hg sema nasilsin tatlim iyisin umarim canooo
canım benim merak etme zaten boşver..rahat ol.bakarsın sen böyle beklemezkennnnn:lepi:sagol bu arada temizledim valla rahatladım..walla kizlar mevlam cayira saldim kayira, gebelik testini hic merak etmiyom desem inanmazsaniz, onumde merak edecegim cok ay olucak nasil olsa:icecream:, ilk aydan baslamayalim zaten kizlar biz onceden denemis olduk o da bir kez, olme essegim olme misali:)) ben enfeksiyonu merak ediyorum, basim nasil donuyor simdi anlatamam(
oh derincim miss gb huzurla saglikla otur evinde, darisi harbiden benim basima biraz duzelsem girisecegim.
sagol kuşum sen nasılsın özledim yahuoy derinim nasılsın bebişimmmmm
oyy ne güzelll darısı başına kızz sevindim bendekaydirigubbakcemile5makberim alalh rahmet eylesin canım
kızlar bende demin çok güzel bir haber aldım
bizim bir tane arkadaş vardı 31 yaşında 10 senedir çocuk bekliyolar dı
doktor tüp bebek demişti ve yaptılar ikizeri oldu hemen öldüler
şimdide geldi hamileymiş üç aylık geçenklerde geldi dei 2 ay dır olmaışım ben deim ki test yap
dedi değilim hep geçikiyo anam hamileymiş çok sevindim çok mutlu oldum sanki bem hamile kalmış gibi sevindim
sagol canım...evet inşş Allah kolaylık versin sedne çabucak bitir inş..slm canlarim nasilsiniz gökcem iyi olduguna sevindim canim gecmis olsun inss güzel haberlerini bekliyomm....
makbusum allahim rahmet etsin ailesine sabirlar canim cok üzüldüm okuyunca inan...
günüm inss güzel haberler verirsin canim allahim gönlüne göre versin tatlim....
deriiinnn yaptin derinden temizligini darisi bana insaatta debeleniyom hala beeennnn akannehir
sagol esmamopuyorumnanaktanderinim canım benim sen de bugün iyi yormuşsun canım yeni temizlediğin evini güle güle kirlet canım
ayy canım yaa yapma böyle ama çok üzüme kendinii..olacak bigün elbet nolur sabırr canım benim.Şenizselam herkese,
kızlar moralim çok bozuldu bugün çarşıda gezerken enaz 10 kişinin kucağında bebek gördüm ağlıycaktım nerdeyse eşimde kızdı niye böyle yapıyosun diye.ayy napıyım dayanamıyorum :gitme:
selam canım hoşgelmişsinopuyorumnanaktanselam kızlar bende geldim aranıza 4 senedir evlat hasretiyle yanıp tutuşuyorum rabbim hepimizin kucağını doldursun AMİNNN
h.b aşkitom nasılsınopuyorumnanaktanderinim hoşgeldin canımm
Merhabaa herkesee
Çok yeni ve bi o kadar sabırsız ümitsiz ve yorgun biri geliooo aranıza
yer var mı banadaa
Merhabaa herkesee
yer var mı banadaa
neden olmasın bitanem burda tatlı arkadalarımızın yanında işallah sabırlıda olacagız ümitli olmayıda başaracagız çünkü aynı bendede bu özelikler mevcut ama arkadaşlarımla konuşunca ümütlide sabırlıda olmayı başarıyorum bitanem allah sabrımızı artırsın cümlemizin:Saruboceq:
hoşgeldin canımm tabiki yer var ama ümitsiz lafını kullanmamanı istiyorumMerhabaa herkesee
yer var mı banadaa