Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbusuuummm exsim bideneemmm hg ballim yaa misafirim geldi yaaa cay demledim yine bi bakayim dedim aklim burda kaldi ama herkesi kacirmisim sansima ayyy.... makbusum nasilsin canim

günüm caniiimmm olsun be tatlim takma kafana sende olmasan cekilmezki zaten bu hayat canim ben 8.9 aydir deniyorum inss en kisa zamanda bebegim gelir inss hepimizede gelir canim ne deyim hayirlisi bakeemmm

hoşbuldum bidanemmmm iyiyim güzel bir gün geçirdim arkadaşla dışarda iftar yaptık güzeldi yanii
sen nasılsın kız özledim seni dur öpem bitaneŞeniz

cok güzel makbusum canim iyi olmana cok sevindim allahim daim etsin inss iyi yapmisin valla baska olmustur disarda iftar yemegii bende özledim dlüüümm valla gözümde tüttünüz kiizzz giremedim ama hep takip ettim valla delürdüüm aklim kaldi burda iyiyim canim nasil olayim yagrin temizlige basliyom inss valla rahata erecem evimi pasaktan kurtarinca insssss bi bitseydi koskoca ev gözüme bakiyooooo yaaaa

evet canım özellikle benim için çok iyi oldu daralmıştım evde..
sende bi anda yüklenme temzliğe zorlama kendini

ya makbusum öylede alt kat insaat benim bura toz toprak ne yatak ne oturma grubum kalmadi mahvoldu heryerim toz kalkiyo bastigim yerden icim rahatsiz huzurum yok ondanda gectim kursum acildi sabahkursa gidiyom aksam 5 te eve geliyom bayram geldi catti yagrin kursa gitmeyim diyom kayinbabam kiziyo niye gitmeyecen is kalsin kursa git diyo sanki evi biri temizleyecek yaaa herseye karisiyo offff yaaaa oooofffffff

hg sema nasilsin tatlim iyisin umarim canooo

iyiyim bitanem sizleri görünce daha bir iyi oluyorum Gerçek dostLar için, yan yana oturmakla, dünyanın iki kutbunda olmanin hiçbir farkı yoktur.sizin bu ekranlarda bile olmanız yetiyor
birde mutlu haberlerimizi alırsak daha bir mutlu oluruz işallah:CüvCüv::CüvCüv:

walla kizlar mevlam cayira saldim kayira, gebelik testini hic merak etmiyom desem inanmazsaniz, onumde merak edecegim cok ay olucak nasil olsa:icecream:, ilk aydan baslamayalim zaten kizlar biz onceden denemis olduk o da bir kez, olme essegim olme misali:)) ben enfeksiyonu merak ediyorum, basim nasil donuyor simdi anlatamam:KK43:(
oh derincim miss gb huzurla saglikla otur evinde, darisi harbiden benim basima biraz duzelsem girisecegim.
canım benim merak etme zaten boşver..rahat ol.bakarsın sen böyle beklemezkennnnn:lepi:sagol bu arada temizledim valla rahatladım..
oy derinim nasılsın bebişimmmmm
sagol kuşum sen nasılsın özledim yahu:KK43:
makberim alalh rahmet eylesin canım
kızlar bende demin çok güzel bir haber aldım
bizim bir tane arkadaş vardı 31 yaşında 10 senedir çocuk bekliyolar dı
doktor tüp bebek demişti ve yaptılar ikizeri oldu hemen öldüler
şimdide geldi hamileymiş üç aylık geçenklerde geldi dei 2 ay dır olmaışım ben deim ki test yap

dedi değilim hep geçikiyo anam hamileymiş çok sevindim çok mutlu oldum sanki bem hamile kalmış gibi sevindim
oyy ne güzelll darısı başına kızz sevindim bendekaydirigubbakcemile5
slm canlarim nasilsiniz gökcem iyi olduguna sevindim canim gecmis olsun inss güzel haberlerini bekliyomm....
makbusum allahim rahmet etsin ailesine sabirlar canim cok üzüldüm okuyunca inan...
günüm inss güzel haberler verirsin canim allahim gönlüne göre versin tatlim....
deriiinnn yaptin derinden temizligini darisi bana insaatta debeleniyom hala beeennnn akannehir
sagol canım...evet inşş Allah kolaylık versin sedne çabucak bitir inş..
derinim canım benim sen de bugün iyi yormuşsun canım yeni temizlediğin evini güle güle kirlet canım
sagol esmamopuyorumnanaktan
selam herkese,

kızlar moralim çok bozuldu bugün çarşıda gezerken enaz 10 kişinin kucağında bebek gördüm ağlıycaktım nerdeyse eşimde kızdı niye böyle yapıyosun diye.ayy napıyım dayanamıyorum :gitme:
ayy canım yaa yapma böyle ama çok üzüme kendinii..olacak bigün elbet nolur sabırr canım benim.Şeniz
selam kızlar bende geldim aranıza 4 senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun AMİNNN
selam canım hoşgelmişsinopuyorumnanaktan
derinim hoşgeldin canımm
h.b aşkitom nasılsınopuyorumnanaktan

nasıl olma canom bileğim ağrır yine bilekliğimi taktım zorlan yazıyorum burayada sen nasılsın

Merhabaa herkesee
Çok yeni ve bi o kadar sabırsız ümitsiz ve yorgun biri geliooo aranıza
yer var mı banadaa :KK43:

Merhabaa herkesee

neden olmasın bitanem burda tatlı arkadalarımızın yanında işallah sabırlıda olacagız ümitli olmayıda başaracagız çünkü aynı bendede bu özelikler mevcut ama arkadaşlarımla konuşunca ümütlide sabırlıda olmayı başarıyorum bitanem allah sabrımızı artırsın cümlemizin:Saruboceq:

neden olmasın bitanem burda tatlı arkadalarımızın yanında işallah sabırlıda olacagız ümitli olmayıda başaracagız çünkü aynı bendede bu özelikler mevcut ama arkadaşlarımla konuşunca ümütlide sabırlıda olmayı başarıyorum bitanem allah sabrımızı artırsın cümlemizin:Saruboceq:

Semacım teşekkür ederim...
Ben bu siteye üye olduğum günden beri aslında biliyor olmama rağmen düşüncelerim sunlardı "aaa evet yaa benden baskalarında da var bunlar.Tek ben diilim"
Dedim yaa aslında çok da ii biliyordum ama başına gelene kadar...
Allah sabrımızı artırsın.

Merhabaa herkesee
hoşgeldin canımm tabiki yer var ama ümitsiz lafını kullanmamanı istiyorum:eek:lmaz:şu anda elimizdek en büyük değer ümidimiz:teselli:

X