Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

güle güle gökcem sagol canim umutluyum tabiki yoksa valla burda olmazdim kizzzz hadi dinlen yat bacim yorma kendini....

günüüümmm caniiimmm catlatmayi ben vurulmadim baciimm esma vuruldu oyy oooyyyy kiyamam ben sana kiz allah iyiligini versin güldürdün benii allahimda seni güldürsün nasilsin bakiiimm inss iyisindir

hg kardelencim aramiza canim inss en kisa zamanda sende alirsin bebisini kucagina tatlim rabbim hayirlisini versin tatlim

alin iste bunamisim daha yukarda okudugumu karistiriyorum :eek:klava:
yaw tum gece uzandim kizlar basim donuyor halim yok cok hastayim, hadi bahanem de hazir :smiley-cool:

Son düzenleme:
selam kızlar.ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden..
ben ancak eve geldim dün yaptığım temizliğin acısı bugün çıktı bileğim şişti yine çok ağrıyor :KK43:((
nasılsınız sizler çok özledim hepinizi

yaw tamam dalga gecceginize cevap verin soru soyle o zaman, esmaa niye catlama ignesi
aglama sen ne kadardir deniyordun? ben ikinizi harmanlayip sormusum kafamçokkarıştı

canım pkolu olduğum için sositososito benim yumurtalıklar tembel tembel oturuyolardı hiç yumurta üretmiyolardı yumurta geliştirici ilaç kullanıp iğnemi oldum çalışmalara başladııııım durum undan ibaret bebeğim

makbus aynen benim de el agriyor bir haftadir, gerci nerem duzgunki benim bugunler :tomato: ama cok sinir bozucu bir de sag el, anliyorum canim seni, cok gecmis olsun sakin yuklenme eline ucbes gun.

selam kızlar.ayrı ayrı yazamadım kusura bakmayın hepinize çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun sizden..
ben ancak eve geldim dün yaptığım temizliğin acısı bugün çıktı bileğim şişti yine çok ağrıyor :KK43:((
nasılsınız sizler çok özledim hepinizi

hoşgeldin canım bileğine bi merhem falan varsa sür istersen iyi gelebilir kas gevşetici falan

effect036atiyegh7.gif

makbus aynen benim de el agriyor bir haftadir, gerci nerem duzgunki benim bugunler :tomato: ama cok sinir bozucu bir de sag el, anliyorum canim seni, cok gecmis olsun sakin yuklenme eline ucbes gun.
sağol günümmm sanada geçmiş olsun canım valla el ağrıdımı işin bitmiş :KK43:(hiçbişey yapamıyorum yaa
hoşgeldin canım bileğine bi merhem falan varsa sür istersen iyi gelebilir kas gevşetici falan
hoşbuldum canım merhem sürdüm az önce üstünede özel bilekliğim var hareket etmedini engelliyor çelik altı onu taktım

sağol canımm inşallah..valla adet günümde bayrama denk geliyor bide üstüne bu tam bayramlık oldumkaydirigubbakcemile3

oo ben geldim diyemi kaçıyonuz hepiniz yaa :KK43:((
sanada iyi geceler günüm öpüyorum kocaman

X