sanki

belki sizinde kafanızı agrıtım ama senin gibi can yoldaşı arkadaşlarım canıma can katıyor

öyle makbusum inan herseyin keyfi onlara kaliyo herseyde bi laflari hazir bekliyo biraksan resmen yönetecekler buna kimin neden hakki var anlamiyom kula kulluk yapilsin istiyolar resmen yaaaa....

semam haklisin keske satilsada alsak birer tane herseyi huzuru mutlulugu bi evladiii keske satilsada alsak parasi cok olanlar alsin bacim allahim görsün rabbim acisin artik bu garip kullarina ama hersey bi imtihan ne yapacan elden bisey gelmiyo sabirdan baskaaa mafoldumben

ne demek ağrıtmak canım hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri zaman zaman..dertleşeceksin kii rahatlayasın

X