Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hoşgeldin canımopuyorumnanaktantabiki yer var..durum nedir biraz anlat istersen canım?

Ben 14 aylık evliyim ve eşimde bende bebeğimiz olsun istiyoruz.
Her türlü test envanter ne gerekio sa yaptırdım hatta yaptırdık
Bi sorun yok görünür de.
Hiç korunmadım ama 6-7 aydır yumurtlamaya daha bi dikkat eder oldum.Sonuç yok yok yok
sanırım çok sabırıszım ve çok çabuk hayal kırıklığına uğruyorum.Eşim de bende yıpranıoruz doğal olarak..
ne yapıcam bilmiyorum
okuyorum buradan sürekli.Sizlerden bilgiler alıyorum ve hayatıma geçirmeye calışıyorum
durum bu...

Ben 14 aylık evliyim ve eşimde bende bebeğimiz olsun istiyoruz.
Her türlü test envanter ne gerekio sa yaptırdım hatta yaptırdık
Bi sorun yok görünür de.
Hiç korunmadım ama 6-7 aydır yumurtlamaya daha bi dikkat eder oldum.Sonuç yok yok yok
sanırım çok sabırıszım ve çok çabuk hayal kırıklığına uğruyorum.Eşim de bende yıpranıoruz doğal olarak..
ne yapıcam bilmiyorum
okuyorum buradan sürekli.Sizlerden bilgiler alıyorum ve hayatıma geçirmeye calışıyorum
durum bu...

canımm hiç stres yapma...1 yıl olmuş çok aşırı uzun bir zaman degil...sıkma canın sen.madem birşey yok inşallah yakında gelir melegin.

okudum bitanem sana cevap bile yazdım :)))gir profilinede oku

kafa dalıp dalıp gidiyor makbericim yarı dokdorun günü dalmışım içimdeki ses ya olmazsa diyor ben yinemi yıkılıcam her ay yıkılıyorum ama bu tür durumlarda dahaçok yıkılıyorum Çok üzgünüm çoook

canım sabrın sonu selamettir acelecilikle alakası yok aslında her kadın doğuştan annelik duygusuna sahiptir derler..bu duygu evlenmeye yakın yada evlendikten sonra tamamen ortaya çıkıyor ee biz kadınlarda herşey gibi bebeğimizinde çabucak olmasını istiyoruz..ama kader nasip işte Rabbim ne zamana yazdıysa o zaman alıcaz hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza

semacım olumsuz düşünme lütfen canım hayırlısını dile hepimizin temennisi isteği olmasından yana ama istemeklede olmuyor işte

semacım olumsuz düşünme lütfen canım hayırlısını dile hepimizin temennisi isteği olmasından yana ama istemeklede olmuyor işte

benimde bir huyum vardır el alemin lafını çok takarım her sorduklarında yıkılıyorum aynı zamanda sözleriyle yıkıyorlar bide burası gaziantep laf söz çok olur böyle bir ddurumda

bilmemmii canım doğu kesimi bu konuda çok gaddar ama sen düşünmemeye takmamaya çalış zor ama mecburuz hepimiz işitiyoruz aynı lafları :KK43:((

Ben bir de psikolojik danışmanım...
Terzi kendi söküğünü dikemez dedikleri bu olsa gerek
Ne telkinler ne teknikler
bende işe yaramadı
Hayırlısı Allahtan

derinim caniiimmm ben bu gidisle yapamayacam temizligi böyle herseye karisan bi ortamda oldugum icin yaaa nasil kafam takildi nasil canim SIKILDI yaaaa allahim sen bilirsin uffffff

psednar cim inss olur seninde birgün canim ikimizde ayni durumdayiz benim bi senem doldu sayilir 9 aydirda denemedeyim ama tik yok hayirlisi bakalim gerci bu stresste nasil olacak onada sasiyorum ama tek derdim stress benim yaaa vallakiiii :bbo:

makbuss ne yapayim yaa bi akil ver bana kocis sen bilirsin istemiyosan gitme bi günlük isin var diyo ama bakalim eger sabah karari degismesse gidecem yoksa kalip isime bakacam

galiba sorun da buu
hakikaten çok farklı bi duygu beklemek istemek olmaması ve yaşanan hayal kırıklığı endişe ve korku,
bilemiyorum yaaa

X